Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שישארו בספרד!!! :splat::screwy::silly:

אם כבר, לייבא R4 במצב מקורי לשיפוץ! :wink: יש בצרפת בגרושים. ראיתי שמוכרים שמה R4 שנת 64' (מנוע 747 סמ"ק ושלושה הילוכים) ב-500 יורו!!! (במצב טוב, ככה זה נראה לפחות!)

זה בלי שום קשר .... ( מי אמר פליין אייר ) :wink: ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נקרא "לא יפה"?? אם זה לא יפה אני לא רוצה לדעת מה שלי...:oops::oops::oops:

רמי תוכל לשלוח לי בה"פ את מספר הרישוי והשנה של האוטו? אני רוצה לצרף אותו למצבת הרכב שלי.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
זה נקרא "לא יפה"?? אם זה לא יפה אני לא רוצה לדעת מה שלי...:oops::oops::oops:

רמי תוכל לשלוח לי בה"פ את מספר הרישוי והשנה של האוטו? אני רוצה לצרף אותו למצבת הרכב שלי.

איזה אוטו ?

אגב ישנו מקום ליד כפר סבא שנקרא אלחדד רדיאטורים מייצר רדיאטורים ע"פ הזמנה ( עובי רוחב ומה שזה לא יהיה דיברתי איתו בעבר והומלץ עליו בפורום - זה הטלפון שלו 097654192) מחירים הוגנים כמה שהבנתי

פורסם
איזה אוטו ?

אגב ישנו מקום ליד כפר סבא שנקרא אלחדד רדיאטורים מייצר רדיאטורים ע"פ הזמנה ( עובי רוחב ומה שזה לא יהיה דיברתי איתו בעבר והומלץ עליו בפורום - זה הטלפון שלו 097654192) מחירים הוגנים כמה שהבנתי

הצהוב שצילמת קודם לכן.

לגבי רדיאטור: מצאתי מישהו שמוכן להביא רדיאטור C15 (מיכל עודפים) במחיר הוגן ביותר (חדש!)

משאבה יש גם אבל היא נראית שונה ממה שיש אצלי, הוא מתעקש שהיא שייכת לרנו 1108 סמ"ק. היא נראית מעוגלת יותר ובאזור החיבור של הרצועה יש חצי עיגול שחור שכזה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
הצהוב שצילמת קודם לכן.

לגבי רדיאטור: מצאתי מישהו שמוכן להביא רדיאטור C15 (מיכל עודפים) במחיר הוגן ביותר (חדש!)

משאבה יש גם אבל היא נראית שונה ממה שיש אצלי, הוא מתעקש שהיא שייכת לרנו 1108 סמ"ק. היא נראית מעוגלת יותר ובאזור החיבור של המשאבה יש חצי עיגול שחור שכזה.

לגבי הרדיאטור כמה זה מחיר הוגן ? לגבי המשאבה אם תעלה תמונה אוכל להגיד לך בוודאות אם מדובר במשאבה המדוברת .

לגבי המספר רישוי אשלח לך בה"פ לא זוכר שנה אבל נדמה לי 78

פורסם
לגבי הרדיאטור כמה זה מחיר הוגן ? לגבי המשאבה אם תעלה תמונה אוכל להגיד לך בוודאות אם מדובר במשאבה המדוברת .

לגבי המספר רישוי אשלח לך בה"פ.

340 שקל - חדש מהאריזה.

הוגן, שוב - ביחס למחירים הפרועים בחיפה והשקט הנפשי (חדש). אני חושב שבשביל המחיר הזה עדיף לי כבר לקנות בחיפה ולא לנסוע לכפ"ס.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
היום היה לי קצת זמן אז נסעתי לפגוש את אלון הנה קצת תמונות מהרנו של אלון :

רמי מי זה אלון ומאיפה הוא בארץ?

כמו כן רציתי לדעת אם להרכיב רדיאטור שהוא לא בגודל המקורי לא יפגע לעבודת המנוע

פורסם
הצהובה - מנוע 845 סמ"ק , האם היא מצור יגאל ?? :shock:[/quo

הבחור מגן נר במקור מבית השיטה , דומה לתמונה של צור יגאל , הוא סיפר לי שפגש בחור שנוסע על רנו 4 מרמות מנשה הבטיח להשיג טלפון,

אגב ציידתי אותה במדבקה וכרטיס

פורסם

תמיד אפשר לשחק בטמפרטוה של המנוע הרעיון הוא לקצר ולמנוע התחממות יתר .

פורסם

נראה לי דווקא רעיון מוצלח. עם תרמוסטט מתאים המנוע לא ירד מטמפ' העבודה אבל מצד שני גם לא יעלה, ואם יעלה - יתקרר מהר מאוד.

דני, לדעתי עליזה ואתה צריכים לשקול אפשרות להגדיל רדיאטור! ככה תסתדרו טוב יותר בקיץ.:-)

אני בכל אופן מגדיל רדיאטור כידוע לכם.

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...