Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 ומחיר הטכנולוגיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השירור, אני רוצה להגיד שגם אצל אבי ברכב (אודי) הייתה בעיה של זליגת מתח ואף חשמלאי לא הבין את הסיבה עד שהמצבר נהרס

עד שיום אחד החלטתי שאני לא עוזב את האוטו עד שאני לא מגלה מה הבעיה.

כמובן שהתחלתי ישר עם הדיבורית והנה הפלא ופלא היא קיצרה, אני לא יודע מה חשב לו המתקין שחיבר מהסוויטש חוט עם 3 חיבורים לכל אורכו וכמובן שאת החוטים הוא חיזק רק עם אזולירבנד.

אז בשנה הראשונה הכל היה טוב וכך גם בשנייה אבל בשלישית נמאס לאזולירבנד להיות הנושא היחיד בנטל הבידוד והוא פשוט התפורר ואז התחילו הצרות

לכן שאתה רושם ששאלת את בעל ה c4 והוא אמר לך שזאת תקלה ראשונה אחרי חצי שנה זה עדיין יכול להיות מהתקנה פושעת של איזה מתקין פושע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הבעיות של המתקינים\קודן לא קודן\אזעקות חאפריות וכו.....

אני רוצה לראות את ה C4 בעוד עשר שנים.

פורסם

באם היא תטופל כראוי, אני מבטיח לך שהיא תראה הרבה יותר טוב מכל יפנומאטית-ליסינג בת אותו הגיל, 10 שנים מעכשיו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לחבר שלי יש סיטרואן סי 4 ויצא לי לנהוג מספר לא קטן של פעמים ברכב הנ"ל. אני יכול להגיד רק דבר אחד, בהחלט יש שם הרבה טכנולוגיה,אבל כל עוד אתה מחליף רכב כל 3 שנים או שזה רכב ליסינג אז שווה(אני לא אומר שהאוטו יתקלקל מהר והרבה, אי אפשר לדעת כי זה רכב חדיש עדיין). אישית הייתי פוחד לקנות רכב כזה לזמן רב, אבל כמו שציינתי, לחבר שלי יש ליסינג ואישית אני אוהב את האוטו ובטח שהייתי מעדיף אותו על כל הליסינג היפני.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לחבר שלי יש סיטרואן סי 4 ויצא לי לנהוג מספר לא קטן של פעמים ברכב הנ"ל. אני יכול להגיד רק דבר אחד, בהחלט יש שם הרבה טכנולוגיה,אבל כל עוד אתה מחליף רכב כל 3 שנים או שזה רכב ליסינג אז שווה(אני לא אומר שהאוטו יתקלקל מהר והרבה, אי אפשר לדעת כי זה רכב חדיש עדיין). אישית הייתי פוחד לקנות רכב כזה לזמן רב, אבל כמו שציינתי, לחבר שלי יש ליסינג ואישית אני אוהב את האוטו ובטח שהייתי מעדיף אותו על כל הליסינג היפני.

כל מילה בסלע.

פורסם

למה לחכות ?

קח ZX בת 10.

קח 306.

קח קסארה.

כולן מראות רמת אמינות סבירה בהחלט , הן בנות 10 פחות או יותר , ונסיעה בהן עדיפה על כל יפנית עגומה בת 10 , או אפילו בת 5.

תמשיך להאמין בעליונות היפנית , רק שלא תגמור לי כמו מוטי בננה בציריך (או כמו ההוא בפרסומת של סיאט)..

פורסם

נו,ומה אתה מצפה לראות עוד 10 שנים?

שכל הפלסטיקים שלה יתפוררו?

ששום פריט חשמלי לא יעבוד?

או שבכלל אתה מצפה ממנה להפוך למוצג או פסל שיהיה בכל מוסך?

הZX שלי כבר יותר מבת 10 ובוא אני אפתיע אותך,היא אפילו לא מקרקשת(טפו טפו טפו,מלח מים) :shock:.

וגם במוסך היא מבקרת לא כל שבוע ולא כל שבועיים.

סנסציה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

על מה הויכוח ??

הרי יש אנשים אשר רוכשים את הרכבים על פי חוות דעת של המוסכניק של דוד שלהם שאמר לו שכל הצרפתיות דפוקות...

יש כתבה ב YNET על כך שרנו חברו לניסאן על מנת לשפר את איכות רכביה בעבודה משותפת עם ניסאן..

אתם צריכים לקרוא את תגובת הגולשים...

מבטיח לכם שלרוב המגיבים לא היה בחיים רכב צרפתי , אבל להגיב זה בחינם...

פורסם

הראשונה שיצאה עם כל כך הרבה טכנולוגיה ביחס למחיר שהיא ממש מביישת כל הסובבות כולל יפניות ועוד במחיר זנות כפי שנאמר פה וכל שאר היצרנים כגון פולקסווגן עם הפולו שלהם לא נתנו אפילו חצי ממה שיש ב - C3 סטנדרטית

בקרת אקלים לצורך העניין.

וגם אצלי טפו טפו אין בעיות מיוחדות ו כמי שעבד שחברת ליסינג מסריחה שרנו מגאן חדשות בנות שבוע היו מגיעות למוסך פנימי וישר משם למוסך מורשה!

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

לכמה מהמגיבים בשרשור הזה יש או היתה קסארה או C-4 ...?

בשנת 2001 רכשנו אשתי ואני סיטרואן קסארה חדשה , הקסארה 2

שכולם בכו על הגיר שלה וכו' ...כמעט 120 אלף ק"מ עברה המכונית תחת ידינו , ללא שום בעיות מיוחדות .

טיפולים בחברה במסגרת האחריות ובעיית מחשב שטופלה גם היא בחברה - RESTART למחשב ולדרך....

הגיעה שנת 2005 והחלטנו על החלפת הרכב (של האישה כמובן , לי יש אלפא 145 ) .

הבחירה הראשונה היתה כמובן C-4 . יש לנו אותה קמת יותר מחודש והיא הספיקה לבקר גם באילת וגם בפקקי גוש דן .

אין מילים לתאר את הכייף שברכב הזה . אז לא , אין ביצועים של רכב ספורטיבי , אבל אף אחד גם לא מצפה לזה , אבל יש נוחות , נסיעה נחמדה וכרגע לפחות שום בעיות .

לגבי התקנת הקודן כפי שמחייב הביטוח...חסכנו את הבלגן ועשינו את ההתקנה בחברה עצמה , 40 דקות ואין כאב ראש .

חבל שבד"כ מי שמקטר על הסיטרואן אלו אנשים שלא חווים אותה ביום-יום

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
אולי אני היחיד עלי אדמות - אבל תסלחו לי, באמת שאני לא מבין למה צריך את כל השטויות האלה ברכב...

חיישן שמדליק אורות כשמחשיך? נו באמת. חיישן גשם? נורא קשה לשלוח יד למתג המגבים...

שטויות שעולות הרבה כסף ומיותרות לחלוטין.

מה היה רע בסובארו GL של שנת 92?

איתמר.

שמע, איתמר:

לא פיתחו את הC4 לישראל, כידוע לך.

סע בשוויץ, למשל, שהיא מלאה במנהרות, ושם תהנה מהמשחק.

יצא לי גם לנהוג בגשם שוטף, עם 407 בעלת חיישן גשם.

זה עובד ואף יעיל!

המגב עובד ומשנה מהירות בהתאם לעוצמת הגשם.

שים לב, עד כמה אתה מתעסק עם המגבים ביום גשום.

מעבר לזה- חדשנות היא לא מילה גסה.

סביר להניח שלפני עשור היית כותב בשביל מה צריך ברכב "שטויות" כמו חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

מה שחדיש היום, יהיה MUST בעוד מספר שנים, וחברת סיטרואן היא מובילה בחדשנות.

פורסם

לפי דעתי צריך רק להעריך את סיטרואן בכל הטכנולוגיה שהם שמים במכוניות שלהם, כי סה"כ הם לוקחים סיכון גדול עם כל המערכות החשמליות המסובכות האלה .

ותהיו בטוחים שכל השיכלולים האלה בסופו של דבר יופיעו ברכבים של חברות אחרות שלמדו את הלקחים שסיטרואן הפיקה .

יוגב

פורסם

אני יכול להעיד שגם ב 206 שהייתה לאמא שלי וגם ב C5 שיש לחבר שלה, בשתיהן לא מורכבת אפילו תוספת אחת לא מקורית (כן, גם לא קודן) היו המון בעיות שהיו קשורות למחשב ולמערכת החשמל ללא הפסקה.

לדגמא, הC5 שהמערכת ההידראולית שלה פשוט חדלה לעבוד בגלל תקלת מחשב או ב 206 שהמחשב היה מקצר חיישן אחר וגרם להחלפת מערכת כריות האוויר פעמיים.

אישית, אני מסוגל לחיות עם תקלות לטובת ערך מוסף, אבל אמא שלי עברה למכונית יפנית ושנינו מאמינים שיהיה איתה שקט נפשי בסה"כ ביחס למה שעברנו עם פיג'ו ורנו

פורסם
זה קרה, זה קורה וזה גם יקרה...

לא קורה לך לפעמים שהמחשב בבית גם כן מתחרפן ואתה עושה לו RESTART ? במכוניות של היום זה בדיוק אותו הדבר.

איציק

תלוי איזה מערכת הפעלה יש לך מיתחת ל"מיכסה מנוע" :wink:

root]# uptime

12:40am up 268 days, 3:12, 9 users, load average: 0.07, 0.02, 0.00

ככל הניראה, יש כאילו שיעדיפו את ה"יפה והנוצץ" ויעשו RESET כל כמה זמן...

יש כאילו שיעדיפו.... שלא.... :neutral:

ככה גם עם המוכניות... עד שהטכנולוגיה הזו תהיה אמינה מספיק ועד שכולם יוכלו להנות ממנה במחיר נורמאלי, ואני מיתכוון לא רק למחיר הפיננסי, אני "אסתפק" במכוניות עם "שורת פקודה"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה הכל עניין של איכות ההרכבה ובקרת האיכות ,

בצרפת מי אתם חושבים הם הפועלים שבונים את המכוניות : האלג'ירים / ערבים למינהם ,

הצרפתים עצמם כבר מזמן לא עובדים בעבודות " שחורות " כגון אלו.

וככה נראות המכוניות שלהם .

ההנדסה סבירה , הרעיון מעולה , ההרכבה הכי גרועה שקיימת בשוק הרכב.

* תשימו לב שיונדאי לדוגמא לא סובלת מבעיות אמינות כרוניות כמו הצרפתיות , למרות שעד לפני כמה שנים הם נחשבו כמותג נחות .

לא יודע מה אתכם , אני לא מוכן לשלם 140K על רכב שתוך כמה שנים יתחיל להתפרק ולעשות בעיות חשמליות .

חבר של המשפחה סיפר לי שהוא היה בחופשה ביפן והם עשו סיור במפעל ניסן , הוא אמר לי שזה נראה פשוט מדהים , האיכות , אבטחת האיכות , הכל .

הם אמרו שבמידה ומוצאים איזשהי תקלה באחת המכוניות שיורדות מהפס יצור הם עוצרים את כל הפס , מרכזים את העובדים ולא חוזרים לעבודה עם שיש להם מסקנות : למה זה קרה ? , מי גרם לזה , איך עושים שהתקלה לא תתרחש שנית .

ובהתאם לכך המכוניות היפניות פשוט נוסעות , נוסעות , ונוסעות , ונכנסות למוסך בד"כ רק לטיפולים .

יש משהו דפוק עם המנטליות הישראלית שבכלל מאפשרת לקנות רכב צרפתי , הרי אתם שומעים מכל עבר " בעיות חשמל , בעיות איכות " וכו' ועדיין קונים את המכוניות האלו , למה ? , מהרגל ?

תכניסו את זה לעצמכם לראש : רכב חדש ( ספורטיבי או משפחתית רגילה ) לא אמור להיכנס למוסך בשנים הראשונות שלו בכלל מלבד טיפולים - זה הסטנדרט .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...