Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קליינט שיש לו ציטרווין ברלנגו 99.

טוען שיש לו בעייה עם תדלוק, האקדח מקפיץ ולא נותן לו למלות ברצף.

בכל טנק דלק יש צינור ליציאת האוויר בזמן המילוי ניתקתי אותו משני צדדים ניקיתי בדקתי צינור ראשי

הכל נראה תקין. רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הזאת והאם יש לו פתרון :-) אשמח לשמוע.

פורסם

זה קורה לעיתים קרובות ברכבים מסוג זה, כמו בפונטו, פיג'ו, הפיתרון הוא לתדלק את הרכב במהירות האיטית ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואלה, היה לי את זה בברלינגו שהיתה למוסך שלנו...

הבחור שמתדלק אצלינו שיגע אותי שאני אמצע את הבעיה כי לוקח לו 10 דקות לתדלק....

אפילו לא ניסיתי לחשוב מה זה, ועכשיו אני נזכר.....

תגיד לו כמו שאמרו בעיברית של פעם , "שיזדיין בסבלנות" הכוונה (שיתאזר בסבלנות..)

ממילא, מה יש למהר, מיליונר כבר הוא לא יהיה , ואם אני כותב כך, אז אולי כן, ואז הוא יחליף את הברלינגו לאיזה בימר או ג'אג או מרצ' ושם הוא יתדלק בקלות אבל גם יקח זמן, המיכל שם ענק, אז עוד סיבה שאין מה למהר...

דני

(מותר להיות פעם לא רציני, לא?):lol:

דני...

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מחלה של צרפתיות אור?

גם בפונטו זה מחלה של צרפתיות ?

גם באונו ?

בג'אסטי שהיתה לנו זה גם מחלה של צרפתיות ?

פורד קונטקט עברו ליצר בצרפת ?

אתה רואה לאן זה הולך ?

תודה על זה שגילית לנו את הדבר הראשון שבודקים ( ולרוב תקין ).

אני גם נתקלתי בזה , גם אצלי אותה בעיה ללא פתרון ממשי חוץ מתדלוק איטי יותר, נראה יותר כמו בעית "עיצוב" של הפיות תדלוק.

למרות שיש כמה תחנות עם פיות שונות כנראה של סונול שהאוטו ממלא טנק מלא במהירות הכי גבוהה ללא צורך לגעת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...