Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני בעזרת השם נוסע לתחנה לקנות דברים

רציתי לדעת אם יש שם גם כל מני מערכות לרכב? רמקולים , סאב , מגבר או משו...

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן יש שם.

יש שם גם כל מיני חיקויים זולים, ויש הרבה "מסחרה".

מומלץ שתדע מה אתה רוצה, ומה ערכו בשוק לפני שאתה ניגש לשם.

סתם עצה... שלא יעבדו עליך... ;)

פורסם

אני מתכנן אולי לקנות איזה "מסחרה"כמו שאומרים...בשוק הבדואי בבאר שבע ראיתי מוכרים מגברים סאבים הכל באריזות מקוריות סגור נעול ב 200 שקל גג...ודברים טובים לא סתם חרא...

אולי אני יקנה בתחנה בת"א איזה משו ככה לדרך:)

תודה

פורסם
אני מתכנן אולי לקנות איזה "מסחרה"כמו שאומרים...בשוק הבדואי בבאר שבע ראיתי מוכרים מגברים סאבים הכל באריזות מקוריות סגור נעול ב 200 שקל גג...ודברים טובים לא סתם חרא...

אחרי שתקנה תגיד לנו איך היה ואם שווה לקנות:wave2:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אולי אני יקנה בתחנה בת"א איזה משו ככה לדרך:)

תודה

200 שקל גג... מקורי, ארוז, נעול... דברים טובים...

תשמע, אולי כדאי לקנות מהם בסיטונות ולמכור לכל המרבה במחיר...

היי! ראית מה זה? איזה ראש עסקי יש לי? לך תעשה כסף ידידי, על חשבון הרעיונות מהראש העסקי שלי.

פורסם
בשוק הבדואי בבאר שבע ראיתי מוכרים מגברים סאבים הכל באריזות מקוריות סגור נעול ב 200 שקל גג...ודברים טובים לא סתם חרא...

ודברים טובים - דברים גנובים . :mm_nah:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
ודברים טובים - דברים גנובים . :mm_nah:

אם זה היה גנוב, "מילא", כי עוד אתה מבין שזה מוצר אותנטי.

אבל אין שום דבר מקורי שמוכרים שם - מכיר את השוק הזה, הייתי בו כבר.

אלא אם כן אתה קורא ל PIONEIR דברים טובים

או ל PANASINIC...

LOL :-P

פורסם

אני גר בבאר שבע

והייתי הרבה פעמים בשוק ואני מכיר את המוצאים שמוכרים שם.

הבדואיים שמוכרים לך את זה מנסים להסביר לך שזה אחד הרמקולים הכי טובים שיש

אפילו פעם הוא אמר לי שזה חיקויים של CAALIFORNIA BOOM

מלא פיוניר אבל חיקויי של חיקויי

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

לחברים שלי יצא לקנות משם הרבה דברים! מחירים זולים ומחשידים! אך סחורה טובה ומספקת לדעתי

הם התקדמו יש להם רוקפורד מורל קיקר אלפיןם וכו'...

אם אתה רוצה אני ישלח אותך לבחור שיש לו שם חנות הוא הכי זול מסקר שחברים שלי עשו

תדבר איתי בפרטי

פורסם

חבל ועצוב לי לראות שאתם קונים משם דברים ועוד ממליצים לאנשים לקנות משם. אחרי זה אנשים פותחים פה שירשורים של גנבו לי , פרצו לי , אכלו לי ושתו לי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא עופר יש לך טעות בתחנה מרכזית אולי יש 5% ציוד גנוב תאמין לי מכיר אותם טוב ויודע איך הם בדיוק עובדים הם עובדים או עם חנויות שסגרו ורוצים להיפתר מהציוד או "ריפרביש"ותאמין לי ראיתי שם ריפרבישים וקומבינות לא מהעולם הזה אבל מה אפשר ליפול שם על דברים טובים מאוד !!!ולLilsauce לדעתי אין כמו לקנות מחנות ציוד אבל כבר עם כבר החלתת לחסוך כמה עצות בחינם ממשהו שעבד איתם תקופה לא קצרה במידה ואתה קונה רדיו דיסק לצורך העניין פיוניר תראה שעל המכשיר יש מדבקה עם מספר סידורי ותתאים אותו למספר סידורי שעל הקופסא כול ציוד אחר מגברים סאבים וכו... תראה שאין הלחמות מיותרות או ברגים שחוקים ותמיד תזכור המחיר שם בחיים לא סופי [אני הוצאתי פיוניר 7500 עוד כשהוא היה חדש בארץ ב900 ש"ח כשבכול החנויות רצו 1500 -1800] ועוד דבר יש שם רק אחד אמין זה הגיס של נתן ז"ל למי שהכיר [זה סאב מפלצת דינוזאור וכול שאר השטיות שלו ]הוא הכי זול והכי אמין שם בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

ההודעה שלי לגבי הציוד הגנוב התיחסה לבאר שבע - לבדואים , לא לגבי התחנה המרכזית.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...