Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו 1400 שנת 95 היום הייתי אצל חשמלאי רכב שתיקן לי את בעיית ההנעה שמסתבר שאלה היו לבסוף הפלאגים שהיו שרופים לאחר שהוא תיקן הוא שיחק עם צינור הוואקום שהיה סדוק והחליף ואז שמתי לב שנורת לחץ השמן מהבהבת בסרק ולאחר שמעלים את הטורים בגז היא נכבית ושאני מאט את האוטו היא נדלקת בחזרה בדקתי החוט של היוניט שהתנתק באמצע הטיפול אך הוחזר למקומו האם זה ניתוק חשמלי כלשהו...?

פורסם

יוניט לחץ שמן תקולה או החיבורים אליה רופפים.

קרה לי בדיוק אותו דבר לפני שנה וחצי.

בדוק בכל מקרה את גובה מפלס שמן מנוע- שהמנוע קר ושהרכב עומד על מקום ישר.

פורסם

אם בסל"ד סרק כשהמנוע קר - המנורה לא דולקת

ובסל"ד סרק כשהמנוע חם - המנורה כן דולקת

והשמן בכמות מספקת ובאיכות (גיל וקילומטראז') סבירה.

וסל"ד הסרק סביר (700-900), כדאי לבדוק מהר שלחץ השמן לא נמוך מידי ... יכול לחסל מנוע במהירות

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כשיוניט לחץ שמן מנותק הנורת לחץ שמן אמורה להיות כבויה...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אם בסל"ד סרק כשהמנוע קר - המנורה לא דולקת

ובסל"ד סרק כשהמנוע חם - המנורה כן דולקת

והשמן בכמות מספקת ובאיכות (גיל וקילומטראז') סבירה.

וסל"ד הסרק סביר (700-900), כדאי לבדוק מהר שלחץ השמן לא נמוך מידי ... יכול לחסל מנוע במהירות

מסכים!

לכן הנחתי אותך בנושא בפרטי!

גש לבדיקת לחץ שמן בעזרת שעון לחץ שמן מכני, ובהתאם לכך תמשיך הלאה...יוניט מזייף, מסנן שמן סתום, שמן באיכות גרועה, מנוע עייף ועוד..!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אציין שרק לאחר שהרכב בטמרוטורת עבודה מתחמם כ20 דקות נסיעה הנורה מתחילה לידלוק בסרק ועוד דבר ברכב שלי רועד קצת בסרק והנורה נדלקת לפי הרעידות אם הרעידות נחלשות גם כן הנורה..

פורסם
סביר להניך שצריך להחליף משאבת שמן (מחלה של פיאט)

מחלה של פיאט? מוזר... ארבעה רכבים מהקונצרן (טוב נו, ירדתי לשלושה, קשה לי לעכל את זה בינתיים) ובאף אחד מהם לא החלפתי משאבת שמן. אחד מהם נמצא בבעלותי כבר כמעט עשור.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא מחלה ולא בטיח. לדעתי הטורים נמוכים מדיי בסרק (מה שמסביר גם את תופעת הרעידות)

וכידוע משאבת השמן עובדת בהתאם לסל"ד.

הולכים מהקל אל הכבד, תתחיל בבדיקת סל"ד סרק ולא קופצים ישר למשאבת שמן שהיא בעדיפות אחרונה.

פורסם
לא מחלה ולא בטיח. לדעתי הטורים נמוכים מדיי בסרק (מה שמסביר גם את תופעת הרעידות)

וכידוע משאבת השמן עובדת בהתאם לסל"ד.

הולכים מהקל אל הכבד, תתחיל בבדיקת סל"ד סרק ולא קופצים ישר למשאבת שמן שהיא בעדיפות אחרונה.

רואי צודק בהחלט, ומי כמוהו בעל ניסיון , בבעיות לחץ שמן בכלל, ובהדלקת נורית לחץ שמן בפרט!

אכן יש לטפל בבעיה זו מן הקל לכבד, ולכן יש תחילה ליצב את סלד סרק, משום שבסלד סרק נמוך מדי,

לחץ השמן נמוך , ומכאן הדלקת נורית אזהרה של לחץ השמן!

רוב בעיות לחץ השמן, קיימות בסלד נמוך, ובעיקר במנוע חם, במנוע קר הדבר חמור יותר, והדבר מעיד בדרך כלל על מסנן שמן ללא שסתום תקין, הבונה לחץ מידי עם התנעת הרכב, ומכיוון שזהו שסתום אל חוזר, הוא מונע אפשרות של מסנן ריק משמן, בעת ההתנעה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...