Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לאיטום ולחישובים זה לא רק למוראל

על מנת לנצל כל רמקול כמו שצריך אתה צריך לעשות את זה

בקשר לעוצמה של מגבר זה נכון כל מגבר בעל 80 וואט יפעיל טוב את הרמקול

אז זה רק עוצמה

מה בקשר לאיכות , צריך מגבר ברמה גבוהה מבחינת איכות בכדי לנצל את הסט הזה כמו שצריך

פורסם

הרעיון הוא להתאים בין רכיבים . אין טעם לשים סט של גנסיס אבסולוט ולהגביר אותו עם JBL בדיוק כמו שאין טעם לשים דוטק עם הגברה של גנסיס דואל מונו לדוגמא.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עם 80RMS אתה יכול אולי לדגדג את המורל אלייט

לי יש אלייט באוטו, ואני הגברתי אותו בהתחלה בשל חוסר תקציב עם מגבר של 75RMS והוא היה נשמע בדיוק כמו ההייבריד שיש לי מאחורה.

אחר כך שמתי עליו קיקר שמוציא 120RMS לערוץ וההבדל הוא פשוט ענק!!!

פורסם

עם 80 RMS (אמיתיים) אתה הרבה יותר ממדגדג את האלייט. אין ספק שהאידיאל הוא יותר , אבל גם ב 80 הסט מנוצל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מהסטים הנ"ל שמעתי את הסאונדסטרים ואת הרוקפורד, לפי דעתי הסאונדסטרים נשמע יותר טוב ויותר איכותי...

לכן הוא הבחירה שלי!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

הסאונדסטרים באמת נחמדים אבל אני אישית לא אהבתי את הנתונים שלהם אז ממש לא התאמצתי להרכיב אותם אצלי

אם תרצו חוות דעת ארכיב אותם ואתן חוות דעת

• תוכן חדש...