Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים במצב שבורח שמן בין הראש לבלוק? ככה נראה לי לפחות ,הוצאתי את החוטים של הפלגים וראיתי אותם משומנים! (טוב אז זה לא נשפך מהוספה! בדוק!) היסתכלתי לכיוון הפלגים ואני רואה שם קצת שמן! אני רואה גם נזילה קלה בתוך החור (איפה ששמים את הפלג)בחיבור בין הראש לבלוק!אם אני לא טועה. האוטו רק מאבד קצת שמן ממש לא רציני! לא מיתחממם ולא מאבד מים ,יש מצב שזה אטם ראש (יעני פקום) ,החלפה? ואם כן אז כמה זה עולה והאם אין נזק בפתיחת ראש מנוע? ומה יקרה אם אני ימשיך לנסוע ככה? דרך אגב מדובר באאודי A4 97. ותודה מראש

פורסם

בדקת שזה לא במקרה מהאטם ראש כי בד"כ כשיש נזילה מהבלוק מנוע זה לא מסתכם רק בנזילת שמן לכן עלייך לבדוק יותר בקפדנות...

וגם בגלל שאמרת שראית את הפלגים עם שמן, יותר סביר להניח שזה מהאטם כי הפלגים יושבים מעל החיבור של בלוק והראש מנוע!!

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

• תוכן חדש...