Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה בולמים קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה לחפש בולמים? אני יודע שיש את הבולמים המקוריים ואת הספורטיבים. איזה חברות עוד מייצרות בולמים? איך יודעים מה טוב יותר מהשני? איפה לקנות?

תודה

בקיצר אין חתימה

פורסם

"פרונט מוטורס" שבראשל"צ עוסקים בהחלפת בולמי זעזועים ומכיון שאחרי החלפת בולמים יש לבצע כוון פרונט אז נסה אצלם ופרטיהם:

רח' פרשקובסקי 6 (כניסה לרחוב משמוטקין 22) א.ת ישן ראשל"צ, טל' 03-9565352

ובקש את יוסי או מוטי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לא כל כך ציינת- מה השיקולים שלך ברכישה? ביצועים? עמידות? נוחות? מחיר?

הרכב לא משתתף במירוצי רחוב והכסף לא גודל על העצים. משהו בסיסי ולא יותר מדי זול או יקר.

בקיצר אין חתימה

פורסם

כשאני חיפשתי בולמים נתקלתי בחוסר ידע מוחלט לגבי מהות הבולמים, גם מצד המוסכניקים ואלה שמשווקים [בילשטיין, קוני ועוד]. כל מה שנאמר לי זה שהם "מהטובים בעולם". אז שמתי מקוריים...

לדעתי, אם בכוונתך לשפר מעט את הרכב, תתיעץ עם בעלים של רכב דומה ששיפרו ויש להם ניסיון עם בולמים שונים. אם סתם בא זמנם, אולי המקוריים יהיו המתאימים ביותר.

dirty old man

need love too

פורסם
הרכב לא משתתף במירוצי רחוב והכסף לא גודל על העצים. משהו בסיסי ולא יותר מדי זול או יקר.
קנה את המקורי וזהו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ביג מק ...

בא נתחיל מזה שגם החלפתי בולמים ברכב.

קח בחשבון כמה דברים.

קוני ומקוריים עולים כמעט אותו הדבר ( הבדל של מאות אחדות ). נבדק, אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שהענין שונה ( אתה צריך בולמים של XSI שהם כמו של הGTI והS16 מבחינת מקט , לא 306 רגילה כן ? )

חוץ מזה אתה צריך להחליף על הדרך גם כריות בולם, באמפ סטופ , גומיות אבק ומיסב לכרית ( אתה יכול לעשות בלי , אבל זה כבר בחוץ , והחלקים האלו דורשים החלפה כדי לא לעשות כמו חאפר , במיוחד על רכב ספורטיבי )

בקצרה , כל הענין מגיע ל4K , אין לך כסף לזה? אל תעשה את זה.

בטח שאל תשים בולמים רגילים או משהו שתיהיה הניסיון ( מונרו... מה מונרו ? איזה דגם ? רובם בכלל לא ספורטיבים ולא מתאימים למכוניות האלו ).

בולמים זה דבר חשוב מאוד לרכב שלך , אם אין לך כסף לעשות את זה כמו שצריך , לדעתי אל תעשה, תחסוך , תחכה , ותעשה כמו שצריך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אין לך דרישות אחרות, מאשר לתחזק את מכוניתך כראוי, ברכותי לכך, אני ממליך לך להחליף את בולמי הזעזועים למקוריים אשר בוודאי תואמים למונרו. בחר לך מכונאי מאובזר היטב, מאחר וקשה לי לחשוב כי שוב איזה חאפר יתפוס את בוכנת הבולם עם ,ג'בקה".

אגב בולמי זעזועים, איני מכיר הרבה מכוני רישוי, מכונאים ובעלי רכב, השתים לבם לחשיבות תקינותם של הבולמים. באירופה, בה הכבישים, פי כמה יותר טובים מאשר בארץ, מזכירים בתקשורת לציבור הנהגים לבדוק את מצב הבולמים כל 25000 ק"מ.

בולמים לקויים, בייחוד קדמיים , מהווים סכנה באחיזת הכביש בייחוד בסיבובים ארוכים, מעבר לכך הם גורמים לנזקים ליתר חלקי הרכב צמיגים בראשונה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

שלום

כלומר ניתן להניח שאחרי כ80k ק"מ יש להחליף בולמים ברכב שנוסע על מה שמע"ץ ז"ל

מתעקשת לקרא "כביש"???

ולמה משרד התחבורה לא מכניס בולמי זעזועים לרשימת חלקים בטיחותיים לרכב שאינם חייבים במס?

בקיצור אני חושב שבקרוב אחליף את הזוג הקדמי אצלי.

• תוכן חדש...