Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכיפת תנועה בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאונות קטלניות שניגרמו כתוצאה של מהירות מופרזת?! אולי כתוצאה של מחירי הצמיגים והתחזוקה השוטפת של הרכב, שרוב הכביש לא מואר בכלל ושל חוסר תרבות נהיגה. בקשר לסוס ההולנדי- לפי דעתי זה בכלל לא חוקי! אנא תקנו אותי אם אני טועה. (למה לניידת מותר לנסוע בשמאלי ולשאר לא?)

פורסם
תאונות קטלניות שניגרמו כתוצאה של מהירות מופרזת?! אולי כתוצאה של מחירי הצמיגים והתחזוקה השוטפת של הרכב, שרוב הכביש לא מואר בכלל ושל חוסר תרבות נהיגה.QUOTE]

די די! תמיד נאשים את כל העולם ולהקתו.

כשלא היה כביש שש האשמנו את התשתיות הגרועות ואת איכות הכבישים הגרועה עם ליקויי הבטיחות.

ומה עכשיו? מישהו יכול לטעון שכביש שש בנוי בצורה שרלטנית? הרי הגרמנים בעצמם תכננו אותו במתכונת האוטובאן.

שכל אחד יבדוק בפנים עם עצמו וישאל מתי הוא לאחרונה היה ממש אחראי לחייו ולחיי סובביו כראוי.

משמעת עצמית.

אין לי מה להוסיף, כל היתר נראה לי מיותר.:|

אופנוען

פורסם

זה לא התשתית, זה לא המהירות. זה הכל תשומת לב. ה-כ-ל. הנהגים הישראלים שמים ז*** על הנהיגה. וזה מה שקורה.

נהג ששם לב, מתמודד גם עם תשתיות, גם עם מהירות וגם עם בחורה בעלת חזה חשוף בשולי הדרך.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
וגם עם בחורה בעלת חזה חשוף בשולי הדרך.
עם מחשוף אולי, חשופת חזה זה כבר מאתגר:-)

אבל ברצינות, מסכים עם כל מילה, כביש 6 בנוי בצורה טובה, בעלת תשתית מצויינת, אולם כמה מקומות חשוכים ולא מוארים כמו שצריך אבל זה לא צריך להפריע למהלך התנועה.

הבעייה היא הנהגים שלא מרוכזים מספיק, בין אם זה עייפים מכל היום על הכביש, או להכניס דיסק אחר, ושלל אופציות אחרות שמעסיקות את מוחם בזמן הנהיגה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
כיוון שמספר התאונות הקטלניות בכביש מתחילת השנה עבר את ה-200

בערך חצי או יותר מההרוגים בתאונות נהרגו בכביש שש?

או שפשוט מי שכתב את ה"מאמר " מעשן את אותה האבקה הלבנה שמשמיצי המהירות נוהגים לעשן.

פורסם

מעניין לכמה תאונות של "חזית-אחור" שיטת הסוס ההולנדי גורמת.

אני מאוד מקווה שבקרוב איזה סמי-טריילר יכנס באיזה רוכב הולנדי לבוש כחול מאחור.

זה מראה פאשיסטי משהו מה שהיה שם בסרטון עם שני הטורים מאחורי הניידות.

פורסם

180 קמ"ש, ממוצעת? HUH... עוד מישהו חושב שמכונת יחסי הציבור העילגת (רפ"ק ז'יבלי או איך שלא קוראים לו) של המשטרה קצת מזייפת?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא יודע מי מכם נסע בכביש 6 אבל מניסיון אישי של כמה פעמים מהכניסה לכביש ההרגשה שהאספלט בעל חיכוך גבוה אפילו גבוה מידיי כאילו הכביש חצי מגורד.

זה כנראה גורם לחיכוך גבוה בצמיגים+מהירות גבוה יותר בכביש=התחממותם של הצמיגים.

עם התחזוקה השנתית של הצמיגים בישראל הצמיגים התפוצצו לא פעם!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...