Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל,טמפונים? שמר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאשה מה אתה רוצה ממני, חסר לך משהו\מישהו מה אתה רוצה ממני, לך לבאר תישתכר ותיזרום עם מה שיבוא

ותפסיק כבר לחפש פרטנר בכל הודעה שלנו בפורום, לא יודע מה עם אחרים, אבל אני באמת שלא בקטע

די נו ,

הרי שמך הוא "פטיש לילה"

( לא מלשון פטיש 5 קילו )

ופטיש זה סוג מוזר של סקס , לא ?

לדעתי הומואים זה מוזר .

אין לי בעיה איתם , אחרת לא הייתי כאן או עונה לך או לשאר חברי הפורום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשו טובה, לכו לישון! דיי גמרתם את השרת של הפורום עם הטמפונים הערוסי ועוד כל מיני יוסי ודנה מג'הנם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה בחור מצחיק

אבל לא זכור לי שבגיל 15 +- ידעתי מה זה פטיש, או לפחות הכחשתי את זה שיש באמת דבר כזה

אישית אני גם חושב שזה מוזר,

אם כבר פטיש אז יותר כמו הequalizer של טריפל אייץ'

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אבל לא זכור לי שבגיל 15 +- ידעתי מה זה פטיש,
יאשה, זה אומר שיש לך יחס של כמעט 2 ל 1 (אורך לגיל, היית מת שבעגלה שלך יהיה יחס כזה)

פורסם
יאשה, זה אומר שיש לך יחד של כמעט 2 ל 1 (אורך לגיל, היית מת שבעגלה שלך יהיה יחס כזה)

אני די בטוח שהתכוונת ליחס

אבל עדיין ניראה לי קצת תמוהה שאתה יודע טיפה יותר מידי על היחיסים של יאשה:wink::roll:

אבל זה כבר ענייינים שלך איתו אז אני ישאיר לכם את זה ככה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
מדברים פה על זה שקיצצו משהו לנשים
לא, לא, לא!

זה לא שקיצצו להן!

הן נולדו ככה. בנים נולדים עם פיפי ובנות נולדות עם פופו.

זה לא שהיה להן פיפי וקיצצו להן ועכשיו יש להן פופו.

ככה זה במקור.

למרות שיש וריאציות.

פורסם
תאמין לי, אתה יותר דפוק משניצל...:drinking:

אני לא הולך לייעץ לשר הביטחון איך לשנות את מערך הגיוס

העניין פה לא קשור דווקא לצבא, מדברים פה על זה שקיצצו משהו לנשים (במקרה הזה חיילות) בגלל שהגברים (או ילדים, במקרה הזה חיילים) דרשו שיוויון, אין קשר לצבא, ולמי עשה צבא או לא

אז זהו ,שמדברים פה על זכויות חיילות מול זכויות חיילים אז אם כל מה שאתה יודע על חיילות וחיילים זה שמעות אז דעתך לא ממש נחשבת

ולגבי מה שאישפוז כתב....

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אז זהו ,שמדברים פה על זכויות חיילות מול זכויות חיילים אז אם כל מה שאתה יודע על חיילות וחיילים זה שמעות אז דעתך לא ממש נחשבת
כן נחשב וכן נחשב! והכל עובר עליך!

:?

פורסם

איזה ת'רד הזוי שהפך ל-9 עמודים.

לקח לי שעה לקרוא...

אני חושב שכולכם פספסתם את העובדה הבסיסית:

החיילים ביקשו לקבל גם והצבא הביטל לחיילות

לא זכור לי שאף אחד ביקש לבטל זאת לחיילות. הבנים ביקשו גם לקבל תוספת (ובצדק). הצבא החליט לבטל זאת לשניהם.

כולכם יכולים לבוא וקלל את הצבא כמה שאתם רוצים (אני יודע שאני עשיתי זאת כמה פעמים במהלך שירותי) -

נכון, הצבא אידיוטי לפעמים,

הצבא לא יודע לדאוג לחייליו,

הצבא כולו בירוקרטיה ופוליטיקה,

הצבא מלא באנשים טיפשים, או כאלו שחושבים את עצמם,

ועדיין - הצבא הוא הסיבה היחידה שאתם עדיין חיים במדינה הזו.

לכל המלגזגים על כמה שהצבא שלנו גרוע - נסו לחשוב, ברצינות, מי יקרה אם הצבא שלנו יכריז על הפסקת פעולתו, אפילו לשבוע אחד בלבד :idea: .

כל אותם הדברים שיקרים לכם - החיים שלכם, המשפחה, החברים, הבית, הרכב, הכלב של השכן - כולם יושמדו בשמחה ובששון ע"י אויבינו, ולא חסרים לנו כאלו.

אתם חיים בסוג של אופוריה, שכחתם איפה אתם חיים, ומי חיי מסביבכם :?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
יאשה, זה אומר שיש לך יחס של כמעט 2 ל 1 (אורך לגיל, היית מת שבעגלה שלך יהיה יחס כזה)

אכן , אצלי רק 1:3

באסה .

אבל לפחות אני מצליח להיראות רענן ואני נראה כמו נער בן 15...

( נער שחום , חתיך , שרירי ועם 27 אינץ' )

ויש לי גם עסקים משלי ( כידוע אני סרסור ומוכר סמים ) ויש לי אפילו לקוחות קבועים , מי כמוך יודע .

נ.ב.

אני מתכוון לפתח מחלקת "פטיש" משלי , ככה שגם מר NightHummer יוכל להנות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אכן , אצלי רק 1:1/3

באסה .

אבל לפחות אני מצליח להיראות רענן ואני נראה כמו נער בן 15 אחרי התעללות של מייקל ג'קסון...

( נער שחום , חתיך , שרירי ועם 27 אינץ' שנוטה שמאלה כמו מגדל פיזה)

ויש לי גם עסקים משלי ( כידוע אני משווק צעצועי מין ) ויש לי אפילו לקוחות הומואים קבועים , מי כמוך יודע .

נ.ב.

אני מתכוון לפתח מחלקת "להומו הצעיר" משלי , ככה שגם מר NightHummer יוכל להנות .

מת עלייך יאשה.

• תוכן חדש...