Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיאט פונטו 97 דגם S75. קניתי את האוטו לא מזמן ואני רוצה למגן אותו.

מה כדאי לעשות? (בהתאם לעלויות כמובן)... אזעקה, מנעול הגה, מנעול הילוכים, נעילה מרכזית וכ'...

תודה.

פורסם

מה הדרישות של חברת הביטוח? יש ים אמצעי מיגון, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע ומה חברת הביטוח דורשת...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם תענה תוכל לקבל תשובות מקצועיות.

אל תשכח לציין את חברת הביטוח בה הנך רוכש ביטוח מקיף, ואיזה רמת מיגון הם דורשים.

אל תשכח לציין האם המיגון חשוב לך אישית ואם כן למה, מעבר לדרישת הביטוח של הרכב, ככל שיש כזה.

בברכה

דנ י

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אם כבר יש פה שירשור על מיגונים אז ככה:

היה לי טנדר טויוטה היילקס 2X4 שנת 93 שמור בקנאות.

כיוון שנאלצתי לעבור לאזור השרון הייתי חייב לחשוב על פטנט למגן את הרכב שהרי ידוע שהח'ברה מטול-כרם חובבי טויוטות.

בניתי מתקן שממוקם מתחת למושב הנהג שהוא מעין מזלג בתוך מסילה שמטרתו ללחוץ על הקלא'ץ (ראה שרטוט)

בקצה המזלג היו שני חורים (האמת שמספיק אחד) ובבית המסילה היו גם כן 2 חורים.

כשרוצים לנעול את האלמנט פשוט מושכים את המזלג לכיוון הדוושות והקלא'ץ נלחץ. ואז בין 2 החורים משחילים מנעול בריא.

נכון שזה לא יעצור גנבי רכב, אבל אולי זה יעכב אותם מספיק כדי שניתן יהיה לשלוף את הגלוק ולחורר אותם.

ולכל מי שכבר רץ לבנות כזה מתקן , יש לשים לב שרגלית הברקס לא נלחצת גם, כי זה מדליק את האור ברקס, ואז נגמר המצבר. (ואז האוטו לא יניע וגם לא ייגנב...:wink: )

toylock.JPG

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

נעילת דלתות חשמלית איה מיגון הרכב אלא נוחיות אישית שלך.

יש במכוניתך אימובילייזר מקורי המותקן במפתח הרכב (אם לא ביטלו אותו והכל תקין) וקשה להתגבר עליו כדי להניע את מנוע המכונית.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...