Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי עבודה יפה ופיתרון מיקצועי מושלם ,כול הכבוד.ועכשיו אתה מבין למה יש לך חלודה "להוציא את הרנו מהמים זה צורם\צורב בעין".

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יופי עבודה יפה ופיתרון מיקצועי מושלם ,כול הכבוד.ועכשיו אתה מבין למה יש לך חלודה "להוציא את הרנו מהמים זה צורם\צורב בעין".

כל רנו 4 שראיתי עד היום סבלה מחלודה ברצפה באזור הנהג והנוסע.

עופר, כל הכבוד. אני התכוונתי לסתום את החור בכנף הפנימית עם פיברגלס - מישהו יודע איפה קונים את החומרים באזור חיפה?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

:smilecolr בהופעת בכורה! :smilecolr

ה-F6 היפיפייה של המוסך המרכזי בחיפה. ניידת השירות שנותנת בראש לכל הקנגואים. :lol:

(תודה לאיתמר שעזר לחלץ את התמונות הישנות מטלפון מקולקל)

DSC00719.JPG

DSC00720.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

כל הכבוד אסף !

אתה צריך לראות אותה מבפנים , ריפודי עור , רצפת לבד , ארגז שלא היה מבייש רכב חדש היום , פשוט מושקעת בגבוה !!

רק דבר אחד לא בא לי טוב - הסמל מקדימה :twisted:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

היי חברים אחרי שסימתי את כול העבודה צבעתי בשחור

רמי לגבי עלויות סך כול ההוצאה היתה 270 שח כשעדיןן נשאר קצת חומר

שאיתו אני מתכונן לעשות עוד כמה עבודות

אני דיי מרוצה מהחוזק של הרצפה במיוחד היכן שהיה החור

טלי לופ' 014.jpg

טלי לופ' 015.jpg

טלי לופ' 017.jpg

פורסם

אני היתי עושה גם חור ניקוז בפינה הנמוכה בשולים , ויש גם פקקים שטוחים לפח כמו באורגנל "ותוציא כבר את האוטו מהים":roll:

פורסם

היום קניתי משאבת דלק כדי להחליף את החשמלית האומללה שהיתה אצלי.:arrow:

המשאבה (רנו 9/11) על פניו מתאימה, הבעיה היא, שהיא מפציצה את הקרבורטור בטונות של בנזין - מה שגורם ל"גג" של החדר שבו נמצא המצוף להתמלא בבנזין ולהשפך על הסעפות!:evil:

רמי אומר שהבעיה היא כנראה בדיזה שמסוותת את כניסת הדלק לחדר המצוף.:oops:

השאלה היא, האם בכך סתמתי בפקק את היציאה לעודפים גרמתי לבעיה כלשהי?

רק אציין שככה זה היה במשאבה המכאנית הקודמת. (שהיתה מקולקלת - במקור של רנו 5 1400)

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
כל רנו 4 שראיתי עד היום סבלה מחלודה ברצפה באזור הנהג והנוסע.

עופר, כל הכבוד. אני התכוונתי לסתום את החור בכנף הפנימית עם פיברגלס - מישהו יודע איפה קונים את החומרים באזור חיפה?

אחרי שאיבדתי דשבו אהובה ביגלל ריצפה חלודה שקרסה אי שם באחד הטיולים שלי בהרים בסיני(הטיול הפך ללויה עצובה).הדבר הראשון והחשוב ביותר אצלי,זה ליבדוק שאין חלודה."חלודה זה סרטן,ואי אפשר להיפטר ממנה"(לפחות אז)ותאמין לי שאצלי ברנו לא היה חלודה בכלל.אומנם ריצפה חלודה ברנו לא מחלישה את המיבנה כמו בדשבו,אבל מה לעשות,אצלי זה סריטה"לא לחלודה".אגב באחד ממסעותי בישראל,ראיתי במיזבלה של קדש ברנע,כמה רנו4 זרוקות.(שוה בדיקה)למרות שזה היה ליפני 10 שנים ויותר.
פורסם

אסף גם אצלי קיימת הבעיה הזו ניסיתי על ידי החלפת כול הקרבורטור אבל לדעתי

הדיזות כנראה שחוקות ולכן יש נזילה

רק תעשה בדיקה אחרונה ותראה שכול הברגים מחוזקים כולל אלו של הצירים שמצד שמאל של הקרבורטור

פורסם
אחרי שאיבדתי דשבו אהובה ביגלל ריצפה חלודה שקרסה אי שם באחד הטיולים שלי בהרים בסיני(הטיול הפך ללויה עצובה).הדבר הראשון והחשוב ביותר אצלי,זה ליבדוק שאין חלודה."חלודה זה סרטן,ואי אפשר להיפטר ממנה"(לפחות אז)ותאמין לי שאצלי ברנו לא היה חלודה בכלל.אומנם ריצפה חלודה ברנו לא מחלישה את המיבנה כמו בדשבו,אבל מה לעשות,אצלי זה סריטה"לא לחלודה".אגב באחד ממסעותי בישראל,ראיתי במיזבלה של קדש ברנע,כמה רנו4 זרוקות.(שוה בדיקה)למרות שזה היה ליפני 10 שנים ויותר.

אצלי ממתי שקניתי את האוטו כול נקודת חלודה שפשפתי ומרחתי את החומר שנקרא מח"ט

קשה להפטר מהחלודה היא מגיעה משום מקום לגבי הרצפה שמתי גם זפת ואני מקווה שזה מספיק טוב

פורסם
אסף גם אצלי קיימת הבעיה הזו ניסיתי על ידי החלפת כול הקרבורטור אבל לדעתי

הדיזות כנראה שחוקות ולכן יש נזילה

רק תעשה בדיקה אחרונה ותראה שכול הברגים מחוזקים כולל אלו של הצירים שמצד שמאל של הקרבורטור

אני חושב להחליף את כל הקרבורטור וזהו... הוא גם ככה עתיק ומטונף, וישנה הבעיה כמו בקרבורטור הישן של עליזה - טורים קופצים.

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...