Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

147 או A3 (נערך טרום חסימה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום....

אני בהיתלבטות קשה בין האודי A3 לבין האלפא 147....

ויש לי רק שאלה אחת שדי תכריע את המצב...

אם אני קונה את האודי אני קונה את הטורבו אוטומט..ואין לי מושג אם יהיה לי קשה לתחזק רכב עם טורבו..

האם הביטוח מיתיקר עקב הטורבו...?

האם הטיפולים הרבה יותר יקרים..?

ובאופן כללי מה דעתכם על האודי A3 1999 טורבו אוטומט...?

תודה מראש על התשובות.

פורסם

יש לנו את האודי A4 1.8T, היא והA3 פחות או יותר זהות מבחינת טיפולים, ואני יאמר לך שהאודי A4 שלנו ממש מגלה אמינות טובה מאוד, והטורבו חזק ואמין, לא עושה בעיות.

בקשר לטיפולים אם הם יקרים, תשמע זה רכב קונצרן וזה אודי, החלקים יקרים, אבל כל עוד אתה מוצא אקזמפלר שמור הוא לא אמור לעשות לך בעיות.

בקשר לביטוח, הביטוח לא אמור להיות כ"כ יקר, אצלנו זה עם נהג חדש וצעיר 6500.

תגיד, הA3 היא טיפטרוניק או פול אוטומט?

פורסם

האודי a3 הוא פול אוטומט....

אבל קשה לי להשיג אותו...

תגיד הוא ניחשב נדיר הטורבו 1.8 אוטומט.?כבר שבוע אני מחפש שנת 99-01 ועדין לא מצאתי ...

(אם אתה מכיר משהו שמוכר אני ישמח אם תתן קישור או משהו..)

פורסם

אז קודם אתה נכנס לאתר חדש בכתובת הבאה:

WWW.GOOGLE.COM

אחר כך מופיע מן שדה מוזר כזה שאפשר לרשום בו אותיות, אתה רושם בזו הלשון:

audi a3 specifications

או

audi a3 review

או

sex for free

אה לא, את זה אל תרשום.

פורסם
טעות שלי....:wink:

למישהו אולי יש מושג איך אני יכול לברר כמה האודי A3 1.8 טורבו 180 כ"ס אוטומט עושה 0-100?

A3 1.8T עם תיבה אוטומטית הינה עם 150 כ"ס,

רק הגירסא עם התיבה הידנית היא עם 180 כ"ס.

לחבר שלי יש A3 1.8T שנת 2001 אני אשאל אותו אם הוא מתכנן למכור בזמן הקרוב.

שחר.

פורסם

תודה רבה ..תישאל את חברך ואם באמת הוא מוכר אל תישכח אותי....

ושחר רק שתידע יש 180 כ"ס אוטומט ....ראיתי בלא מעט אתרי מכירות ואפילו דיברתי עם אחד המוכרים.

אולי הם נדירות...אבל הם קימות.

פורסם

ושחר רק שתידע יש 180 כ"ס אוטומט ....ראיתי בלא מעט אתרי מכירות ואפילו דיברתי עם אחד המוכרים.

אולי הם נדירות...אבל הם קימות.

אז רק להזכירכם, באתרי מכירות, רוב בעלי הרכבים, פשוט לא יודעים מה נמצא מתחת למכסה המנוע, ומה שהם רושמים מבוסס על שטויות שסיפרו להם, שיטוט קצר יבהיר לך את הנושא.

פורסם

מצטער אבל פה אני לא טועה....קיימת אודיA3 180 כ"ס אוטומטית..ויש לי עובדות (חוץ מזה שמצאתי כבר רכב כזה ודיברתי עם הבעלים ובאמת אולי אני יקנה אותה...)

הייתה בשנת 2001-2 כתבה על האודי הזאת שאנחנו מדברים עליה...ויש לי קישור:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2258734,00.html

ולמי שאין כח להיכנס.. אלה העובדות:

"הבעיה מתחילה כאשר מגיעים לתג המחיר שנראה מוגזם לחלוטין. ה-A3 טורבו 180 כ"ס עם תיבה אוטומטית עולה 200,000 שקלים, וזה, אגב, לא כולל את התוספות שפיארו את מכונית המבחן."

• תוכן חדש...