Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סובארו לאונה שנת 91 יש לי מלא סיליקון מסביב לשמשה הקדמית מה אני יכול לעשות שזה יראה לי נורמאלי וכמה זה אמור לעלות לי לתקן את זה למצב יפה מאוד ולאן הולכים לזגג או לפחח

תודה מראש

נ.ב. הסיליקון ממש מגושם כזה עם גושים כאלה מגעילים את כל האוטו אה וגם מאחורה יש ככה אבל לא כמו מקדימה תעזרו לי

אני מאזור ירושלים

פורסם
אפשר בבקשה המלצה על תיקון פחחות?

בטח! אני ממליץ לך על תיקון פחחות!

ועכשיו ברצינות, מה הסיבה שהסיליקון שם? איטום, או שהוא תופס את השמשה?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש לשער שהסיליקון נמצא לצורכי אטימה וזאת הן כי גומי השמשה יבש או קרוע והן כי יש פח חלוד סביב ומתחת לשמשה.

פחח רכב יצטרך לקלף הסיליקון ואז לראות מה יש לבצע כשבעבודה טובה צריך לפרק השמשה החוצה, לחתוך חלקי פח חלוד, להתאים חלקי פח חדשים, בעבודת פחחות, לצבוע את המקומות ןהסביבה שבוצע עבודת הפחחות ולהרכיב השמשה עם גומיה חדשה סביבה.

כל זאת כדי לקבל אטימה טובה נגד גשם ורוח, מראה יפה ועצירת התפשטות חלודה הלאה.

פנה אל הפחחים הבאים:

1. "מוסך פיני ובניו" שברח' בעלי מלאכה 10 תלפיות, 02-6799953.

2. "מוסך המחדש" שברח' הרכב 15 תלפיות, 02-6783375 ובקש את ג'קי או אבישי.

3. "מוסך החבר" שברח' יד חרוצים 16 תלפיות, 02-6713356 ובקש משה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...