Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי קליאו ספורט - התפקדו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תדאגו, אני לא ממציא כאן מועדון חדש. יש גבול (ואני ממש לא רוצה להתחרות במועדון פיאט אונו יוקנעם עילית המרשים והאיכותי).

המטרה שלי בת'רד זה היא קודם כל לחבר בין כל בעלי הקליאו ספורט בפורום לצורך שיתוף ידע שיועיל לכולנו. ויותר מזה - אנחנו צריכים שיהיה לנו כוח מול היבואן, המחירים והשירות שלו. אנחנו צריכים שיכירו בנו כאנשים הדורשים שירות ברמה גבוהה ומחירים נורמליים. אני חושב שביחד, כמה חבר'ה רציניים, נוכל לעשות שינוי.

לכן, אנא הגיבו בת'רד זה וגם שילחו לי ה"פ עם שמכם המלא, אימייל, שנת הרכב ומספר טלפון, כדי שאוכל ליצור מעין "דף קשר" בין כולם.

והרשו לי להתחיל במשימה הראשונה, אליה התוודעתי רק לאחרונה. הרכב שלי שנת 2001, מה שאומר שיומו של הטיימינג מתקרב, ומסתבר שטיימינג בקליאו ספורט הוא לא עסק פשוט. המחירים אצל היבואן לא יורדים מ-4000 ש"ח לטיפול הזה ומגיעים עוד הרבה למעלה, כתלות במה שצריך להחליף. היבואן לא מתבייש להפקיע מחירים מעבר לכל פרופורציה, והתוצאה היא שאנחנו פשוט משלמים יותר. אני משוכנע שאם נתאגד נוכל להפעיל עליו לחץ, ואם זה נראה לכם חסר סיכוי - אז אני יודע בוודאות שהיו תקדימים (דיברתי עם בעלי קליאו כבר) - מדובר בחסכון של אלפי שקלים.

אשמח גם לדעת באיזה מוסכים אתם מטפלים והאם אתם מרוצים. בנוסף, אם למישהו יש קשרים בחו"ל, אני מנסה לברר מה עלות טיפולים וחלפים לקליאו ספורט באירופה, בכדי להשוות אותם למחירי הארץ באופן יחסי למחירים של קליאו רגילה, לצורך העניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תדאגו, אני לא ממציא כאן מועדון חדש. יש גבול (ואני ממש לא רוצה להתחרות במועדון פיאט אונו יוקנעם עילית המרשים והאיכותי).

רוני

שלום ידידי,

מאחל לנו הצלחה:wink: !

מריוס

פורסם

נו, שוב להתפקד ? נראה לי שעשינו את זה בשבוע האחרון באיזה 4-5 שרשורים שונים :lol: (אפשר אולי לשנות את השם של הפורום, לא ? :twisted:)

אני קצת סקפטי אם לומר את האמת. אתה מתכוון לגרום ליבואן לשנות מחירים לחלפים או לסגור דילים לדברים האלה עם מוסך מסויים נגיד ? (אנחנו גם קבוצה מאוד קטנה שהולכת וקטנה מיום ליום)

טיימינג זה אכן קטע קצת מטורף בקליאו, אני בינתיים עוד רחוק מזה (2003 עם מעט קילומטרז'). אגב, הצצת מתחת למכסה מנוע ? ראית כמה צפוף העסק ? כל דבר הכי קטן שעושים באוטו דורש פירוק מלא (מה שמן הסתם מעלה אוטומטית את העלות של כל עבודה על הרכב). ואם אתה רוצה עוד מחירים גבוהים אז לי הלך הממיר לאחרונה וחדש עולה 4K...:cry: אולי תארגן משהו גם לזה :wink:.

ניר

פורסם

המטרה שלי בת'רד זה היא קודם כל למצוא בסיס נתונים למקור חלפים פוטנציאלי לכל בעלי הקליאו ספורט בפורום לצורך שיתוף ידע שיועיל לכולנו.

רוני

לתשומת ליבכם - זה שרשור התפקדות של בעלי קליאו ספורט , לא שרשור התבכיינות על דלק מוטורס ,מחירי הביטוח או שרשור ג'ימקאנה.

אין בעייה שתפתחו שרשור למרות אלה ,או תמשיכו שרשורים קודמים. :idea:

פורסם

אני בפנים.

נא לאל לשכוח להביא כובע, שתי מימיות והרבה מצב רוח טוב!

(ואם אפשר גם חבר עו"ד...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מתפקד :-P

2001 דור ראשון, טיימינג עוד שנה בדיוק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וגם:

[ ] בתנאי ששמאי מורשה לפי בחירת חברת הביטוח יאשר את התרומה

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יאללה, בינתיים יש לי 7 חבר'ה, אני משוכנע שיש עוד. צאו מהחורים! אשמח גם לשמוע מה דעתכם על נושא הטיימינג וכיצד ברצונכם לגשת לבעיה. אני אפרט בקרוב עלויות ונראה איך מתקדמים.

בנוסף - אם נתקלתם במחירים מופרזים לחלפים או טיפולים מסוימים - תגידו. לדוגמא - תושבת מנוע עליונה נוטה להינזק מוקדם. העלות בחברה היא מעל 1000 שקלים למיטב ידיעתי לתושבת חדשה, רק מה? זוהי בדיוק אותה תושבת (אותו מק"ט) כמו של הקנגו. מיותר לציין ששם זה עולה פחות מחצי...

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יאללה, בינתיים יש לי 7 חבר'ה, אני משוכנע שיש עוד. צאו מהחורים! אשמח גם לשמוע מה דעתכם על נושא הטיימינג וכיצד ברצונכם לגשת לבעיה. אני אפרט בקרוב עלויות ונראה איך מתקדמים.

בנוסף - אם נתקלתם במחירים מופרזים לחלפים או טיפולים מסוימים - תגידו. לדוגמא - תושבת מנוע עליונה נוטה להינזק מוקדם. העלות בחברה היא מעל 1000 שקלים למיטב ידיעתי לתושבת חדשה, רק מה? זוהי בדיוק אותה תושבת (אותו מק"ט) כמו של הקנגו. מיותר לציין ששם זה עולה פחות מחצי...

תודה

רוני

רוני, אני חושב (אך לא בטוח) שהקומבינה שציינת אסורה על פי החוק, ויש כאן חשש רציני לגזל. ניסית לברר את זה עם מישהו שמבין בחוקי הגנת-הצרכן (או משהו בסגנון)?

פורסם

רוני תן לי לחדש לך המחירים של קרסן יקרים מאד בלי כל קשר רק לקליאו ספורט .

כך אותי לדוגמא יש ברשותי רנו קליאו mk1 1400 סמ"ק

ורצו ממני על צינור מים שעולה בכל מוסך 100 ש"ח 750 ש"ח וזה לא כולל עבודה.

המחירים במוסכים המרכזים של היבואן (קרסו) פשוט יקרים בצורה לא מובנת

פשוט עושקים אנשים.

אני מוכן להצטרף אליך אם זה יעזור למרות שאין לי קליאו ספורט.

בברכה אמיר כהן.

נ.ב - המחיר של צינור המים נדרש ממני במוסך קרסו ובניו בחיפה המוסך המרכזי של רנו שכולל גם את אולם התצוגה שנקרא בית קרסו.

פורסם

גם אני מתפקד עם קליאו 2002 MK1.

לגבי טיימיניג אני ביצעתי לא מזמן כולל מותחנים,מחזירי שמן ורצועת אביזרים ועלה לי 3300 ש"ח,ביצעתי את זה במוסך רנו ברמלה,זה מוסך שאני עובד איתו דרך העבודה שלי ככה שיש לי ולמי שאני מפנה אליו מחירים יותר זולים בדר"כ,סה"כ אני מרוצה מאד מהעבודה שלהם על הרכב שלי ושל עוד כמה קליאואים.יש לציין שלא כדאי לחכות עם הטיימיניג,ופשוט להחליף הרבה לפני הזמן.

לגבי תושבת עליונה זה נכון שרוצים 1000 בחברה,מה שאני עשיתי זה שקניתי את התושבת המקורית ב- 500 וביחד עם חבר החלפנו את התושבת הפגומה(חיסכון 500 שקל).

פולי זה עסק דיי יקר,קרוב ל-2000 ש"ח,ונכון שפולי של קנגו נראה אותו הדבר אבל לא נקודה,דיברתי עם כמה מוכניקים חברים וכו..ונאמר לי שהחומרים שונים או משהו בסגנון.

לגבי טיפול מומלץ לבצע לבד אם זה רק שמן ופילטרים,חיסכון של כמה מאות שקלים מובטח.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...