Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי תקלה חמורה במחשב. קניתי עכבר חדש לקראת השנה החדשה, השקעתי הפעם. עכבר משוכלל של A4TECH, עם לצדדים כזה ותפריט אופיס מיוחד...

קיצור, חיברתי אותו למחשב, התקנתי את הדרייבר שלו [כדי לשלוט בכפתורים המשוכללים...] ומאז המחשב נדפק. משהו קטטוני לחלוטין.

במצב הנוכחי, אין לי עכבר [לעזאזל כמה טאב צריך ללחוץ כדי להגיע לפה...], העבר הישן לא עובד בשום USB, העכבר החדש גורם ל RESTART למחשב, וללופים של RESTART לפעמים, אם אני עושה RESTART עם המקשים, הוא לא לא מאתחל, הוא רק מתנתק.

אם למישהו יש רעיון מה עושים עם תקלה כזאת... אנא הושיעוני...

לילה טוב לכולם, יואל.

dirty old man

need love too

פורסם

הכל התחיל מרגע שהתקנת את הדרייבר?

אם כן, נסה להסיר אותו, אולי זה יחזיר את המצב לקדמותו.

כמו כן, תבדוק שהתקנת את הדרייבר הנכון (יש להם כמה דרייברים למספר דגמים על אותו התקליטור) ודבר אחרון - בדוק האם הדרייבר בכלל מתאים למערכת ההפעלה שלך.

אגב איזה דגם קנית?

(לי יש outlook ומצאתי את האופציה של הזום אין/אאוט כהכי שימושית)

פורסם

תעלה את המחשב במצב בטוח, ותבחר בשחזור מערכת.

זה יחזיר את המערכת למצב שהיה לפני שהתקנת את העכבר החדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הכל התחיל מרגע שהתקנת את הדרייבר?

אם כן, נסה להסיר אותו, אולי זה יחזיר את המצב לקדמותו.

כמו כן, תבדוק שהתקנת את הדרייבר הנכון (יש להם כמה דרייברים למספר דגמים על אותו התקליטור) ודבר אחרון - בדוק האם הדרייבר בכלל מתאים למערכת ההפעלה שלך.

אגב איזה דגם קנית?

(לי יש outlook ומצאתי את האופציה של הזום אין/אאוט כהכי שימושית)

אם זה לא יעזור תיכנס לאתר שלהם, ותנסה להוריד את הדרייברים שם - הם יותר עדכנים (בדרך כלל)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

ניתן היה להשתמש בעכבק ללא דרייברים..

למען האמת העכבר עבד לי יפה מאוד עד שהחלטתי בטיפשותי להתקין דרייבר..

מז השימוש בו פשוט יותר מסובך...

יש לי

A4TECH

2 גלגלות, ו2 כפתורי WEB..

פורסם

זו חברה די נפוצה בארץ - אבל איני בטוח לגבי טיב המוצרים שלה.

למספר חברים שלי יש עכברים ומקלדות שלה ולאף אחד אין מושג לגבי השם שלה.

לנו יש באחד המחשבים מקלדת שלהם בת 3-4 שנים שלא עושה בעיות ואני קיבלתי עכבר שלהם לפני חודשיים שהוא די נוח לשימוש.

מצד שני - לא ניתן להשוות לאיכות של לוג'יטק ומייקרוסופט - העכבר מרגיש פלסטיקי וזול (למרות מראה יחסית מפואר) והפתורים שלו בעלי חופש מסויים, רועדים ורועשים.

בכל מקרה, את הדרייבר צריך בשביל הפונקציות המיוחדות - כמו כפתור ה"אופיס" הניתן לתכנות אצלי, המאפשר אופציית קיצור מקשים כמו זום/הפעלת תוכנות קבועות מאש/מחיקה/פתיחה וכו'.

ולפותח השרשור - להנאתך, לינק להורדת דרייברים.

(שים לב שאתה מוריד דרייבר לדגם הנכון - הדגם רשום על מדבקה לבנה בתחתית העכבר).

פורסם

לצערי הרב התנסיתי לא פעם עם מוצריהם.

העכברים שלהם אכן גורמים לתופעות שונות ומשונות, שבלתי ניתנות בדרך כלל לפתירה, אלא ע"י החלפה

לעכבר של מייקרוסופט / לוגי'טק.

נ.ב. "להשקיע" זה לא לקנות מוצר גרוע כמו A4.

אייל, כבר 5-6 שנים עם עכבר מייקרוסופט אופטי ב50 ש"ח. 0 תקלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה, הכל תקין עכשיו. שיחזרתי את המערכת לאשתקד...

דווקא לי יש ניסיון טוב עם החברה הזאת, לכן בחרתי בה. בכל מקרה אחליף את העכבר שרכשתי לעכבר אחר. העכבר הנוכחי, של מייקרוסופט, עובד מצוין כבר שנים רבות, אבל הכפתורים התחילו להיתקע לאחרונה.

תודה רבה לכולם, יואל.

dirty old man

need love too

פורסם

יואל - רק שאלה אחת - כמה עולה העכבר שרכשת?

את שלי (זהה לשלך) קיבלתי כ"שדרוג" במקום עכבר MS intellimouse אופטי.

מעניין אותי על איזה סכום בערך "זיכו" אותי.

פורסם

לא היו.

עדיין אין למעשה..

הדבר היחיד שהיה מעצבן בהתחלה זה שהגלגלת לא התנהגה בצורה שאני מכיר מעכברים קודמים (בעיקר של MS), אבל בהגדרות של העבר ניתן לסמן 'וי' במקום מסויים כך שהוא יתנהג כתואם MS ומאז חיי חזרו לשגרה .

אפילו האופציה של שני הלחצנים הנוספים די חביבה לזום אין/אאוט במסמכים וממש התרגלתי לעניין.

אולי נפלת על אקזמלר ספציפי דפוק?

אגב, עכשיו נפל לי האסימון - אצלי הוא בכלל לא מחובר ל-USB אלא דרך המתאם ל-PS/2!

פורסם

אגב עכברים, הזמנתי ללקוחה לוג'יטק MX1000 והיום אספתי אותו, וכמובן שהייתי חייב לבדוק אותו :-P

פשוט עכבר מעולה! נוח במיוחד, עם המון כפתורים שניתנים לתיכנות, אלחוטי ועובד בטכנולוגיית הלייזר.

פורסם

mx1000 אחלה בחלה של עכבר ומאוד מוצלח בקרב המשקיעים.

הנה מיבחן דרכים שלו:

http://hwzone.co.il/reviews/mx1000/

ואם כבר מחליפים עכברים (זה מה שמומלץ לנושא הבעיה )אז אם כבר היבאתי ביקורת אז הנה עוד ביקורות על כמה עכברושים מאותו אתר מצויין:

http://hwzone.co.il/reviews.php?type=peripheral

אני אישית מקווה לממן לעצמי עכבר עם כדור. זה קצת חוצני אבל כשמיתרגלים מגלים עולם חדש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אהבתם את הMX1000,תנסו את העכברים של לוג'יטק מסידרת G ,עכברים מיוחדים לגיימרים עם לייזר (לא אופטי אלא לייזר!),המון פונקציות שהופכות את העכברים לסופר נוחים במיוחד במשחקים שדורשים תגובות מהירות.

• תוכן חדש...