Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש 26/11.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת תמונות מהמפגש...

picture0113vo.jpgpicture0121ok.jpgpicture0136xb.jpgpicture0147br.jpgלא ממש קשור אבל אוטו מדהיםpicture0160np.jpgpicture0173lj.jpg

בסכ''ה היה אחלה מפגש עם אחלה אנשים.

נורא נהנתי כן ירבו מפגשים כאלה (בקרוב מערכת גם אצלי)

יוני

פורסם

בפעם הבאה שיש מפגש באיזור חיפה], תודיעו לי בבקשה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב אז חזרתי עכשיו אז ככה:

סימון -כמו שכבר סיפרת לי בטלפון שבוע שעבר אז עמדת במילים שלך ושילוב של 2 קומפים וL7 זה שילוב לפנים [אבל לא מספיק לא לי ולא לך ]דבר שני אלי לא יצא נקניק הוא הגיע חצי שעה אחרי שאתה זזתה

עידו -כל הכבוד שבסוף באת אגב גיוס נעים.

בוריס יפה שבאת מפגש ראשון שלך מקווה שנהנת.

דודו -קודם תתחדש על האוטו דבר שני אהבתי את האוקטן שלך בתיבה של 1CF דבר שלישי מדדתי לך נפילת מתח כמו שהבטחתי דבר רביעי לגבי המעבר שלי לתיבה סגורה 1 CF אז אני מקבל מסימון תיבה כזו שהוא לא משתמש בה אנחנו ניבדוק את השילוב שלה עם הסאב שלי באוטו ובמידה ויהיה מוצלח סימון ישחרר לי אותה על הדרך[סימון בנאדם זהב ]

מר עופר רטמן -קודם כל תודה על הנעליים ל4G שהבאת לי ככה על הדרך, דבר שני כרגיל היה נחמד לדבר וללמוד ממך עוד ידע . הדובדבן שבקצפת היה כששנינו גילינו שאני משרת ביחידה המסווגת שאתה שירתת בעברך ולדעת שהאנשים שאני מכיר מכירים אותך ואת הקושי והחוויות שאני חווה בהווה אתה חוויתה בעברך [ד"ש לדני גושן ימסר מחר..]

יותם-אתה מטורף...תודה על הכבל מתח.

כפיר ושאולי -תמיד טוב לראות ולשמוע ממכם.

רזי-אתה בנאדם סוס אני חולה עלייך תמיד כייף לראות אותך ולדבר איתך יש לך חוכמת חיים .

מיכאל -חלאס להשתדרג ולמכור תחתונים וגופיות בישביל לממן את השיגעונות שלך..

גריני-לך תתקן את הגרוטאה הירוקה שלך ומההר..[שומעים פיצוץ אגב]

אלי [MIRAN80] אתה בנאדם תותח אני שמח שהתחלת שוב לחזור למפגשי מרכז.

אלי[סאונדמן] כבר אמרתי לך לבוא עם ניגררת של באסטה לציוד מכירה שלך? אתה מטורף יחד עם זאת אתה מבין עניין וכייף לדבר איתך .

איציק-אתה ת-ו-ת-ח .

ויש עוד הרבה אבל אני יגיע לעמוד הבא.

כללי היה מפגש חמוד ביותר מה שמשמח אותי שהSPL תופס תאוצה ולוקח נוכחות כבדה במפגשים.

לא היה חסר גם SQ במפגש והיה גם מרשים אם כי אני לא נימשך ממש לזה אבל יש כבוד.

יש הרבה אנשים שאיכזבו ודפקו ניפקדות היום וצורה להם אני לא יציין שמות האנשים הללו כבר יודעים .

אני אשמח לראות תמונות סה"כ ראיתי חברלך' שצילמו

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

באסה שלא היינו בחניה אני מאמין שלפחות 5 מכוניות עזבו בגלל שלא מצאו אותנו...

היה מפגש סבבה ים ים SPL יותר מדי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל אל תיכנס לסרט , שואל למה?

כי כבר השוטרים שם שעברתי בהתחלה אמרתי להם שהיה אמור להתקיים במקום שהם סגרו מפגש אודיו היום ושאנחנו עוברים לקצה ומי שיבוא ובהנחה ויהיה קשור לאודיו שיכוונו אותו 150 מטר למעלה .

אני משוכנע שלא קרה היום מצב שמישהו בא ולא מצא אותנו וחזר לדרכו.

אז אל תאכל סרטים עכשיו

פורסם

גם אני הייתי , הגעתי ב-1 וחצי ככה ,

חבל שלא הכרתי אף אחד ... לא ידעתי מי זה מי , ומי זה מה. כניראה הייתי יותר מדי עסוק בלהביט ולבחון את המערכות !!!

אולי בפעם הבאה , נציג את עצמי יותר רשמית !

זה נכון

פורסם

איזה מחמאות אני מקבל פה אסףףף חברה שלי לא מחמיאה לי ככה...

לכל המגיבים בנושא הקיקרים - תודה על הפידבקים (לפי מה שאני מבין במפגשים - חיובים) הבנתי שאנשים אהבו- ומי שלא, בעיה שלו... :)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

מחמאות מכל הלב כי אתה יודע אני מטורף כמוך והאוזניים שלי ממש לא רגישות לDB בדומה לשלך.

אבל שיחקת אותה עם השילוב הזה .

ח"ח.

בהזדמנות הראשונה שאני יוצא לאפטר או משהו בסיגנון אני ממריא אלייך עם הקיקר שלי שמחכה לשבת בתיבה הפנויה שלך.

נ.ב בסרטונים שאקסנט הביא מדובר על הקיקרים אצל סימון רק חבל שהסירטונים קצרים בטירוף ולא ממצאים אבל ניחא

פורסם

אני הגעתי ממש ממש בסוף. כשהוא 10 אחרונים. ואני עופר ועוד כמה הלכנו ב6 בערך. !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היה תענוג לראות כזאת כמות של נוכחות!

הגעתי מאוחר כי סיימתי בדיוק טיפול 10K ברכב שלי שהתעכב במעט...

סה"כ היה נחמד.. ובנוהל נשארתי עם אלי ועופר עד מאוחר...

Race Smart

• תוכן חדש...