Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום והשבוע התחדשתי באיביזה קופרה 2011 רציתי לקבל ייעוץ בקשר לשיפורים ולשמוע חוות דעת על הרכב מבעלי הניסיון. מעוניין לשפר בצ׳יפ, סעפת ללא דוד, קפיצים מונמכים ופורק חיצוני. המנוע הוא 1.4 t וגיר dsg כמובן. מי שיודע את העלויות לשיפורים +- יעזור לי מאד. תודה

פורסם

תוכנה תעלה לך סביבות ה3000 ש"ח (לא משנה של איזו סדנה)

ממליץ לך להתחיל מהתוכנה שבמנוע הזה למיטב זכרוני עושה הבדל של שמים וארץ.

אגב אם אני לא טועה זה המנוע שהוחלף במספר רכבים בארץ (טורבו וסופר צ'ארג'ר נכון?) אז אולי לא כדאי להעמיס עליו יותר מדי?

פורסם
תוכנה תעלה לך סביבות ה3000 ש"ח (לא משנה של איזו סדנה)

ממליץ לך להתחיל מהתוכנה שבמנוע הזה למיטב זכרוני עושה הבדל של שמים וארץ.

אגב אם אני לא טועה זה המנוע שהוחלף במספר רכבים בארץ (טורבו וסופר צ'ארג'ר נכון?) אז אולי לא כדאי להעמיס עליו יותר מדי?

כן המנוע הוחלף כבר, אני לא יודע אם יש קשר לעומס. ממה שהבנתי פחות או יותר אין בעיה לשפר את המנוע עד hp350+ בכיף גם הגיר (dsg)צריך לעמוד בזה בלי בעיה, תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

חיפוש קטן יראה לך שהגירים שלהם(DSG),לא מסתדרים גם עם הספק מקורי של רכבי הקונצרן,אז נראה לי קצת בעייתי לתת להם להתמודד עם עד פי 2,מה שגם עלול לגרום לביטול האחריות המורחבת על הגיר.

תכף יגיבו כאן בעלי ניסיון עם הגברת ההספק והשפעתו על הגיר,ונשמע מה דעתם בנושא.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני בעלים לשעבר של סיאט לאון 1.8 TSI DSG, הרכב נסע מעולה עד ש... (STAGE 1), אני לא ממליץ לך להעמיס על הגיר הזה אין מה לעשות הגיר הזה אדיש למומנט ושהוא מקבל מומנט הוא משתגע, מתבלבל וכו'...

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תתחיל מתוכנה ואז תחליט מה הלאה. תוכנה היא השיפור היחיד שקל להסתיר ולהחזיר לאחור במקרה הצורך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני בעלים לשעבר של סיאט לאון 1.8 TSI DSG, הרכב נסע מעולה עד ש... (STAGE 1), אני לא ממליץ לך להעמיס על הגיר הזה אין מה לעשות הגיר הזה אדיש למומנט ושהוא מקבל מומנט הוא משתגע, מתבלבל וכו'...

לא יודע איזה תוכנה שמת ומה עשית,

לחבר יש לאון 1.8TSI עם DSG, הוא חזק מהותית מה-FR שלך והגיר עובד טוב למדי (לאחרונה החליפו קלאצ'ים ומכהטרוניק, מאז העניין עובד טוב יותר) - בלי בלבולים / דפיקות / מכות ואלוהים יודע מה. כך שמקרים יש לכאן ולכאן, אבל אין ספק שה-DSG6 טוב ועמיד מהותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תוכנה תוסיף קצת פלפל אבל לדעתי לרכב הזה בכלל לא חסר כוח, אחרי תוכנה הייתי מתמקד באחיזה דווקא.

כבר דנו על זה בעבר - אין קשר בין השיפורים לזה שהלכו מנועים (שהוחלפו תחת אחריות), אם יש כשל בייצור/סדרתי זה לא בעיה של התוכנת ניהול.

פורסם

בתור בעלים של FR 2010 יש לנו אותו מנוע , אני שמתי תוכנה של GIAC ולא בגלל שהיא יותר טובה אלא בגלל שE&A הייתה הסדנה הראשונה שנכנסתי אליה והיה לי חיבור עם הבעלים ומשם המשכתי, לעניינך את יכול לבחור כל סדנה אחרת גם דודי ונתי מפיטסטופ אחלה אנשים ומקצוענים ברמה גבוהה.

מבחינת הכוח 350HP רק בחלומות :-D כי כמות הכסף שתשפוך בשביל להביא את המנוע לזה תהיה שווה בערך כמו לקנות S3:-D

עם תוכנה המנוע עולה לכ-210 כ"ס במנוע על דלק 98 שזה אומר כ185 כ"ס בגלגל , כל התוכנות של כל החברות ברמת STAGE1 נותנות אותו דבר.

בשביל עוד קצת כוח אתה יכול להוסיף צנרת וקיט יניקה ואולי גם קולר משופר וזהו ! יש גבול למה שהמנוע יכול לתת.

אצלי הרכב עם תוכנה בלבד , מפרפר כמעט תמיד גם בלחיצה מהילוך 2 ככה שאיבוד הכוח לא תורם כלום, ולכן יש גבול למה שהשלדה יכולה לקבל.

לגבי הגיר למיטב זכרוני הוא תומך עד 35 קג"מ (אל תתפוס אותי במילה) אצלי הוחלפו קלאצ'ים באחריות ויש מדי פעם מכות בגיר בעיקר בהילוך 1 לא משהו משמעותי, ייתכן והחלפת מכטרוניקס פותרת את זה, שמעתי שיש על זה ריקול, צריך לבדוק.

לדעתי השיפורים היחידים והמומלצים הם ולפי הסדר:

1. תוכנה. - כ3000 ש"ח

2. הנמכה של הרכב, למרות שהקופרה נמוכה מה-FR אבל תבדוק מה עוד אפשר להנמיך ואם זה ייתן משהו! - כ4000 למשהו איכותי

3.צמיגים איכותיים +++ כ700 ₪ לצמיג

4 קיט יניקה כ-1700 ש"ח

תוודא שאתה משתמש בשמנים איכותיים , תקצר את טווח הטיפולים ל10K

וזהו...

מקווה שעזרתי.

פורסם
לא יודע איזה תוכנה שמת ומה עשית,

לחבר יש לאון 1.8TSI עם DSG, הוא חזק מהותית מה-FR שלך והגיר עובד טוב למדי (לאחרונה החליפו קלאצ'ים ומכהטרוניק, מאז העניין עובד טוב יותר) - בלי בלבולים / דפיקות / מכות ואלוהים יודע מה. כך שמקרים יש לכאן ולכאן, אבל אין ספק שה-DSG6 טוב ועמיד מהותית.

אל תיקח את זה אישית אני פשוט לא מאמין לדברייך, DSG 7 לא יכול להחזיק הרבה מומנט ובטח לא יותר מומנט מהFR שלי שכרגע עומד על סביבות 41+- קג"מ.

אני לא מאמין שיש לאון 1.8 DSG שתעבור את קו ה35 קג"מ ותמשיך לדחוף כמו שצריך, במיוחד לא ב40..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

תפנה לסדנת פיט סטופ, תוכל להתייעץ איתם ולקבל עלויות והמלצות. הם עשו כבר מספר רכבים כמו שלך - תוכנה, קוליאוברים וכו'.

פורסם

32 קג״מ זה המקסימום. בהנחה שאני משפר ל30 קג״מ ו240 כח סוס ההבדל יורגש משמעותית? לפי מה שהבנתי עם הנתונים האלו והמשקל הקל הרכב צריך לנסוע חזק מאד

• תוכן חדש...