Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה - 504 שהצטרפה למשפחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה ימים של התרוצצויות קיבלתי לידי את הפג'ו 504SR שרכשתי. הרכב אוטומטי, שנת ייצור 1983. כן, ידוע לי, עוד 7 שנים תמימות עד שיוגדר כרכב אספנות. כל מידע לגבי מקומות שעדיין מחזיקים חלקים לרכב כזה, כאן בארץ, יתקבל בברכה. יש ברכב כמה חלקים ששבורים ו/או שחסרים. האם יש עוד חברים שמחזיקים ברכב כזה? האם ניתן להשיג ספרות טכנית לרכב הנ"ל?

נ.ב. המצלמה הדיגיטלית שלי מקולקלת ולכן אין כרגע תמונות של הרכב. מקווה תוך כמה ימים לצלם את הרכב ולהעלות את תמונותיו, כאן בפורום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תתחדש !!! :):):)

יש כמה מסתובבות בפ"ת והרבה בכפר קאסם...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

פנטסטי! אני פשוט מת על האוטו הזה בגלל זכרונות ילדות...

לסבתא שלי היתה חברה שהיתה משותקת ברגליים בגלל מגפת הפוליו של שנות החמישים, והיתה נוהגת ב 504 אוטומטית ומאובזרת לעילא (מזגן!!!) שנראתה לי בילדותי כמו פלא העולם השמיני אל מול האסקורטים והכרמל דוכסים שהיו בשכונה :wink:

וגם זכור לי שהיא היתה נוחה ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ולבקר פה : www.504.org
אלי, הקישור שהבאת הוא כמו מצב ש504 תכנס למוסך - לא קיים.

:wink:

שלו, מזל טוב על הכלה.

זה אחלה אוטו שבעולם (שני מיליון בני-דודים לא טועים!) שראוי לשמרו.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...