Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה6 מידה 205-55-R16

והגיע הזמן להחליף צמיגים, האמת שאני לא מבין בזה וזו פעם ראשונה שאני מחליף צמיגים ברכב מאז שקניתי.

השאלה איזה צמיג עדיף מבין 3 שבחרתי:

(חשוב לומר שמה שאני מחפש זה כמה שיותר שקט, אחיזה טובה ונסיעה מה שיותר "חלקה", ופחות נותן חשיבות לצריכת דלק)

1 - FALKEN - FK452 91W TL

2949ImageFile2.jpg

2 - GOODYEAR EXCELLENCE 94V XL

12382ImageFile2.jpg

3 - toyo - Proxes-T1R 91W TL

3495ImageFile2.jpg

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

שלום,

FALKEN FK452 ו TOYO T1R אלה צמיגים ULTRA HIGH PERFOMANCE , צמיגים עם יומרה ספורטיבית.

יותר אחיזה על חשבון הנוחות ואורך החיים.

GOODYEAR EXCELLENCE צמיגי נוחות PREMIUM TOURING.

הם יותר שקטים, נסיעה יותר חלקה במובן העברת מהמורות בכביש.

אבל בנסיעה ספורטיבית הם אוחזים פחות טוב.

לפי סגנון הנהיגה שלך וכמות הנסיעות (מכאן משתמע אורך החיים של הצמיגים) תחליט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת אני לא מחפש לקחת סיבובים ב 80 או כיכר ב 50.. פעם ב.. אני" לוחץ" באיזה נסיעה קצרצרה ותו לא!

הנסיעות שלי הם חלקן 110 בכביש החוף וחלקן בתוך העיר בנהיגה נורמטיבית.

מכך משתמע שלי אישית כדאי לקחת את הGOOD YEAR (כי גם חשוב לי מאוד אורך החיים של הצמיג לטווח ארוך, שלא ישחק במהירות) ?

תודה על המענה.

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

אם אני שם את עצמי במקומך, אני אישית גם הייתי הולך על הגודייר, נראה שהוא עונה על הדרישות והציפיות שלך מצמיג חדש.

פורסם

מתוך נסיון אישי עם גודייר ופלקון על הC4 שלי, הגודייר יותר שקט אבל גם רך וזה גורם לבלי יותר מהיר (לפחות אצלי) ועכשיו אני עם פלקון שהוא רועש יותר אבל זול.

• תוכן חדש...