Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי דיסק ריק לצריבה במהירות 52X מקסימום 700MB.

הורדתי סרט באימיול (מעודדות צמודות) עם כתוביות מודבקות- הסרט פועל מצויין.

הסרט עצמו שוקל 620MB.

2 בעיות:

בתמונה הראשונה רואים שיש לבחור 2 אופציות. איזה אופציה לבחור?

בתמונה השנייה רואים, שלאחר שהימרתי ובחרתי באופציה הראשונה הקובץ עלה פתאום ל 800MB מלווה בפס האדום. לצרוב ככה?

המחשב עצמו הוא מחשב ישן שנקנה בינואר 2000 (פנטיום 3 450 עם 64MB זיכרון).

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך DVD שקורא DIVX אתה צורב את הסרט רגיל כמו כל קובץ אחר.

אם לא, אתה בוחר באפשרות הראשונה בתמונה(VCD) אם זה יוצא מעל 800 תחלק קודם את הסרט ל2 חלקים ותהפוך כל אחד מהם בניפרד לVCD ותצרוב אותם על 2 דיסקים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ידידי נראה לי שאתה מתבלבל.........

אתה רוצה לצרוב VCD ולא DVD.

לא קיים דיסק DVD בנפח של 700-800 MB,אלא הסטנדרטים הם 4.7 GB.

כמו כן,אתה בטוח שיש לך כונן DVD?

כיוון שאם היה לך,והיתה מכניס לתוכו דיסק DVD-RW,אז בנרו היתה מופיעה לך בצד ימין למעלה אפשרות לבחור בין CD ל-DVD.

תבדוק מה יש לך בדיוק במחשב,ועם איזה דיסק אתה מתכוון לצרוב,כי נראה לי שאתה קצת מתבלבל...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני רוצה לצרוב את הסרט ע"י דיסק רגיל שאני צורב איתו קבצי mp3 לרדיו דיסק ברכב. המגבלה שם היא 700MB.

הכונן הוא אכן DVD.

פורסם

אז תקנה דיסק די וי די בעל נפח של 4.8 ג'גה או משהו. זה שיש לך כונן די וי די ודיסק של 700 מגה אתה לא יכול לעשות כלום. או שתעשה כמו שאמרתי לך בהודעה הראשונה

פורסם
תחלק קודם את הסרט ל2 חלקים ותהפוך כל אחד מהם בניפרד לVCD ותצרוב אותם על 2 דיסקים

איך מחלקים את הסרט לשני חלקים?

פורסם

אם אתה בסך הכל רוצה לצרוב את קובץ הסרט על דיסק אז תיכנס לנרו רגיל ולא אקספרס, תבחר את הקובץ לצריבה וצרוב. אם תצטרך עוד עזרה אז תפנה אלי בה.פ.

Veni Vidi Vici

פורסם
אם אתה בסך הכל רוצה לצרוב את קובץ הסרט על דיסק אז תיכנס לנרו רגיל ולא אקספרס, תבחר את הקובץ לצריבה וצרוב. אם תצטרך עוד עזרה אז תפנה אלי בה.פ.

:|

ואיך הוא יראה את זה בדי וי די שלא תומך ב DIVX?

פורסם
אני רוצה לצרוב את הסרט ע"י דיסק רגיל שאני צורב איתו קבצי mp3 לרדיו דיסק ברכב. המגבלה שם היא 700MB.

הכונן הוא אכן DVD.

יש לך צורב DVD ואתה רוצה לצרוב על דיסק רגיל?

למה?

בVCD אתה צריך 2 דיסקים בשביל הסרט.

דיסק 1 של DVD עולה פחות

איך שאתה לא רוצה לעשות את זה.

תתקין NEROVISION שזאת תוספת לנרו ואתה יכול לעשות הכל עם הסרט.

http://www.nero.com/nero6/enu/nero-up.php

אייל

פורסם

אני רוצה להמליץ בחום,לאחר תקופה ארוכה מאד של צריבת סרטים וביזבוז מטורף של דיסקים,

להשקיע קצת כסף חד פעמי בקניית כרטיס מסך שיש לו יציאה ל-TV

ואז פשוט לחבר את המחשב לטלויזיה וליראות את הסרט בכיף! :-P

תחשבו על זה...

• תוכן חדש...