Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טרקטרונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי לא הבנתי שאתה מתכוון לוו גרירה לרכב, בכל מקרה אני מקווה שאתה מודע להוצאות שהולכות להגיע בשביל מה שאתה מבקש, אז הנה תמצית:

אחזקת טרקטורון בעיר - קווים לדמותו....:

רכב עם וו גרירה.

נגרר תקני - כ7000 ש"ח. עם רישוי.

טרקטורון עם טסט + ביטוח, כ20 אלף, + עוד כ3000 כל שנה.

דלק? תיקונים? כלי עבודה לתיקונים בשטח?

חוסר שינה בלילה עקב המצאות טרקטורון למטה.

שרשראות +מנעולים לנגרר + טרקטורון, אם תשאיר את הטרקטורון על הנגרר, הזמנה לגניבה. ואם לא, איפה תשים את כל אלה?

בקיצור, להחזיק טרקטורון בעיר, קשה, מסובך ויכול לגרום להרבה נדודי שינה.

טרקטורון מחזיקים בקיבוץ או במושב, איפה שאתה יכול להניע ולהגיע לשטח ישירות מהבית. או אם יש לך נגרר שאתה לא צריך לפחד שיגנבו אותו כל כך או סככה סגורה.

פורסם

בתקציב החדש שלך לא הצגת ממש מה אתה מחפש, כלי עבודה לטיולים או משהו יותר ספורטיבי?

וקח בחשבון את כל מה שאמרו לך על אחזקה וכל זה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

סבבה...אני מודע לכל ההוצאות אחרי היום זה סגור שאני קונה טרקטורון

דיברתי עם חברים אנחנו קונים בשותפות סגרנו על DVX חדשה אין מצב לשינוי

כל אחד מתחלק בהוצאות

ויצא לנו משהו טוב

אנחנו עושים שבוע ,שבוע

תודה לכל מי שעזר

פורסם

אתה קונה בשותף עם חברים DVX???

אוקיייי אני מציע שתפרד יפה לשלום מחברים שלך, כי מפה והלאה לא תהיו חברים.

נו בחייך, תהיה הגיוני, וכשאחד החברים שלך יעשה נזק גדול? ומן הסתם הוא יעשה כי הוא יחשוב שכולם ישלמו, מה תגידו לו? ואז הטרקטורון לא יתוקן, ואז ישנן שתי אפשרויות, או שתמשיכו לנסוע עליו מקולקל ואז אחד מכם יהרג ואז את מי יאשימו? או שהטרקטורון יושבת, ואז בסוף נראה עוד מודעה בלוח פוקוס על טרקטורון שעשה "רק" שני מיכלים.

בקיצור, לא קונים טרקטורון בשותף, זאת הזמנה למריבות קשות.

פורסם

תאמין לי אתה לא רוצה כלי בשותפות עם מישהו ובטח לא כלי כמו DVX שהחלקים שלו יהיו יחסית.

אני אומר לך מניסיון היה לי אופנוע שהייתי בן 15 עם החבר הכי טוב שלי ותאמין לי זה רק צרות לקנות כלי בשותפות כי יהיו נזקים ואז או שמישהו יסתיר וכשהשני ירכב אז הוא יגלה אותם, והחבר הזה רוצה ללמד את חברה שלו לנהוג וזה רוצה ככה וזה רוצה ככה תאמין לי רק כאב ראש ולא סתם אחד אלא מיגרנה אמיתית.

אם הקתציב שלך כמו שכתבת בסביבות ה15 אתה יכול לקנות כלים מעולים ושהיה שלך פרטי ואתה תהיה אחראי עליו ולא עוד שותף.

לדעתי קח את זה בחשבון.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

בתכלס יש לי עוד חודש להחליט הזה...אתם צודקים לגבי זה שאפשר לריב...אבל לא יודע

אני יעשה חושבים ויחליט עוד חודש

פורסם

MSL, תחשוב טוב טוב לפני שאתה חושב על צעד כזה, תחשוב מי ישלם על תיקונים שמישהו גרם, מה עם ביטוחים וכל זה, אצל מי הטרקטורון יהיה, מה יהיה אם מישהו ירצה אותו בתור של מישהו אחר, בקיצור זה הרבה כאב ראש לדעתי עדיף לך לקנות כלי הרבה יותר זול ולפחות שיהיה שלך.

דרך אגב אם זה כלי ראשון שלך אתה בטוח שאתה רוצה DVX?

פורסם

בעיקרון לא משנה לי איזה טרקטורון זה,העיקר שיהיה מהיר יציב ואמין

עכשיו יש לי כאב ראש ענקי איך לקנות ועם מי

אני יחליט תוך חודש

פורסם

אולי תיתן לנו בערך את התקציב שלך ואת הניסיון שלך עם טרקטורנים, ומה אתה מעדיף ספורט או עבודה ואז נוכל להמליץ לך.

פורסם

התקציב 15 אלף כולל וו גרירה

הניסיון שלי עד כה הוא די קצר הוא עומד בערך על 9 טיולי טרקטרונים [4 טיולים מארץ]

אני מחפש טרקטורון שיוכל לעלות הרים בקלות ודברים אתגרים כגון סלעים

פורסם

בתקציב כזה יש לך כמה כלים, אם תירצה פחות שטח טכני ויותר ביצועים יש לך את הEX300 של הונדה שהוא כלי מעולה, אמין חזק והכל, ניתן למצוא אותו בין שנת 94 ל96 אם אני זוכר נכון, יש המון כאלה שדורשים מחירים ממש גבוהים כמו למשל 22 ואפיל ראיתי בן אדם שדרש 30 אלף!!

המחיר שבדרך כלל משלמים הוא בין 9ל16 אלפיות.

כלי נוסף שגם הוא יותר ספורטיבי הוא הוואריר מבית YAMAHA שהוא גם כלי מאוד כיפי ונוח לביצועים, גם הוא לא ממש לשטח טכני אלא יותר לשבלים, כלי גם מהיר וכיפי, אמינות טובה חוץ מבעיות חשמל שניתנות לפיתרון על ידי החלפה לסלילים של סוזוקי.

הטרקטורונים מבית פולריס יותר מתאימים לטיולים יש לך סקרמבלר 4X4 שהוא מנוע 400 סמק 2 פעימות עם כל היתרונות והחסרונות של מנוע כזה, מהיר וכיפי אבל אחזקה די יקרה הוא כיפי ונוח לטיולים וגם עביר יחסית. מחירו גם סביבות ה15 אלף.

לדעתי הכי מתאים לך לטיולים זה אקספלורר של פולריס שזה כלי קרנף אמיתי בטיולים יש לחבר כזה והכלי פשוט לא עוצר ממש בהמה, הוא סובל קצת מבעיות חשמל כמו כל פולריס אבל ממש נוח לטיולים.

• תוכן חדש...