Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

R4 GTL מכ"ס

היום פגשתי את אודיל, בעלת האוטו והזמנתי אותה אישית למפגש.

אני מקווה שיגיעו.

db07502c.jpg

שמוליק

Citroen Mehari 1970

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני יוצא מאיזור צומת יגור בסביבות 09:30 ( ואני מאמין שגם אסף ) כיוון הנסיעה יהיה דרך יקנעם , לכביש החוף , ירידה במחלף החדש של אור עקיבא לכיוון החניון של האמפי .

היות ולא אירגנו מעבר למפגש שום דבר אחר ואני מאמין שיגיעו רכבים נוספים המלצתי לכולם היא לדאוג עצמאית לכיבוד קל ושתיה , ואם אפשר אז גם שמשיות לצל .

אני אקנה בדרך שתיה ודברי מאפה .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
ואני יוצא מאיזור צומת יגור בסביבות 09:30 ( ואני מאמין שגם אסף ) כיוון הנסיעה יהיה דרך יקנעם , לכביש החוף , ירידה במחלף החדש של אור עקיבא לכיוון החניון של האמפי .

היות ולא אירגנו מעבר למפגש שום דבר אחר ואני מאמין שיגיעו רכבים נוספים המלצתי לכולם היא לדאוג עצמאית לכיבוד קל ושתיה , ואם אפשר אז גם שמשיות לצל .

אני אקנה בדרך שתיה ודברי מאפה .

מצוין, תן מיקום ונפגש שם. תחנת דלק או משהו מהסוג הזה. רמי מה איתך?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

את הרנו האדומה הזו ראיתי פעמיים ולא הצלחתי לתפוס אותם

עכשיו אני מבין שהם מכפר סבא נפתרה התעלומה כי היא הסתובבה הרבה בקדימה

פורסם

רבותי, מי שיוכל להביא למפגש את אחד מהדברים הבאים (אני אשלם כמובן) - זה יהיה נהדר:

אני צריך:

- פנס אחורי שמאלי (את הפנס עצמו, לא הבקלית!!!) של דגמי 82 ומעלה (זאת אומרת, מנורה כפולה למעלה!)

- מראה חיצונית שמאלית, לא משנה מאיזה דגם. אם יש זוג אז בכלל טוב.

לגבי השיירה, המפגש בעוד יומיים וכן צריך לקבוע מראש מקום למפגש לשיירה שיוצאת מהצפון.

אמרנו צומת יקנעם - אבל איפה? תחנת דלק? תחנת אוטובוס? אם אפשר מעט יותר פרטים!

אני מביא שתיה - יש העדפות?

ביום שישי לפני המפגש אסע העירה לקנות משאבת מים + רדיאטור.

ברגע שיהיה לי פנס אחורי, מראה/ות ומערכת קירור שעובדת, השיפוץ יסתיים וניסע לטסט!!!:-P:-P

ברגע שפליקס יסע (אני מאמין שזה יהיה תוך חודש +-) אני רוצה שנארגן טיול משותף לכבודו, ובגלל שלא יכל להגיע למפגש.:wink:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
רבותי, מי שיוכל להביא למפגש את אחד מהדברים הבאים (אני אשלם כמובן) - זה יהיה נהדר:

אני צריך:

- פנס אחורי שמאלי (את הפנס עצמו, לא הבקלית!!!) של דגמי 82 ומעלה (זאת אומרת, מנורה כפולה למעלה!)

- מראה חיצונית שמאלית, לא משנה מאיזה דגם. אם יש זוג אז בכלל טוב.

לגבי השיירה, המפגש בעוד יומיים וכן צריך לקבוע מראש מקום למפגש לשיירה שיוצאת מהצפון.

אמרנו צומת יקנעם - אבל איפה? תחנת דלק? תחנת אוטובוס? אם אפשר מעט יותר פרטים!

אני מביא שתיה - יש העדפות?

ביום שישי לפני המפגש אסע העירה לקנות משאבת מים + רדיאטור.

ברגע שיהיה לי פנס אחורי, מראה/ות ומערכת קירור שעובדת, השיפוץ יסתיים וניסע לטסט!!!:-P:-P

ברגע שפליקס יסע (אני מאמין שזה יהיה תוך חודש +-) אני רוצה שנארגן טיול משותף לכבודו, ובגלל שלא יכל להגיע למפגש.:wink:

תן טלפון ביום שישי בשבע בבוקר אני אדאג לך לבית מנורה , מראה חיצונית: אצטרך לבדוק את המלאי שיש לי

פורסם
תן טלפון ביום שישי בשבע בבוקר אני אדאג לך לבית מנורה , מראה חיצונית: אצטרך לבדוק את המלאי שיש לי

תודה רמי! 7:00 אתה מקבל טלפון. עליי.:wink:

דני! אתה מחליט איפה נפגשים ומתי.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

דברתי עם ירון אז היום הוא עבר טסט והוא יגיע עם רנו 4 לפני שיפוץ

לעומת זאת טל בעל הרנו החומה לא יודע בודאות אם יגיע כי הוא בעבודה

תמונות רנו 4 ופיאט 127 067.jpg

פורסם

נקבע שנפגשים בצומת יגור עצמה אחרי תחנת האוטובוס/טרמפיאדה לכיוון יקנעם בסביבות 09:30 משם נמשיך ליקנעם , בסביבות 10:00 תחנת הדלק פז ומשם ישירות לקיסריה .

האם זה מקובל על כולם ?

פורסם

חיפשתי בארגזים שלי ומצאתי:

גרסה ארגנטינית אשר שווקה כמעת כרכב שטח באותם הימים (שנות השבעים) שה4X4 היחידי שהיה זה היה הJEEP

הכינוי Correcaminos פירושו Roadrunner הפך אותו לצעיר ומודרני ומכרו קיט מגינים וגישטל לגג.

Correcaminos.jpg

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

לידיעתך היו לרנו 4 גם גרסאות 4X4 תדפדף אחורה בפורום - העליתי תמונות .

ואגב :

עוד יום אחד - המפגש בקיסריה !!:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr:smilecolr

פורסם
נקבע שנפגשים בצומת יגור עצמה אחרי תחנת האוטובוס/טרמפיאדה לכיוון יקנעם בסביבות 09:30 משם נמשיך ליקנעם , בסביבות 10:00 תחנת הדלק פז ומשם ישירות לקיסריה .

האם זה מקובל על כולם ?

מבחינתי זה מצוין! מה איתך רמי?

PEUGEOT 205 XR 1992

• תוכן חדש...