Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל,טמפונים? שמר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאשה שוב פעם אתה מוציא דברים מהארון?

לפעמים עדיף שלא להראות כמה הניסון שלך גדול

לידע כללי שוחררתי בגלל עודף חיילים

מה?!

זה סעיף נשי בדרך כלל....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משחררים רק בנות בגלל עודף כ"א. בנים רק אם הם הומואים. תומר ?!

רק אותי שיחררו אחרי חצי שנה עריקות ויום בכלא?

haters will hate

פורסם

כן בנצי?

אין להם לאן לקחת אותי בצבא, קרבי הם לא יכולים, ג'ובניק לא הסכמתי.

אפילו פרופיל לא כתוב (ואני בספק אם יש לי) בפטור שקיבלתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ג'ובניק לא הסכמתי.

מעניין להם את התחת

אפילו פרופיל לא כתוב (ואני בספק אם יש לי) בפטור שקיבלתי.

בשום פטור לא כתוב פרופיל

פורסם
אני לא חיילת. איזולירבנד יש לי, ואני חושבת שכולכם מתנהגים כמו מרוקאים בנ"מ "אם אני לא טס אף אחד לא טס"! מפריע לכם שלנשים יש תוספת של 40 ש"ח? אבל באמת מפריע לכם? זה מה שיגמור לכם את החיים?
ואללה, צודקת. מה זה 40 שקל?

אם משכורת בסיסית של חייל היא כ-360 ש"ח, 40 ש"ח מהווים רק קצת יותר מ-11% ממנה.

כסף קטן אולי בשבילך ובשבילי, אבל כסף גדול מאוד עבור חייל שמקבל בחודש את מה שאני מרויח בערך בשתי משמרות וחצי בעבודה.

אין לי בעיה עם זה שהחיילות מקבלות תוספת של 40 ש"ח.

אין לי גם בעיה שאני עושה מילואים והן לא.

אפילו אין לי בעיה שחיילות משתחררות שנה לפני חיילים.

אבל אם כבר הצבא מצא לנכון לתת תוספת על אביזרי הגיינה, זה חוסר צדק משווע לתת אותו רק לבנות (ושוב אזכיר את העובדה שאתן לא נאלצות לעמוד למסדר על גילוח).

כמו ש-wil ציין, המצב היום הוא שהוריו של חייל נאלצים לממן אותו באופן מוחלט - הרי הוא אינו יכול לצאת ולהרויח את לחמו בעבודה ולכן הצבא חייב לראות עצמו מחוייב לספק לו את כל צרכיו מ-א' ועת ת' (כולל הגיינה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אל תגיד אתן. אני לא חיילת. לא הייתי ולא אהיה.

רק תגיד לי דבר אחד - אם דפקו אותך - אתה תלך לדפוק מישהו אחר כדי שלאף אחד לא תהיה תוספת בשכר?

זה עניין עקרוני..

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אף אחד לא דפק אף אחד

החיילים ביקשו לקבל גם והצבא הביטל לחיילות

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רק תגיד לי דבר אחד - אם דפקו אותך - אתה תלך לדפוק מישהו אחר
וזה מזכיר לי עוד בדיחה

אדם מת, עולה לשמים, אלוהים אומר לו אתה תעבוד בבור חרא של הנוצרים, כל פעם שנוצרי מוציא את הראש מהחרא אתה דוחף אותו חזרה

בסוף היום הוא חוזר מותש כולו, אומר לאלוהים "מה זה? כל היום הם מנסים לצאת ואני דוחף אותם חזרה, אין לי כח כבר... תן לי עבודה יותר קלה" אלוהים הסכים ואמר לו מחר תעבוד בבור חרא של היהודים

למחרת בערב הוא חוזר, אלוהים שואל אותו "נו, איך היה?" הבחור מבסוט, כולו מחייך "כל היום נחתי, כל פעם שיהודי בא להוציא את הראש מהחרא בא יהודי אחר ומשך אותו חזרה!"

פורסם

אופיר עד כמה שאני יודע כן רשום בפטור הפרופיל, לפחות למישהי שאני מכיר רשמו.

ומצידי שלא יעניין אותם כלום, גם הם לא מעניינים אותי (עם כל הפוזות של החיילות בצו ראשון), שיתיחסו ככה לזבל ולא למישהו שבא לצו ראשון, ככה הצבא שלנו גם נראה, זבלה אחד גדול.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...