Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה - רעידות ב-40 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש סובארו אימפרזה בסביבות מודל 99. ראיתי אחת כזו , יד ראשונה, אוטו', האוטו נראה די טוב ושמור, קבלות על כל הטיפולים בזמן, ספרי רכב מקוריים. מוכן להתחייב בבדיקה שאין פגיעה בשלדה.

כשלקחתי לסיבוב, הרגשתי שיש רעידות באיזור ה-40 קמ"ש - לא רעידת אדמה, אבל מרגישים.

במהירויות נמוכות או גבוהות יותר הכל נרגע. הוא טען שאף פעם לא שם לב לזה.

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות, ואם כן, כמה עולה לתקן את זה?

שווה להתקדם, לקחת את האוטו לבדיקה?

תודה

פורסם

אם הרכב לא עבר תאונה, אז סביר להניח שבעיית הרעידות היא משנית וניתנת לטיפול בקלות.

זה יכול להיות צמיג דפוק, גלגל לא מאוזן או שאולי הרכב פשוט צריך כיוון פרונט.

בכל מקרה, סביר להניח שיעלו על הבעיה בבדיקה.כמובן גם תפנה את תשומת ליבו של הבוחן לבעיה זו.

כמו כן, עדיף לקחת את הרכב לבדיקה במוסך שאתה מכיר וסומך עליו (במקום או בנוסף לבדיקת מכון). שיוכל לתת לך את הריג'קטים הקריטיים של הרכב ולא יטביע אותך בהרבה בבל"ת בשביל לכסות לעצמו את התחת כמו מכוני הבדיקה.

יד ראשונה עם ספר רכב וקבלות על הטיפולים...נשמע מבטיח.

בהצלחה.

פורסם

גם אני בזמנו סבלתי מתופעה דומה.

איזון לגלגלים פתר לי את הבעיה לחלוטין!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...