Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שזה ממש מטורף. אצלי בסיטרואן קסארה יש רדיאטור בגודל דומה עם 2 מאווררים חזקים.

עכשיו תסביר לי בשיא הרצינות - האם זה בריא לרכב? הרי מדובר ברכב קטן מאוד שיש סיבה שתכננו לו רדיאטור קטן עם מאוורר.

נכון, יש מקום לעזור לו להתקרר כי בכ"ז ימיו הטובים כבר עברו - אבל האם הרכב יגיע בכלל לטמפרטורת עבודה ככה?

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אסף

ממש מפלצתי הרדיאטור הזה

של אזה רכב הוא ובשביל מה שתי מאווררים

ומחיר כמה?

אני שוקל להחליף גם אצלי

בימים חמים אלה המאוורר אצלי לא מפסיק

פורסם
עכשיו תסביר לי בשיא הרצינות - האם זה בריא לרכב? הרי מדובר ברכב קטן מאוד שיש סיבה שתכננו לו רדיאטור קטן עם מאוורר.

נכון, יש מקום לעזור לו להתקרר כי בכ"ז ימיו הטובים כבר עברו - אבל האם הרכב יגיע בכלל לטמפרטורת עבודה ככה?

בוא נתחיל מזה:

התנגדות נוספת אין כאן, אם כבר ההפך הוא הנכון.

ביטלתי את האיוורור הפנימי ובמקומו שמתי שני פקקים על הקרניים - פחות צינורות דקים.

כשאין איוורור פנימי שלמעשה נותן עוד נפח למע' הקירור - צריך רדיאטור גדול יותר. הרדיאטור הנ"ל לא גדול בהרבה מהמקורי. 2 ס"מ +- לכל צד, זה הכל. ככה ששטח הקירור נשאר די אותו דבר, רק פחות צינורות דקיקים שזה כבר טוב.

בוא לא נשכח שהרבה מי ברז עברו בבלוק והוא מלא בג'יפה שבאמת ובתמים אני מאמין שלמנוע קשה יותר להתקרר מכשהיה חדש,

לכן, צריך מע' קירור רצינית שתקרר את הרכב מהר ברגע שהוא עובר את הטמפ' המותרת - ובכלל עדיף למנוע את זה!

לטמפ' עבודה הוא יגיע - בשביל מה יש תרמוסטט???

רדיאטור גדול ושני מאווררים חזקים מבטיחים שהטמפרטורה לא תעלה אפילו במעלה אחת מעל המותר. אל תשכח שאני גר באיזור הררי ובחודשי הקיץ החמים אפשר עם המערכת הנוכחית להגיע בקלות לאטם ראש שרוף ושלל הבעיות האלה (שלא נדע!!!).

לשים שני מאווררים זה רעיון מקובל מאוד ב-R4 - במיוחד שניים כאלה, שהם שטוחים ולא מפריעים לידית שהחליטו לתקוע שם.

זה או אחד עם כונס אוויר מה שאין באפשרותנו למקם לנוכח הידית, או שניים שטוחים - שוב, אני גר באיזור הררי שעלול לאתגר את מערכת הקירור.

התרמוסטט הוא WIPAC של 82 מעלות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
היי אסף

ממש מפלצתי הרדיאטור הזה

של אזה רכב הוא ובשביל מה שתי מאווררים

ומחיר כמה?

אני שוקל להחליף גם אצלי

בימים חמים אלה המאוורר אצלי לא מפסיק

סיטרואן C15 דיזל, שני מאווררים כי:

א) אני מופרע.

ב) אני גר על ההר. (רק מחזק את טענה א')

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
מחפש גרירה בקומבינה מאיזור המרכז , יש שם סוכריה שמחכה לי .....:wink:

דני תנסה את הבחור הזה מוביל הרבה רכבים מהמרכז צפונה :

0505211066 שמו בישראל דוד

פורסם
תודה על הסריקה עופר!

מעניין למה זה לא מופיע באתר שלהם.:roll:

אז ככה

עובר עליהם משהו הם גם הפסיקו את המכירה בנקודות המכירה

אז לקחתי אתמול חצי יום חופש לסידורים

ונסעתי לרחוב יצחק שדה בתל אביב וקניתי את החוברת

היתי גם ברחוב סלמה ביפו קניתי שם צבע בספריי לפי מספר הצבע של פרנסין עושים את זה במקום

היתי גם ברחוב ריבל באל-גד קניתי שם יריעות פיבר ואני עושה איתם את הרצפה של פרנסין תמונות יהיו בהמשך

• תוכן חדש...