Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את הפחית המסכנה.

כל מה שדיברו איתך היה לגבי ניתוק הצינור המוביל אוויר חם אל בית הפילטר , כלומר ניתוק צידו השני של הצינור האמור.

לדעתי לא חובה לנתקו ,אבל אם הוא כבר מנותק ,אז שיישאר ככה. כבר דובר על זה.

לגבי הפחית - עזוב אותה בשקט , איטום שלה לא ייתן לך כלום (ואיך בדיוק אתה חושב לאטום פחית שנמצאת על האגזוז ? זה טיפה חם , YOU KNOW).

פורסם

טוב תודה

נראה לי הבנתי למרות שלא הבנתי אבל הבנתי...

כן כן אני מבולבל...

למה יש אטומים כמו התמונות שצירפתי ולמה יש רגילים כמו התמונות שצירפתי.

שאלה פשוטה לא?

מה עדיף?

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

למה יש אטומים כמו התמונות שצירפתי

בשנות ה-70 , עת תוכננה הסקסו , חשבו רוב האנשים שאנרגייה אטומית היא הדבר הבא. סיטרואן ניסו לקפוץ על העגלה הנוסעת , וייצרו רכבים עם חלקים אטומים.

נו באמת , החלק הזה אינו בעל שימוש פונקצינלי כלשהו. כולו חתיכת פח שמוצמדת לאגזוז ומשמשת לחיבור צינור שדרכו יעבור אוויר מבחוץ שמחומם ע"י החום הנפלט מסעפת הפליטה. זה לא מדע בדיוני או משהו.

עזוב אותו במנוחה - הוא לא מועיל ולא מפריע כאשר הוא מנותק. סתם נמצא שם.

בעצם ,הכי טוב - קנה ספריי עמיד בחום וצייר שם סמיילי. אולי יעזור לך להיות פחות עצוב.

שבת שלום.

פורסם

WOWWOW:lol:

עוד לא ראיתי בפורום הזה שרשור כל-כך משעשע....

ועוד עם תמונות ושמר (הפעם סלח לי ) עונה ברצינות..

אולם מאחר ואני נוהג להבהיר את דברי וברצינות: הפח המתוח מעל סעפת הפליטה, ימצא ברוב הרכבים בשלושים שנה האחרונים, זה מפזר את החום הרב הנפלט (ולא בגאזים) מסעפת הפליטה, כל זאת ע"מ למנוע שריפה או נזק לחלקים הקרובים לסעפת. לידיעתכם , סעפת הפליטה בחלקה הקרוב למנוע יכול לצבור חום גבוהעד האדמתה (נדיר). כך אין שום צורך להסיר את הפח הזה .

הצינור התפור אליה, אמור להתחבר למערכת היניקה לפני הסנן ע"מ לחמם את האויר בדקות הראשונות של הנסיעה (כבר נאמר קודם). מאחר וכאן אפשר לקבל אויר (ולא גאזים, חס וחלילה) חם בצורה מידית. ברוב הרכבים זה התקן קיים כאשר בצורת החיבור של צינור האויר החם עם כניסת האויר הקר , יש "דלת" הנסגרת לכוון החם ע"י "יוניט" חום או וואקום. נכון כי בארץ אין לזה משמעות כבידה, אך לדעתי אין לבטל צינור זה . כמו כן כאשר הוא כבר לא קיים אין צורך לסתום את הכניסה שלו כלפי הפילטר , אך יש לבדוק כי הדלת אכן פתוחה בכוון האוויר הקר, אחרת יש צימצום זרימת אויר.

את אותו פח מפזר חום נימצא לעיתים קרובות מגן על מסרק ההגה או תפוחי הקישור של מוטות ההילוכים ואפילו בקרבת צלחות הבלמים ע"מ להגן על הרכיבים מסביב לבל יפגעו מחום הצלחות.

אני מקווה כי החזרתי את השאלה למקומה

בברכה ,כבר לא צוחק,,

ZVIDOC

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...