Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין 1.1 ל1.4 במשאבת הדלק.

האמת היא שראיתי באינטרנט R4 עם כזאת משאבה בדיוק.

הקודמת שהיתה אצלי (מקולקלת, לא זאת החשמלית) היתה של R5 1.4...

מה שאני אומר

שאם השקעת כסף

אז הית קונה אורגינלית וזהו

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני דקות אחדות שבנו מטיול בתבור , לא יואמן איזה דרכים אפשר לנסוע עם רנו 4 , אישתי הציעה שנפתח גג בגלל החום ובעיות האוורור באוטו הזה .קצת תמונות סמוך לכניסיה ובשבילי התבור הפעם בלי פרות :

SDC11203.jpg

SDC11204.jpg

SDC11209.jpg

פורסם
יופי של תמונות, כהרגלך בקודש.

נראה גם יופי של מקום, אולי נטייל שמה בחגיגה של פליקס?

אסף יש לי קרבורטור סגור וחבל לי לפתוח אותו ע"מ להסביר לך מה הבעיה של הקר' שלך , אחפש בהקדם אחד פתוח אצלם ואעלה תמונות

פורסם
רמי, אין צורך! סרקתי לך תרשים מהמדריך HAYNES שלי - תוכל לסמן פחות או יותר למה אתה מתכוון?

אסף חלק מספר 26 מוסיפים עוד אחד כזה בתנאי שזה אלומיניום והנזילה מפסיקה ,וזה מקטין את גובהה הדלק בקרבורטור , הזילה שיש לך היא מפקק העודפים

פורסם
אסף חלק מספר 26 מוסיפים עוד אחד כזה בתנאי שזה אלומיניום והנזילה מפסיקה ,וזה מקטין את גובהה הדלק בקרבורטור , הזילה שיש לך היא מפקק העודפים

תודה, אז בסה"כ להוסיף שייבה מאלומיניום?

זה שיש נזילה מפקק העודפים גם מסביר מדוע המנוע נחנק ולא קיבל דלק?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

המשאבת דלק זו לא הבעיה שהקרבורטור מציף.הבעיה בקרבורטור עצמו.וכיוון עדין של גובה הדלק בתא המצוף ניתן גם לעשות על ידי כיפוף עדין של החלק המתכתי של המצוף ,או כמו שאמר קודמי,הוספת שיבה (קודם לנסות דקה יותר).תיבדוק אים השסטום מצוף ניסגר,ופעולה חלקה של השסטום שנילחץ ע"י המצוף.

פורסם
המשאבת דלק זו לא הבעיה שהקרבורטור מציף.הבעיה בקרבורטור עצמו.וכיוון עדין של גובה הדלק בתא המצוף ניתן גם לעשות על ידי כיפוף עדין של החלק המתכתי של המצוף ,או כמו שאמר קודמי,הוספת שיבה (קודם לנסות דקה יותר).תיבדוק אים השסטום מצוף ניסגר,ופעולה חלקה של השסטום שנילחץ ע"י המצוף.

מסכים איתך בכל מילה

פורסם
לפני דקות אחדות שבנו מטיול בתבור , לא יואמן איזה דרכים אפשר לנסוע עם רנו 4 , אישתי הציעה שנפתח גג בגלל החום ובעיות האוורור באוטו הזה .קצת תמונות סמוך לכניסיה ובשבילי התבור הפעם בלי פרות :

הרנו 4 רכב מדהים

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

רבותי, אני מכריז על מצב חירום לאומי!!!

אין שייבה תאומה בכל האזור!:x:x:x

מצאתי אום שבעובי הוא כמו שתיים וחצי שייבות, זה יתאים?

(חוץ מזה שנראה לי שהאטם התפגר... אבל נו מיילא)

upetar - שסתום המצוף עובד פיקס.

DSCF6803.JPG

DSCF6804.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

עדכון: החלפתי את השייבה באום המסומן באדום, בעית הדליפה נפתרה!

הבעיה הנוספת לא נפתרה. אין דלק בקרבורטור מה שהביא את רמי ואותי לחשוב שמדובר בדיזה שנסתמה בגלל השינוי במשאבות (הקודמת היתה חלשה, הנוכחית חזקה במיוחד)

רק כששפכתי דלק ישירות לקרבורטור הוא התניע לכמה שניות ונכבה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
רבותי, אני מכריז על מצב חירום לאומי!!!

אין שייבה תאומה בכל האזור!:x:x:x

.

גש לאמיר מ"קלוש משווקי חלפים"

מסתובבות לו שייבות כאלה על הריצפה :lol:

רחוב השיש 16 מפרץ חיפה 0522422672

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אפשר להישתמש בשיבה נחושת,פליז,אלומניום,העיקר שתאטום ,האום בתמונה לא ניראת לי מתאימה.לגבי המצוף אז כולו פלסטי ואין מה לכופף אז באמת האפשרות היחידה זה להחליף שיבה ליותר עבה ."ואין דלק בקרבורטור "כניראה ש"האום"עבה יותר מדי.

פורסם
אפשר להישתמש בשיבה נחושת,פליז,אלומניום,העיקר שתאטום ,האום בתמונה לא ניראת לי מתאימה.לגבי המצוף אז כולו פלסטי ואין מה לכופף אז באמת האפשרות היחידה זה להחליף שיבה ליותר עבה ."ואין דלק בקרבורטור "כניראה ש"האום"עבה יותר מדי.

הזכרת בעבר פתח בגג שעשית ע"מ לאפשר אוורור טוב יותר לנוסעים , תוכל לפרט יותר מה עשית ? והאם זה דרוש אישורים מיוחדים?

• תוכן חדש...