Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אבקש את עזרתכם!

ברצוני לקנות סאב 10' מחברת SOUNDSTREAM דגם EXACT בקופסא מקורית(2.5 ס"מ עווי)+גריל מקורי כך טוען המוכר(הכל חדש לא עבד אפילו דקה אחת),האם שווה לקנות את הסאב הזה ב 1090 ש"ח??? והאם מישהו יודע כמה וואט אר אמ אס הסאב הזה?

שמעתי איך שהסאב מנגן וממש אהבתי אותו(יותר יפה מהקיקר 'COMP 10 בקופסא מקורית).

עוד דבר שחשוב לציין שאני מחפש סאב כמה שיותר קטן ושיתן כמה שיותר תמורה(כי אין לי מקום פנוי בבגאז' לסאב של 12').

הנה כמה תמונות לפניכם:

08112005(001).jpg

08112005(002).jpg

08112005(003).jpg

08112005.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מישהו יכול עזור לי בבקשה? כי אני צריך להחליט עד הבוקר,כי אם העסקה משתלמת לי אז אני קונה את הסאב הזה מחר בבוקר. תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם זה דגם טרנטלה שלהם אז זה יקר . חבר שלי קנה 12 שלהם DVC ב900 שח כולל תיבה חדש מחנות.

אגב לא יודע מה אהבת בסאב אני לא אוהב ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...