Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תיקח את זה אישית אני פשוט לא מאמין לדברייך, DSG 7 לא יכול להחזיק הרבה מומנט ובטח לא יותר מומנט מהFR שלי שכרגע עומד על סביבות 41+- קג"מ.

אני לא מאמין שיש לאון 1.8 DSG שתעבור את קו ה35 קג"מ ותמשיך לדחוף כמו שצריך, במיוחד לא ב40..

אין בעיה ילדון, אל תאמין - זאת בעיה שלך מול עצמך.

הרכב "נבנה" על ידי PITSTOP ונבדק על ידם על דיינו, כך שגם אותם אתה מוזמן לשאול...

אם החבר ירצה ויתפנה מעיסוקיו, אשמח להוכיח לך זאת בפועל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רותם אני לא מצליח לשלוח לך בפרטי אני מבין שיש לך giac על הfr ככה שאתה היחידי שבאמת יכל לעזור לי. כמה שאלות:

ההבדל עם ובלי הצ׳יפ הוא שמים וארץ?

הגיר לא מתבלבל/ מפקשש קצת?

אתה יכל להגיד לי פחות או יותר מאיזה רכבים אתה נוסע חזק יותר?

פורסם
אין בעיה ילדון, אל תאמין - זאת בעיה שלך מול עצמך.

הרכב "נבנה" על ידי PITSTOP ונבדק על ידם על דיינו, כך שגם אותם אתה מוזמן לשאול...

אם החבר ירצה ויתפנה מעיסוקיו, אשמח להוכיח לך זאת בפועל.

נבנה מאיזה בחינה? שינו תוכנה לגיר ? או שהחליפו קלאצים ברכב? אולי בעל הרכב לא שם לב שהקלאצים מחליקים?

זאת התקלה שקרתה לי לאחר חודש בערך עם צ'יפ

את התקלה "מסדרים" בכיבוי הרכב והתנעה מחדש, אך הרכב לא יוצא מהמקום כמו פעם ההעברות נהיות איטיות יותר והרכב מקבל מכות בהעברות הילוך בטורים גבוהים.

רותם אני לא מצליח לשלוח לך בפרטי אני מבין שיש לך giac על הfr ככה שאתה היחידי שבאמת יכל לעזור לי. כמה שאלות:

ההבדל עם ובלי הצ׳יפ הוא שמים וארץ?

הגיר לא מתבלבל/ מפקשש קצת?

אתה יכל להגיד לי פחות או יותר מאיזה רכבים אתה נוסע חזק יותר?

אני לא יודע למה הבחור הטעה אותך שאתה והוא חולקים את אותו מנוע של FR 2010 זה לא נכון ..

צ'יפ אני לא ממליץ לשים על הגיר הזה, אם אתה שואל מבחינת כוח, כן אתה תרגיש הרבה יותר כוח, הדבקת הדוושה ב50 קמ"ש תגרום לסחרור גלגלים אם זה הסגנון שאתה אוהב, בכל מקרה הרכב יהיה חזק משמעותית והסאונד גם ישתפר במעט.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
נבנה מאיזה בחינה? שינו תוכנה לגיר ? או שהחליפו קלאצים ברכב? אולי בעל הרכב לא שם לב שהקלאצים מחליקים?

זאת התקלה שקרתה לי לאחר חודש בערך עם צ'יפ

את התקלה "מסדרים" בכיבוי הרכב והתנעה מחדש, אך הרכב לא יוצא מהמקום כמו פעם ההעברות נהיות איטיות יותר והרכב מקבל מכות בהעברות הילוך בטורים גבוהים.

נבנה הכוונה ל"שודרג" על ידם. הם מכירים היטב, גם בדקו על "דיינו". כך שאם יש לך איזה ספק לגבי ההספק שלה ואיך היא נוסעת, יש מי שיעיד :wink:

הגיר מקורי לחלוטין, ללא שום מעבר לקלאצ'ים מחוזקים יעודים. עבר החלפת קלאצ'ים אל המשופרים המקוריים ומכהטרוניק.

אצלו התיבה הייתה נתקעת על הילוך מסויים ולא רוצה להעביר הלאה. כשהיית נוהג אגרסיבי לפרק זמן ארוך, הקלאצ'ים היו מתחממים מעט והתיבה הייתה מעבירה הילוכים באגרסיביות או נתקעת בהילוך. כל זה קרה לפני החלפת מכהטרוניק / קלאצ'ים שנמצאו כתקולים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בכל מקרה הרכב יהיה חזק משמעותית והסאונד גם ישתפר במעט.

וואו, אתה חייב להסביר לי את זה -

איך שינוי תוכנה משפר את הסאונר של המנוע...?

:shock:

פורסם

וואו אז אני יסביר לך, רק פעם הבאה אל תיכנס להלם, יש דבר כזה שנקרא טורבו, הסאונד של הטורבו עולה עם מספר הגדישה שלו, שתקפיץ חצי באר על טורבו קטן שכזה, הסאונד ישתנה כמו שאמרתי במעט אבל ישתנה, הסאונד של ההזרקה ישתנה גם כן, הסאונד של האגזוז ב5000 סל"ד ומעלה ישתנה גם כן, ויהיה סאונד בשרני יותר של יניקה.

נבנה הכוונה ל"שודרג" על ידם. הם מכירים היטב, גם בדקו על "דיינו". כך שאם יש לך איזה ספק לגבי ההספק שלה ואיך היא נוסעת, יש מי שיעיד :wink:

הגיר מקורי לחלוטין, ללא שום מעבר לקלאצ'ים מחוזקים יעודים. עבר החלפת קלאצ'ים אל המשופרים המקוריים ומכהטרוניק.

אצלו התיבה הייתה נתקעת על הילוך מסויים ולא רוצה להעביר הלאה. כשהיית נוהג אגרסיבי לפרק זמן ארוך, הקלאצ'ים היו מתחממים מעט והתיבה הייתה מעבירה הילוכים באגרסיביות או נתקעת בהילוך. כל זה קרה לפני החלפת מכהטרוניק / קלאצ'ים שנמצאו כתקולים.

אין לי ניסיון עם הקלאצים המחוזקים יכול להיות שזה מה שפתר את כל הבעיות האלו? אני לא שמעתי שהפסיקו להתלונן..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אני לא יודע למה הבחור הטעה אותך שאתה והוא חולקים את אותו מנוע של FR 2010 זה לא נכון ..

צ'יפ אני לא ממליץ לשים על הגיר הזה, אם אתה שואל מבחינת כוח, כן אתה תרגיש הרבה יותר כוח, הדבקת הדוושה ב50 קמ"ש תגרום לסחרור גלגלים אם זה הסגנון שאתה אוהב, בכל מקרה הרכב יהיה חזק משמעותית והסאונד גם ישתפר במעט.

לא הטעתי אותו(אני ממליץ שתבדוק את עצמך לפני שאתה יוצא בהצהרות), לשנינו מנוע 1.4TSI כפול מגדשים - לFR יש 150 כ"ס ולקופרה 180 , עניין של תוכנת מנוע בלבד! , כמובן שהקופרה נמוכה יותר ועוד כמה אביזרי יופי, ד"א זה אותו מנוע שבא גם בשירוקו 1.4 160 כ"ס !

לעניין הגיר הוא ב98% מהמקרים מתפקד ללא שום בעיה ומדי פעם נותן איזו מכה קטנה ורק בהילוכים נמוכים , לא משהו שצריך להרתיע(אותי בכל אופן)

עובדתית יש הרבה רכבים כאלה עם תוכנה וצנרות אני מכיר גם שירוקו עם 240 כ"ס בעלת צנרת ועוד כמה חמוצים (על המנוע הזה)

לשאלתך ההבדל הוא שמים וארץ בין עם תוכנה לבלי , אני ממליץ, וכמו שכתבתי תשמור על שגרת טיפולים נכונה שימוש בשמן איכותי ואל תנסה להוציא מהמנוע מה שהוא לא צריך להוציא , כלומר תוכנה וזהו !

בנוסף:

לקופרה יש יותר אחיזה מהFR (בעיקר בגלל ההנמכה ) ובשימוש עם צמיגים איכותיים אתה תרגיש את הכוח יותר ולא תפרפר יותר מידי עד בכלל לא ב50 קמ"ש:wink:

פורסם

Kreios אתה סתם מתווכח, לרכב עם תוכנה יש סאונד שונה מרכב סטאנדרטי זהה, וזהו.

ROTEM12- לא יודע למה חשבתי שאתה מתכוון ללאון FR, אתה צודק הן חולקות את אותו המנוע.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אין לי ניסיון עם הקלאצים המחוזקים יכול להיות שזה מה שפתר את כל הבעיות האלו? אני לא שמעתי שהפסיקו להתלונן..

אין לי מושג, עוד לא נהגתי בה אחרי החלפת הקלאצ'ים והמכהטרוניק. אולי בסופ"ש.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
וואו אז אני יסביר לך, רק פעם הבאה אל תיכנס להלם, יש דבר כזה שנקרא טורבו, הסאונד של הטורבו עולה עם מספר הגדישה שלו, שתקפיץ חצי באר על טורבו קטן שכזה, הסאונד ישתנה כמו שאמרתי במעט אבל ישתנה, הסאונד של ההזרקה ישתנה גם כן, הסאונד של האגזוז ב5000 סל"ד ומעלה ישתנה גם כן, ויהיה סאונד בשרני יותר של יניקה.

אני מקווה שאתה צוחק.

מספר הגדישה שלו יעלה? רעש של מזרקים?

תעשה קצת סדר בדברים אולי יבינו אותך יותר נכון ולא תעשה מעצמך צחוק.

מעלים את לחץ הגדישה, מכאן נובע שנשאב יותר אוויר לכן הרעש יניקה נהיה חזק יותר וכתוצאה מזה רעש הפריקה יתגבר מעט. כאן נגמר ההבדל ברעש בין רכב עם תוכנה לבין רכב בלי תוכנה.

רוצה יותר רעש? תחליף קיט יניקה/דאון פייפ/טורבו-באק.

לגבי ה1.4, שום רעש לא משתנה שם. מניסיון.

אתה תרגיש את ההבדל בכוח בצורה משמעותית, זוכר סרטון ש tamirfr העלה של איביזה קופרה עם תוכנה של ריבו.

אם זכרוני לא מטעה אותי זה לא סטייג' 1 אבל מה שכן האוטו נסע מאוד חזק.

Got To love It

• תוכן חדש...