Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לאיביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם

ברצוני לבצע החלפת בולמים קידמיים לאיביזה שנת 93 1.5 דור 1 (נעשה חיפוש ולא מצאתי את התשובה המספקת) הייתי מעוניין בעזרתם בנושאים הבאים:

1.איזה בולמים כדאי לי להרכיב ברכב?

2.מה המחיר של בולמים ללא עבודה ו/או כולל עבודה?

3.במידה וקניתי בולמים האם יש צורך בקניית חלקים נוספים?

4.האם מישהו מכיר מקום אמין באיזור ר"ג/גבעתיים/יהוד/אור יהודה שאוכל לבצע את ההרכבה בלבד או את כל העבודה (שהחלקים יהיו דרכו)?

אוסיף שלא מדובר ברכב ספורט ככה שאין לי צורך בקניית בולמים במחיר אסטרונומי שניתנים להנמכה או לחילופין בולמים זולים של איזה חברה לא מוכרת שאותם אצטרך להחליף בעוד חצי שנה.

בתודה מראש לכל העונים

שי

פורסם

שחכתי לציין בפנייך שאתה חייב לוודע שאתה רוכש בולמים מתאימים לשנה של הרכב..

כי עד שנת 89 הקוטר של החור קטן יותר..

אם אני לא טועה צביקה פיק יודע את הקוטר המתאים.

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אכן, עד מודל 89 מדובר בבולמים שונים - החורים לברגים שמתחברים לנאבה קטנים יותר.

אבל זה לא מה שאמור להפריע - מקדחת עמוד וחמש דקות עבודה פותרים את הבעיה בקלי קלות.

לגבי הבולמים - החלפתי לפני כחצי שנה באיביזה בולמים קדמיים. קניתי מצנטרל ביצחק שדה זוג בולמי גז עלומי שם, בצבע כתום. כמדומני, הם עלו 500 ש"ח, אבל אל תתפוס אותי במילה.

אני ממליץ בחום על בולמי גז לאיביזה. התנהגות הרכב השתפרה פלאים מאז ההחלפה, גם באחיזה וגם בנוחות הנסיעה.

לגבי העבודה - יהיה קשה למצוא בעל מקצוע שיסכים לקבל את חלקים שאתה מביא. בדרך רק רק בעלי מקצוע שאתה מכיר היטב יסכימו לכך. גם כי זה פוגע להם ברווח, אבל גם כי תיהיה בעייה לתת אחריות על ההרכבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אכן, עד מודל 89 מדובר בבולמים שונים - החורים לברגים שמתחברים לנאבה קטנים יותר.

אבל זה לא מה שאמור להפריע - מקדחת עמוד וחמש דקות עבודה פותרים את הבעיה בקלי קלות.

לגבי הבולמים - החלפתי לפני כחצי שנה באיביזה בולמים קדמיים. קניתי מצנטרל ביצחק שדה זוג בולמי גז עלומי שם, בצבע כתום. כמדומני, הם עלו 500 ש"ח, אבל אל תתפוס אותי במילה.

אני ממליץ בחום על בולמי גז לאיביזה. התנהגות הרכב השתפרה פלאים מאז ההחלפה, גם באחיזה וגם בנוחות הנסיעה.

לגבי העבודה - יהיה קשה למצוא בעל מקצוע שיסכים לקבל את חלקים שאתה מביא. בדרך רק רק בעלי מקצוע שאתה מכיר היטב יסכימו לכך. גם כי זה פוגע להם ברווח, אבל גם כי תיהיה בעייה לתת אחריות על ההרכבה.

מצאתי מספר הצעות מחיר:

קניית בולמים במחיר של 224 ש"ח לבולם (ללא מע"מ ללא הרכבה כמובן)

בולמים ב 290 ש"ח (ללא מע"מ ללא הרכבה)

990 ש"ח לבולמים כולל עבודה (לא ידוע שם החברה)

700 ש"ח לבולמים כולל עבודה (חברה ספרדית)

800 ש"ח כולל עבודה לבולמים של מונרו

למישהו יש המצלה בשבילי ולא ישר להגיד לי מונרו כי נאמר לי שאולי שווה לי לקנות חברה יותר זולה כי יכול להיות שיהיו תקלות בדרך וגם זה המחיר לפני כיוון פרונט

עזרה תתקבל בשמחה

פורסם

כמו שכתבתי לך בה"פ, אני הרכבתי את הבולמים הספרדיים, ואני מרוצה מאוד.

מצד שני, לא עברו מאז הרבה קילומטרים ואין לי שמץ של מושג כמה הם יחזיקו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...