Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה יום "סבבה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר הקפצתי את אמא שלי לאגד, אנחנו נמצאים בפיסגת זאב בתחילת הגשר לכיוון העיר (מספר דקות לפני השעה 6) ועוד לפני שהגענו לגבעה כבר שמענו את קולות הסירנות וניידות מג"ב ומשטרה עקפו אותנו במהירות (ובמראה ניתן היה לראות מאחורה משאית מכבי אש ואמבולנס). לא ידענו מה קרה אבל לראות סופה של מג"ב נוסעת במהירות ועם סירנה זה דבר שלא בשגרה כך שהנחנו שמשהו חמור קרה (אם מג"ב מעורבים בזה אז כנראה שזה לא תאונה של רכב שבאים לחלץ ממנו את הפצועים ). כשעברנו את הגבעה מעל לגשר ראינו בצד השני חיילי מג"ב עם כפפות סטריליות כך שהיה ברור שהיה פיגוע :(. אני חייב לציין שהמשטרה וכוחות ההצלה הגיעו ממש מהר וישר סייעו לנפגעים. ואילו בדרך בחזרה ממש כמה מאות מטרים לפני הבית התפנצ'ר לי גלגל :mm_sad: בקיצור היום ממש התחיל ברגל שמאל :mad:.

ואם יורשה לי, אני מחזק את את ידי המשפחות שיקיריהם נפגעו הבוקר ומאחל לאלו ששרדו החלמה מהירה ושיקום קל , מי יתן ולא תדעו צער :roll:.

פורסם

אני אולי נשמע מניאק וכל זה,

אבל אני כבר לא ממש מצליח להתרגש מפיגועים

אני חושב שזה פשוט מנגנון הגנה טבעי של הנפש,

כדי לא להתמודד עם המציאות המטורפת הזאת.

מאז שרשרת הפיגועים שהיו במרכז ירושלים,

ושם נפצעו מס' חברים שלי, (אז זה היה מאד קשה), זה פשוט לא

עושה לי שום רגש.

מה שכן, לפעמים אני חוטף קריזה על האנשים המטורפים האלה,

שהולכים עם פצצות עליהם ע"מ להרוג :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

איזה חרא...

אני חיכיתי אתמול בשתיים בלילה במשך שעה במחסום בכניסה לאורנית-במרחק של איזה 500 מטר משם היה אירוע.

מסוקים..משטרה.. מתנחלות שריריות שנראו כמו מתאבקות מהגוש המזרחי בטנדרים ממוגנים שקראו תהילים ...

לא צחוק החרא הזה.אמרו לנו לכבות אורות כדי שלא נהיה "מטרות נייחות"...

מפחיד ומעצבן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר האירוע היה ש-2 מחבלים חמושים ניסו להיכנס לתוך שערי תקווה, זה קרוב מאד לאורנית.

צה"ל ירה והרג את שני המחבלים.

ולמייק - הייתי אומר יהיה בסדר אבל לא יהיה. לא רוצה להיות פאסימי אבל אופטימיות היא תכונה שעברה מן העולם שלנו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...