Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכביש התאטרון נוסעים עד הים פונים ימינה ושם יש מגרש חניה גדול

במפה הוא מסומן בשני שלטי פארקינג

דני צריך לתת אישור שזו הכוונה

במדויק ! נקודת המפגש תהיה ממש ברחבת הכניסה לאמפי שבו יש את ההופעות , יש שם רחבת כורכר ענקית .

לגבי אלו שמתביישים ברכב שלהם בגלל שהוא קצת עקום או קצת חלוד הכל שטויות , קדימה להניע ולהגיע למפגש !!!!

אגב - אם יש מישהו שיודע להעלות מפה ולציין את המיקום זה יהיה נהדר !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:cry:בבקשה,תוציא כבר את האוטו (או מה שנישאר ממנו)מהים.

האם התמונה ששלחתי לאתר באנגליה היא של הרנו שלך ? אם כן שלח מייל ותפתור את החידה של מי הרנו 4 הזאת ...

http://www.renault4.plus.com/gallery/mysterycars/MCr/MC171.htm

פורסם
האם התמונה ששלחתי לאתר באנגליה היא של הרנו שלך ? אם כן שלח מייל ותפתור את החידה של מי הרנו 4 הזאת ...

http://www.renault4.plus.com/gallery/mysterycars/MCr/MC171.htm

כן ,הרנו הזו היתה שלי,מאוד נהנתי ממנה ובמיוחד אחרי ששידרגתי אותה .התמונות צולמו באחד מהפעמים שהינו יחד בסיני.ולכול בעלי הרנו4 הימים מיתחממים והחלונות ברנו ,על הפנים.אני שוב מציע,לעשות "חלון\תריס בגג,שכשפותחים אותו,רוח על הפנים,וממש כיף בקיץ הישראלי.
פורסם
כן ,הרנו הזו היתה שלי,מאוד נהנתי ממנה ובמיוחד אחרי ששידרגתי אותה .התמונות צולמו באחד מהפעמים שהינו יחד בסיני.ולכול בעלי הרנו4 הימים מיתחממים והחלונות ברנו ,על הפנים.אני שוב מציע,לעשות "חלון\תריס בגג,שכשפותחים אותו,רוח על הפנים,וממש כיף בקיץ הישראלי.

יש שאלה (אומנם טיפשית) , האם החלפת אגזוז לאוטו שלך בסיני כשהייתי שם בזמנו ?

פורסם
יש שאלה (אומנם טיפשית) , האם החלפת אגזוז לאוטו שלך בסיני כשהייתי שם בזמנו ?

נכון מאוד,ואיך אתה יודע?הרכיבו לי אגזוז מיצרי עבה וכבד,ניראה לי יחזיק יותר מהאוטו.

פורסם
נכון מאוד,ואיך אתה יודע?הרכיבו לי אגזוז מיצרי עבה וכבד,ניראה לי יחזיק יותר מהאוטו.

טוב אז ככה לפני כמה שנים פירסמת את האוטו שלך בעיתון ( אני לא זוכר אם זה מעריב או ידיעות ) ,אני התעניינתי בו ודיברתי איתך ואתה סיפרתה לי שהית איתו בסיני ושהצבע שלו כתום ושהחלפת לו אגזוז בסיני . ועכשיו אני מתחיל להשלים את התמונה

פורסם

מי שחושק ברנו 4, יש אחת צהובה באתר YAD2, רוצים עליה 8,000 שקלים. לפי התאור והתמונות היא נראית טוב. מנוע 845 סמ"ק, שנת 83' (הדשבורד החדש).

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
בהרצליה בשכונת נווה עמל רנו 4 צהובה מוזנחת מתחת למודל 80 פרטים בה"פ.

לא נראה שמישהוא מטפל בה.

מדובר בזאתי?

(אני מתנצל מראש, אני לא זוכר מי צילם את התמונה - הזכויות שמורות לאותו אדם!)

P1211738s%20%28Medium%29.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
מדובר בזאתי?

(אני מתנצל מראש, אני לא זוכר מי צילם את התמונה - הזכויות שמורות לאותו אדם!)

יכול להיות אני לא בטוח. זו שראיתי דומה רק יותר מוזנחת וגם חונה בצורה אחרת. תלוי מתי צולמה התמונה.

פורסם

מוזר , מכסה מנוע של 77/8 ומעלה בודי 75/6 ומטה שימו לב לתריס מתחת לחלון קדמי הוא מפח ולא פלסטיק ומכסה המנוע ( שכנראה הוחלף ) עם גריל תחתון .

אם היה מספר רישוי הייתי אומר לכם מה המודל , וגם שימו לב יש לרנו משולש של נכה ?! :shock:

פורסם

אי אפשר כבר עם השרשור הזה... מדיחים בדרכים טובות.

אנסה להגיע עם הטווינגו, הנכדה של הX המיתולוגית.

פורסם

יש ביד 2 גם טנדר רנו 4 למכירה, נידמה לי בכמה אלפים בודדים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...