Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת משחק ישן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את השם של המשחק שהיה לי עוד ב286...

או שזה היה ב486, בקיצור לא זוכר את המחשב אבל זוכר את המשחק.

זה משחק של טנקים עם גרפיקה איומה, משחק בסגנון של WORMS שאתה צריך לירות על היריבים ויש לך מהירות וכיוון רוח, כל טנק בצבע אחר (אפילו ורוד).

זה משגע אותי, אני חייב את המשחק.

מי יודע את שמו?

haters will hate

פורסם

ברשותו (או בלי) של בנצי אני ארכב על השרשור -

כבר כמה שנים שאני מחפשת קווסט ישן שהיה לי פעם על המחשב. למשחק קוראים LOST EDEN ונראה לי שהוא מתחילת שנות התשעים

תודה למיש שיוכל לעזור - כי אני מחפשת את המשחק הזה בנרות כבר לפחות 5 שנים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני גם חיפשתי משחק כמעט 5 שנים (הגירסה המלאה של Ganja Farmer) ובסוף מצאתי אותו ב-Emule ב-5 שניות.

ובכלל, הגיע הזמן שהקווסטים של פעם יעשו קמבק, תרבות האינסטנט הרגה גם אותם בדרך...

יש לי נסיון טוב עם VDMSound בשביל להוציא טיפה סאונד מהמשחקי אספנות האלו.

No worries 8)

פורסם
ברשותו (או בלי) של בנצי אני ארכב על השרשור -

כבר כמה שנים שאני מחפשת קווסט ישן שהיה לי פעם על המחשב. למשחק קוראים LOST EDEN ונראה לי שהוא מתחילת שנות התשעים

חבל שלא שאלת .. שלחתי לך ה"פ ;)

נ.ב כל מי שרוצה משחק ישן ..ויודע מה זה MIRC, מוזמן להסב דרכו ל irc.inter.net.il \ irc.efnet.org

ולהיכנס ל #oldgames

יש שם ה-כ-ל, גם אם יש לכם רק תאור של המשחק, שאלו אותם - הם יודעים הכל.

• תוכן חדש...