Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על סוזוקי בלאנו 2000-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש סוזוקי בלאנו מהשנים שציינתי מה דעתכם על הרכב יתרונות וחסרונות

הרכב לצורכיי משפחה בלבד ונסיעות לרוב בתוך העיר

תודה ויום טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לחיוב:

אמין, זול לאחזקה וסחיר מאוד.

לשלילה:

תוצאות גרועות מאוד במבחני ריסוק.

בברכה

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אתן לך חוו"ד מעמיקה ביותר על הבאלנו (היתה לנו אחת 97 שסיימה את חייה על הגג,וכרגע ישנה בלאנו 01 שתפסה את מקומה):

לחיוב:

1.ברגע שקנית אותה-תצלם את המוסך,כדי שכשתצטרך להגיע לטיפול התקופתי-תזכור איך הוא נראה.

הרכב אמין בצורה מדהימה,את הבאלנו הראשונה היתה לנו במשך 3 שנים,את הנוכחית הוצאנו חדשה בניילונים ועד היום,0 תקלות בשתיהן,רק טיפולים תקופתיים,סטו.

2.מידות חיצוניות קומפקטיות יחסית לשאר המשפחתיות.

3.יש בה את כל החישמולים שאתה צריך- מראות,חלונות,נעילה מרכזית וכו'.

4.זריזה יחסית-כל עוד לא תצפה לפרארי אנזו,הרכב יחסית זריז-גם בגרסה האוטומטית והנפוצה.

5.אבזור בטיחותי-בגרסה המאובזרת יותר (שלימים תקרא "סופר בלאנו") ישנה מערכת ABS וזוג כריות אויר.

6.אם אתה לא מאלה שמסתדרים טוב עם טכנולוגיה-תשמח לגלות שלוח השעונים נותן לך בדיוק את האינפורמציה שאתה צריך- כמה ק"מ עברת,מה המהירות,וכמה דלק נשאר (וכמובן נורות ההתראה הרגילות).

7.תא נוסעים עמיד.

לשלילה:

1.זוכר שאמרתי שהיא קומפקטית יחסית מבחוץ? אז זהו,שגם מבפנים היא לא הכי מרווחת.

התחושה שהיא משדרת בפנים הרכב קלסטרופובית משהו,אני מניח שזה בגלל חלונות מאוד קטנים (אפילו אבא שלי אמר לי שהרכב שלי מרגיש מלפנים מאוד "גדול",ולי יש פז'ו 106....).

2.ואם כבר דיברנו על חלונות-שדה ראייה די מצומצם בגלל שטח חלונות קטן יחסית,מורגש בעיקר בנסיעה לאחור,בעקבות "תחת" גבוה.

3.נוחות-לא בדיוק הצד החזק של הבאלנו,בהשוואה לשאר היפניות תגלה שהיא מעט נוקשה,אבל סיבוב על הרכב שלי יחזיר אותך לפרופורציות שבסך הכל היא לא כזאת נוראית.

4.אם דיברנו על אבזור פנימי וחשמולים-לרכב יש את הבסיס,אבל לא מערב,כלומר אל תצפה לבקרת אקלים במזגן,מושבים מתחממים,מראות עם הפשרת אדים,או מגבים מופעלים אוטומטית.

5.דיברתי גם על אבזור בטיחותי-שוב,יש לה את הבסיס,אבל אל תבנה על מערכות EBD,SRS,BBC,CNN,בהשוואה לשאר אחיותיה היפניות והארופאיות,האבזור הבטיחותי שלה דל (אצל אחיותיה תמצא מספר כריות אויר שיספיק למשפחה חרדית ברוכת ילדים,ומספר ראשי תיבות של מערכות בטיחות שתחשוב שמי שבנה את הרכב זה צה"ל).

כמו כן,כמו שקודמי לפני ציין,הרכב לא כיכב במבחני הריסוק של NCAP (אם איני טועה,2 וחצי כוכבים בסיכום הכולל מתוך 5).

6.אם אתה חובב טכנולוגיה אתה עלול להתאכזב מכך שהרכב לא יודע למדוד לך צריכת דלק ממוצעת, טמפ' חיצונית ופנימית,מס' ק"מ מדוייק עד לתדלוק.

אני אישית מאוד חובב טכנולוגיה,וזה לא הזיז לי,כי זה מסוג הדברים שמתלהבים מהם בדיוק לשבוע הראשון,ואז מפסיקים להשתמש בזה.

7.איכות הרכבה ברמה שלדעתי לא משביעה רצון,תמיד יהיו קרקושי פלסטיקה פה ושם.

8.צריכת דלק לא מדהימה במיוחד,אמנם לא תצטרך לחבר נגרר ולנסוע עם תחנת דלק צמודה (כמו במיצובישי סופר לנסר,לדוגמא),אבל עדיין יש יותר חסכוניות.

לסיכום:

כמו שאתה רואה,ישנם יתרונות,וישנם חסרונות.

בשורה התחתונה הרכב עונה בדיוק על מה שציפו ממנו להיות:

רכב משפחתי פרקטי,עם אבזור פנימי ובטיחותי ברמה סבירה,שיהיה זול (לרכישה ואחזקה).

הרכב מספק ת הסחורה בכללי,רכב לא רע,אם יש לך כסף יש טובים ממנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשלוש שורות מהירות:

לזכות הבאלנו - אמינות.

חסרונות - מרחב פנימי, נוחות נסיעה, בטיחות פאסיבית, רועשת.......

לעיר , תעשה לעצמך טובה לך על רכב קטן יותר כמו יאריס לדוגמא , הרבה יותר נוח , הרבה יותר חסכוני ועדיף מבאלנו (כמעט כל דבר עדיף על הרכב הזה..)

פורסם

אני אישית מעדיף את הבלנו כי אני שונא לנטיס

בגדול הבלנו אוטו אין פשוט וזול.

מי שמתלהב מטכנולוגיה לא ילך עליו.

אוטו בסיסי תקרא לו ככה, משפחתי ופרקטי.

לא הכי מעוצב, לא כל כך מרווח, קצת רועש ולא הכי נוח אבל סהכ רכב לא רע.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לפי דעתי אוטו מצוין ..

יש לי אחת מודל 98 ואנחנו חושבים להתקדם ל2000

יש לו שוק טוב מאוד ובלי לפתוח פה אפס תקלות...

בוםםםםם

פורסם

לא הכי מעוצב.

אני לא מכיר אף יפנית בעלת עיצוב כל כך מרהיב\יפה,או אפילו מעניין בשנים האלה,למעט המאזדה 3 שהגיעה מאוחר יותר,שהיא יפה,אבל גם אותה מתחיל כבר לעצבן לראות על הכביש.

כל רכב,יפה ככל שיהיה,יתחיל לשעמם כאשר תראה אותו על הכבישים בצורה המונית.

אם ניקח לדוגמא את ה-RX8 של מאזדה,בחזית היא מאוד דומה ל-3 (וראיתי את ה-RX8 שבתל אביב המון),ועדיין היא בעיני פשוט מדהימה,כי היא ייחודית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...