Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפשת רכב בתקציב הנ"ל וכרגע מתלבטת בין סקודה פביה וסיאט איביזה (שתיהן בשנתונים 2000-2002 בערך). הסיבה שאני צריכה רכב היא שאני לומדת בירושלים וגרה באיזור המרכז, אז חשוב לי שהרכב יהיה חזק מספיק לעלות את ירושלים כמעט כל יום (אני לא רוצה שיסע על 120 אבל גם לא על 40) וגם מאוד חשובה לי האמינות ויהיה נחמד אם הוא יהיה חסכוני בדלק. פחות אכפת לי מראה ספורטיבי, אבזור, תא מטען גדול וכו', ואין לי שום בעיה עם 3 דלתות, בשמחה אפילו. בקיצור, לא ממש אכפת לי איך הרכב נראה רק שיסע כמו בן אדם :smile: ושלא יראה מוסך יותר מדי.

מה דעתכם ? מי עדיפה מבחינת הפרמטרים שהזכרתי ומי יותר בטוחה ? ואם למישהו יש נסיון עם אחת מהן אני אשמח לשמוע חוויות. חוץ מזה אם יש עוד רעיונות למכוניות אמינות וחזקות, אני לא נעולה רק על שתיהן.

תודה !

פורסם

את רוצה ידני או אוט'..

הפביה רכב מצויין לדעתי, במיוחד בדרסת 1.4 16V עם 100 כ"ס, נותן לרכב קצת מרץ.

איכותית מאוד מבפנים ונראת טוב מאוד. לחבר שלי יש אחת כבר 3 שנים והיא עברה כ-100K עם אפס תקלות. השאלה עם היא נכנסת לך בתקציב, בדקי במחירון.

פורסם

היי, תודה על התגובה..

לא ממש משנה לי אוט' או ידני, לכל אחד היתרונות שלו.. אני חושבת שעדיף ידני כי הוא יותר חזק ופחות תקלות, אבל זה לא מה שיפיל אוטו פוטנציאלי מבחינתי.

פורסם

הסיאט איביזה וסקודה פאביה הן אחיות תאומות יחד עם הפולקסווגן פולו.

חולקות את אותו בסיס ואתם מכלולים מכניים.

ההבדלים הם באיבזור, עיצוב וכיול מתלים.

אני לא מכיר את הרכבים באופן אישי, אני יכול להגיד לך שבעיתונות הרכב היו מאוד מרוצים מהפאביה.

בסקרי שביעות רצון רצון לקוחות מאוד נחשבים בבריטניה, הפאביה, הגיעה במקומות טובים (אפילו בחמישייה הפותחת) במשך כמה שנים.

אני אישית גם מעדיף את העיצוב שלה, האיביזה מצועצעת מדי לטעמי.

שימי לב שבשני הדגמים יש מנועי 1.4 16 שסתומים, אך יש גירסאות 75 כ"ס ו100 כ"ס.

האוטומטי מגיע רק עם הגירסא החלשה.

אם לך אין בעיה עם אוטומטי, אז תקני רק ידני.

עדיף לך בכל פרמטר.

אם אני הייתי במצבך בהחלט הפאביה הייתה אחת האופציות שהייתי בודק לעומק.

בהצלחה.

• תוכן חדש...