Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל,טמפונים? שמר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אני ילד יחיד, חתימה לא קיבלתי מאמא שלי לקרבי

2. אבא שלי נרצח ע"י ערבי (שנת 90 מפעל אלומניום ביפו מול פרונט התחיה), מה לעשות אבל המדינה רואה בי סוג ב' כי מי שנרצח לו אח שווה יותר ממני

3. לא הסתרתי כלום מהצבא, ישבתי אצל הקבנית אמרתי לה הכל וההחלטה היתה בידיים שלה, וגם לא יצאתי על נפשי

4. חייל בודד זה בדרך כלל חייל שעלה מחו"ל, זאת בחירה שלו והוא יודע לאן הוא נכנס, ואם הוא לא עלה מחו"ל שידרוש יותר מה לעשות, כמו שאני דרשתי במידה מסויימת גם הוא יכול

5. לא ציפיתי לזר פרחים וכ"ו, אבל לבוא ולהתנהג אלי כאילו אני חייל וכשאני לא מסכים לעשות משהו אז חיילת מחייבת אותי כמו איזה מפקדת, מצטער אני עוד לא התגייסתי וגם כשאני אתגייס אני לא מוכן לקבל יחס מזלזל, מפקד לא שונה מחייל פשוט אז כמו שהיא מצפה לכבוד שתתן כבוד.

6. כן מודה תמיד היו לי בעיות לקבל הוראות מאנשי סמכות, לא מסתיר את זה מאף אחד ואני מאמין שבצבא קראו את התיק שלי מליון פעם בשביל לדעת עם מי יש להם עסק ואם הם החליטו לשחרר סבבה להם אני נהנה מזה.

אחרי כל זה למי שיש בעיה שילך לטפל בעצמו כי לי טוב איפה שאני נמצא, אני לא בוכה שיש עשירים וכמה טוב להם בחיים אז שאף אחד לא יבכה כמה טוב או לא טוב לי.

תומר, צודק 100000 אחוז.

אותי מעצבן מאוד לקבל פקודות מנגדים שלא סיימו כיתה ג' ומדברים עברית ערסית (ובכל זאת, אגב, מחזיקים בתואר במנהל עסקים; הזוי, אבל אמיתי) או מחיילים פשוטים - ועוד בנימה מתנשאת. למזלי את הפקודות אני מקבל מקצינה עם תואר שני, אז אין הוראות בסגנון 'תקע את הבזנ"ט שליש באדמה וחצי בחוץ'.

אגב, בבחינת 'קשוט עצמך ואחר קשוט אחרים' - במסגרת תפקידי יוצא לי להדריך שיעורי מחשב בקורסים. התקנות אומרות שהחניכות צריכות להתנהג כמו בטירונות - כלומר כמו רובוטיות, ולשמור על דיסטנס ובלה בלה. כמובן שבשיעור הראשון ביטלתי את הנורמות המטופשות האלה (אצלי בלבד). הרי אני גם כולה רב"ט - אז למה לעזאזל להתנשא?!

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני הייתי בגישה כזו לפני הצבא. אבל הצבא שינה אותי

ועוד הרבה דברים שהייתי לפני הצבא השתנו..

ועם כל השנאה שלמדתי לפתח למערכת הזאת,

השינוי שהיא עשתה לי זה הדבר היחיד שאני זוכר לה לטובה.

פורסם
אחלה תגובה דמגוגית. תודה. חשבת להתקשר לזהבי עצבני לפעמים? רק אל תשלח לו פקסים, כי הוא מתעצבן משגיאות כתיב. שגיאה אחת, נראה לי

לדעתי, מי שמכריז בפני הצבא שהוא סובל מבעיות נפשיות שלא מאפשרות לו למלא אפילו תפקיד פקידותי פשוט בבסיס פתוח או איזה תפקיד של מש"ק ממטרות רבע שעה נסיעה מהבית שלו, ומסתיר את העובדה הזו ממעסיק פוטנציאלי הוא נוכל. רמאי. שקרן. ואם אני אגיד לך שנלחמתי כדי שיעבירו אותי לתפקיד פקידותי או משהו דומה?

או שהוא משקר למעסיק על חוסר היכולת שלו למלא כל תפקיד בסיסי ופשוט, או (וזו האפשרות הסבירה יותר) שיקר לצבא ההגנה לישראל כדי להתחמק ממילוי חובתו למדינה. לא שיקרתי אפילו פעם אחת, אפשר להגיד שלא לעשות מילואים זה אפילו יתרון לפעמים

איך שלא תסתכל על זה - מדובר בהתנהגות בזויה שיש לחשוף אותה.

מי שהצהיר בפני הצבא שהוא לא כשיר אפילו להיות ג'ובניק -(כבר עניתי על זה) שיהיה מספיק מוסרי כדי לא להסתיר את זה בפני מקום עבודה פוטנציאלי. ומאחר ומשום מה יש לי את החשד העמום שמעטים יהיו מספיק מוסריים לעשות כך (ואלו יהיו ודאי אותם אנשים שאכן יש להם סיבה נפשית אמיתית שמנעה מהם ספציפית להיות בצבא), יש לאפשר למעסיק לדרוש שמידע כזה יהיה מצורף לקורות חיים של בן אדם.

אני מאמין שיש לאפשר למעסיק לפטר ללא פיצויים ואף לתבוע פיצויים מאדם שהציג מצג שווא משמעותי בקורות חיים.(לא הצגתי שום מצג שווא, אני לא חייב לפרט את צבע התחתונים של הרופא ששחרר אותי) בן אדם שישב בכלא על מעילה ומסתיר דבר כזה ממעסיק, ראוי להיענש על כך, לא?

כנ"ל בן אדם שטען בפני הצבא שהוא סובל מבעיות נפשיות כה קשות שהוא לא יכול לשבת משמונה עד חמש במשרד. זה דבר שפשע להסתיר, וצריך להתייחס לזה כאל פשע. הייתי מוכן גם לשבת משבע עד שש במשרד

נקודה.

נקודותיים:

פורסם

aa123 אני התכוונתי יותר לעניין של איך זה נאמר ולא מה נאמר.

דווקא בדיבור הערסי אני חושב שיש יותר כיף בגלל שזה נותן לך הרגשה שהבנאדם היה שם למטה בדיוק כמוך ולא איזה צפוני סנוב, מה גם שעם האנשים האלה יותר כיף לצחוק כשצוחקים. אני למשל מאוד אוהב את הדיבור של אנשי הפלמח, יש להם את השפה שלהם שאני ממש נהנה לשמוע אבל זה עניין אחר.

אגב אישפוז אין לי בעיה לתת הסברים כל עוד אני בטוח בעצמי ובמעשים שלי גם אם אני טועה לדעת אחרים, לא אכפת לי ממש מה אחרים יחשבו ויגידו בנושא הזה במיוחד, מי שרוצה יכול לדבר איתי מי שלא לא לא חייב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם כבר פתחנו את נושא הקב"ניזם - האם יש כאן בפורום מישהו שיצא על 21 והלך לראיון בחברת הי-טק לתפקיד רציני (רציני = הנדסה\פיתוח\ניהול, ולא טכנאות מחשבים ורשתות. אה, וגם לכתוב ASP ו-HTML זה לא הי-טק!!) והתקבל?!

שוב - ממקור ראשון - האם מעסיקים שואלים על העבר הצבאי? האם זה באמת משנה?

בינתיים הדעות ממש ממש חלוקות ונדמה שלא שווה לקחת את הסיכון.

מנהל רשת מספיק טוב לך? (לא טכנאי שמרכיב ומפרק פיסי-ים, אלא תפקיד עם אחריות על כל הרשת של הארגון כולל אבטחת מידע וכו')

מעסיקים בהחלט שואלים על העבר הצבאי (לפחות כשהמרואיין צעיר והעבר הצבאי הוא לא כ"כ מזמן).

יש מעסיקים שפוסלים קבניסטים על הסף.

אבל יש גם לא מעט מעסיקים שממש לא, ובסך הכל בנאדם צריך למצוא עבודה אחת טובה ולא 10.

מצד שני יש גם מעסיקים שלא יקבלו מי שעושה הרבה מילואים (וזה מגעיל - אבל קיים).

אי אפשר לצאת בסדר מכל הכיוונים (אלא אם כן במקרה נולדת עם ציצים ומנוש ולא עם בולבול)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם כבר פתחנו את נושא הקב"ניזם - האם יש כאן בפורום מישהו שיצא על 21 והלך לראיון בחברת הי-טק לתפקיד רציני (רציני = הנדסה\פיתוח\ניהול, ולא טכנאות מחשבים ורשתות. אה, וגם לכתוב ASP ו-HTML זה לא הי-טק!!) והתקבל?!

שוב - ממקור ראשון - האם מעסיקים שואלים על העבר הצבאי? האם זה באמת משנה?

בינתיים הדעות ממש ממש חלוקות ונדמה שלא שווה לקחת את הסיכון.

האמת היא שיצאתי על 21, והיום אני עובד בתפקיד היי-טק שאף אחד לא חולק על הרצינות שלו, וגם סיפרתי הכל למעסיק והוא שמח שאני לא עושה מילואים.

גילוי נאות: יצאתי על פרופיל 21, ואז שירתתי 4.5 שנים, כמתנדב. יחי הפרטים הקטנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
1. אני ילד יחיד, חתימה לא קיבלתי מאמא שלי לקרבי.

או קיי אז אל תהייה קרבי

2. אבא שלי נרצח ע"י ערבי (שנת 90 מפעל אלומניום ביפו מול פרונט התחיה), מה לעשות אבל המדינה רואה בי סוג ב' כי מי שנרצח לו אח שווה יותר ממני.

משתתף בצערך ,שוב לדעתי שכול הסיבה היחידה לפטור למי שלא לוקה בשיכלו .

3. לא הסתרתי כלום מהצבא, ישבתי אצל הקבנית אמרתי לה הכל וההחלטה היתה בידיים שלה, וגם לא יצאתי על נפשי.

או קיי...

4. חייל בודד זה בדרך כלל חייל שעלה מחו"ל, זאת בחירה שלו והוא יודע לאן הוא נכנס, ואם הוא לא עלה מחו"ל שידרוש יותר מה לעשות, כמו שאני דרשתי במידה מסויימת גם הוא יכול.

חייל בודד זה בדרך כלל אדם שעזב הכל כדי לתרום פה והוא צריך לקבל הרבה יותר מכל אחד אחר ,והם לא מקבלים מספיק.

5. לא ציפיתי לזר פרחים וכ"ו, אבל לבוא ולהתנהג אלי כאילו אני חייל וכשאני לא מסכים לעשות משהו אז חיילת מחייבת אותי כמו איזה מפקדת, מצטער אני עוד לא התגייסתי וגם כשאני אתגייס אני לא מוכן לקבל יחס מזלזל, מפקד לא שונה מחייל פשוט אז כמו שהיא מצפה לכבוד שתתן כבוד.

אדוני, אתה מלש"ב ,ברגע שנכנסת למתקן צבאי אתה מחויב לפי חוק לעשות מה שאומרים לך.ולפי החוק אתה חייב להכנס למתקן הצבאי הזה.

6. כן מודה תמיד היו לי בעיות לקבל הוראות מאנשי סמכות, לא מסתיר את זה מאף אחד ואני מאמין שבצבא קראו את התיק שלי מליון פעם בשביל לדעת עם מי יש להם עסק ואם הם החליטו לשחרר סבבה להם אני נהנה מזה.

גם לי היו ,יש לי מורה מהיסודי שעד היום מפחדת ממני,מאז שלמדתי לקבל סמכות הכל הולך לי יותר בקלות ,תנסה ....

אחרי כל זה למי שיש בעיה שילך לטפל בעצמו כי לי טוב איפה שאני נמצא, אני לא בוכה שיש עשירים וכמה טוב להם בחיים אז שאף אחד לא יבכה כמה טוב או לא טוב לי.

לא בוכה שטוב לך ,אבל אני כן חושב שאם אתה לא מתגייס בגלל שאתה לא אוהב שאומרים לך מה לעשות אז אתה משתמט ,ואם שכמוך יש לי בעיה גדולה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה עקרוני לא לי, אלא לאבא שלי ששרת כאן בצבא. לאחותי ששוחררה גם על רפואי, לחברים שלי שמגוייסים, לחברות המגוייסות, לבן דוד שהשתחרר לפני 3 חודשים ואני לא חושבת שאני צריכה להמשיך.

אם יש לי שאלה - אני אשאל אותה. זהו עיקרון חופש הדיבור.

עם יש לי תהיה - אני אביע אותה.

אם יש לי ערקון פילסופי שאני רוצה לשתף אתכם בו - אני אעשה את זה.

אל תנסה להשתיק אותי. לעומתך, אחרים ענו לי.

תביעי תעשי מה ב... שלך

אבל רק תדעי שזה לא שווה אפילו את ה... רק מאותם סיבות שאת פוצחת את הפה כי בא לך לנצל את עיקרון חופש הדיברו עד הסוף, תעשי את זה לא מעניין אותי.

אבל כל מה שתוסיפי לדיון בעצם לא יהיה שווה כלום כי כמו שכבר הזכרת יפייפה צבא לא עשית וחוץ מלעשות רעש על כמה רע לך בשביל אותם אנשים שום דבר אחר בת'רד הזה לא עשית.

''אחרים ענו לי''

מה כבר שאלת, כל מה שעשית מהעמוד הראשון היה להגיד כמה רע לך תוך כדי ניצול חסר טעם של עיקרון חופש הדיבור האהוב שלך, ואם שאלת משהו היסתרת אותו כ''כ טוב מאחורי הצעקות על הגיזענות והאפליה והירידות על המע' הצבאית שלנו שאליה ביכלל לא ניכנסת ביגלל סיבות כאלה ואחרות (מכובדות עד כמה שיהיו) לא היית יום אחד על מדים לא חווית טיפה מור''ק אז אל תביעי דעה שהיה עקרה וחסרת כל משמעות לעולם.

ואני לא משתיק אותך אני פשוט מעדיף ליקרוא\ליכתוב תגובות שאני יודע שיש בהם משני הצדדים

ולא צד אחד וסיפורים מהצד השני כי דברים שרואים מכאן לא רואים משם, כי כל תגובה שאת מוסיפה פה אחרי שהבהרת שצבא לא עשית לא עושה ולא תעשי יהיה בדיוק כמו ילד שמספר על האוטו של האבא של בן דוד של אח שלו בפורום של היעוץ קניה.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מה THE FUCK'N קשר בין ייעוץ בקנית רכב, להבעת דיעה באופן כללי

העניין פה הוא עקרוני

אתה מדבר שטויות בכמויות, או יותר נכון - אומר את אותה שטות ב1000 וריאציות (יאשה תראה איזה מילה ארוכה כתבתי)

פורסם
מה THE FUCK'N קשר בין ייעוץ בקנית רכב, להבעת דיעה באופן כללי

העניין פה הוא עקרוני

אתה מדבר שטויות בכמויות, או יותר נכון - אומר את אותה שטות ב1000 וריאציות (יאשה תראה איזה מילה ארוכה כתבתי)

מה גם אתה לא עשית צבא

יש לך עיקרון מסויים תקבור אותו מצידי לא איכפת לי, אני אומר לך שכמו שכן לא ממש מקשיבים לתגובות של ילדים בלי רישון בקשר למכוניות אז ככה גם בעינייני צבא לא עשית\עשיתם אל תגיבו על עיניינים של הצבא, אתה רוצה שאני יסביר לך בעוד ואריאציות

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תאמין לי, אתה יותר דפוק משניצל...:drinking:

אני לא הולך לייעץ לשר הביטחון איך לשנות את מערך הגיוס

העניין פה לא קשור דווקא לצבא, מדברים פה על זה שקיצצו משהו לנשים (במקרה הזה חיילות) בגלל שהגברים (או ילדים, במקרה הזה חיילים) דרשו שיוויון, אין קשר לצבא, ולמי עשה צבא או לא

פורסם

ואריאציה היא מילה לועזית אז ככה שאין ממש חוקים נוקשים לגבי הכתיבה שלה, אז ניסיתי ליכתוב לו בצורה שהוא יבין

יאשה מה אתה רוצה ממני, חסר לך משהו\מישהו מה אתה רוצה ממני, לך לבאר תישתכר ותיזרום עם מה שיבוא

ותפסיק כבר לחפש פרטנר בכל הודעה שלנו בפורום, לא יודע מה עם אחרים, אבל אני באמת שלא בקטע

פורסם
תאמין לי, אתה יותר דפוק משניצל...:drinking:

אני לא הולך לייעץ לשר הביטחון איך לשנות את מערך הגיוס

העניין פה לא קשור דווקא לצבא, מדברים פה על זה שקיצצו משהו לנשים (במקרה הזה חיילות) בגלל שהגברים (או ילדים, במקרה הזה חיילים) דרשו שיוויון, אין קשר לצבא, ולמי עשה צבא או לא

אופיר ניראה לי אני מדבר על משהו אחד ואתה מדבר על משהו אחר

לא מצאתי שום דבר הגיוני בין ההודעות שלי לתגובות שלך עליהן, אתה רוצה ללבן ה''פ בנתיים בוא נסיים את הויכוח האינטלקטואלי שלנו כאן

• תוכן חדש...