Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נשבר לי הפנס רוורס של המיצובישי לנסר שנת 90, ראיתי שדי פשוט להתקין אחר לבד,

השאלות:

1)איפה קונים?

2)מה המחיר המקובל?

3)האם כבר עדיף במוסך כי ההתקנה שולית?

תודה,

פורסם
שלום לכולם,

נשבר לי הפנס רוורס של המיצובישי לנסר שנת 90, ראיתי שדי פשוט להתקין אחר לבד,

השאלות:

1)איפה קונים?

2)מה המחיר המקובל?

3)האם כבר עדיף במוסך כי ההתקנה שולית?

תודה,

היי DIAZ,

השאלה מה נשבר ? רק הבקלית (ז"א הפלסטיק הצבעוני החיצוני של הפנס) או גם החלק הפנימי שמחזיק את הנורות ?

פורסם

עזוב אותך לקנות חדש לך לפירוק ב300 כמו שעולה חדש אפשר להביא טמבון עם פנס רוורס עובד וגם פנס ערפל :-D

אחרי בירור להחלפת טמבון לדגם יותר חדש ללנסר שלי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סליחה שאני מתעלק כאן על השרשור, אבל יש לי שאלה לאביאתר. איפה מצאת טמבון ב300 ש"ח????

אני צריך להחליף את הטמבון שלי אבל הטמבון הקדמי, זה שממתכת עם הפלסטיק השחור מלמעלה, הייתי מאוד מאוד מודה לך אם היית מכוון אותי למקום שבו ניתן לרכוש אחד כזה במצב לא מצ'וקמק במחיר הזה באיזור ראשל"צ

פורסם

לפי דעתי כדאי שתבדקי באוטו דיפו.

פעם נשברה לי בקלית ב- 205 וקניתי שם בגרושים בקלית חדשה.

את ההרכבה תעשי לבד. חבל על הזמן והכסף לבזבז על מוסך בשביל דבר כזה פעוט.

פורסם

"החנות הכי טובה" תגיד לי מה אתה עושה צחוק

אני מביא לך מחיר של 300 ש"ח לפנס אחרוי חדש נוצץ ואתה שולח אותו לאוטו דיפו , שלא רק שהם לא מוכרים חלפים לרכב אלא גם המחירים שלהם בשמיים וצריך למשכן את הבית בישביל לקנות שם משהו

תחפש בפירוקייות

או אם אתה חיפאיי יש לך את חלף בנמצא בעיר התחתית שיש לו הכל והמחירים ממש סבבה

או שפשוט תקנה חדש במחיר של 300 ש"ח

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
"החנות הכי טובה" תגיד לי מה אתה עושה צחוק

אני מביא לך מחיר של 300 ש"ח לפנס אחרוי חדש נוצץ ואתה שולח אותו לאוטו דיפו , שלא רק שהם לא מוכרים חלפים לרכב אלא גם המחירים שלהם בשמיים וצריך למשכן את הבית בישביל לקנות שם משהו

תחפש בפירוקייות

או אם אתה חיפאיי יש לך את חלף בנמצא בעיר התחתית שיש לו הכל והמחירים ממש סבבה

או שפשוט תקנה חדש במחיר של 300 ש"ח

באמת ???

לפי מה הקביעה הנחרצת הזאת ?

מתי ניסית לקנות בקלית אצלהם ?

אז לידיעתך: הם כן מוכרים חלפים מסוימים. בקליות לרכב הם בן יתר הדברים שהם כן מוכרים. ובמחירים מצחיקים והרבה יותר בזול מ- 300 ש"ח.

פורסם

ביררתי בכמה פירוקים והמחירים שנתנו לי נעים מ250-400 ש"ח לטמבון פשוט לא היה צבע לבן שיתאים לי ולא רציתי לצבוע (הטמבונים מפלסטיק הארוכים יותר של הדגמים האחרונים של 93

פשוט לך לפירוק ותמצא אחד במצב טוב אם זה הטמבון צבע שחור או הטמבון התחתון או כל דבר

(זה אוטו שיש הרבה בפירוקים בגלל שהיו המון כאלה ועד עכשיו)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...