Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אני חושב לעצמי אחרי גועל כזה, מה הבעלים חשב לעצמו?! אין תשובה ככל הנראה.

גם בארץ ראתי גולפים GTI, אימפרזה STI ואיך אפשר לשכוח עונדות עם בודי קיט מגעיל :? .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ווילי חזר לאופנה? זה ניראה כאילו ההוא עם הטיטי ניסה לעשות פרונט כמו של ההאודי החדשות אבל בדרך משהו השתבש...
הלוואי וזה היה משתבש

אז זה לפחות היה מתקבל על הדעת

א. ברוך שובך

ב. יכלת לפנק אותנו באות קצת תמונות ולא רק להפחיד אותנו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תודה אם רק היית יודע עם איזה מצלמה מעפנה התמונה צולמה, כנראה שהתנאים היו טובים...

אחרי שהוא הסתבך כמה דקות עם החנייה הזו גם צילמתי את המנוע אבל התמונה יצאה עם השתקפות של

הבניין מעל יותר מאשר המנוע עצמו...

פורסם

לא יודע מה איתכם אני אהבתי את הטיטי!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
לא יודע מה איתכם אני אהבתי את הטיטי!!!
לא יודע מה איתך אבל השאר כאן לא עושים סמים (לפחות לא קשים ולא כל הזמן) :wink:

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חחחחחחחחחח

אני לא עושה סמים (לפחות לא עכשיו!! :) )

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם
ה-TT זאת רק דוגמה למה שקורה כשיש יותר מידי כסף.
וקצת מידיי שכל וממש מעט וטעם ביופי.

גועל נפש זו מילה עדינה בכדי לתאר את הזוועה של הטיטי הזו אחרי שהיא עברה טיפול חזית דוחה.

אחרי הטיטי הפרארי מרגיעה אותי.

my sweet home

www.sharks.co.il

• תוכן חדש...