Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חזרתי היום מאיטליה..היה מדהים!תרבות מטורפת של קפה ורכבים(וקצת אמנות...:wink: )

הייתי אמור לקבל 156 סטיישן JTD אבל זה שעמד לפניי קיבל את האחרונה של הסוכנות...ובשל כך הם היו חייבים לתת לי רכב באותה רמה אבל..גם זה "אזל":roll: אז קיבלתי...מרצדסE280...טנק!

הרכב יושב מדהים על הכביש(אנשים שם משייטים על200 בטבעיות...)באחד הסמטאות של פירנצה אני קולט פרארי מדהימה,וברחוב ליד,רכב פצפון שאין לי מושג מי מייצר אותו..(מצטער על האיכות,התקלקלה המצלמה..לא נכנסת לפוקוס:x )עברתי ליד סוכנות של למבורגיני במילנו ולא הצלחתי לצלם..:|

מרצדס.JPG

פרארי.JPG

עבם.JPG

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא רציתי להגזים בתגובה על המדינה המדהימה הזאת...אבל.

אני נוהג בהרים על180(+-)כי אין לי אפשרות אחרת!לא יאומן.שני נתיבים פתלתלים בטירוף בקצה הר,בנתיב הימני קילומטרים על גבי קילומטרים של משאיות פול טריי' שנוהגים בהם נהגים אחוזי טירוף,אתה לא יכול לנסוע יחד איתם(לא מרגיש בנוח שיושב לי על הזנב טור של50 משאיות..)ובנתיב השמאלי כל הזמן יש מישהו שנוסע מהר ממך!אני טס על180בסיבובים ולנהגים ברכבים הפרטיים אין פחד להכנס במהירויות האלו לסיבוב יחד עם המשאיות,יש כאן מישהו שחווה את זה שם?

(ד.א- איזה תמונות אדוני מבקש?)

פורסם

תרבות הנהיגה שם, במיוחד בדרום לא שונה בהרבה מארץ ישראל היקרה, הרבה צפירות, נהגים שחותכים וכו', בצפון לעומת זאת המצב שונה לגמרי, כאילו ארץ אחרת לגמריי, הרבה יותר מתאים לאירופה ולתרבות בה.

סתם עוד תמונות שצילמת..

פורסם

טוב..למי שלא יודע אין רכבים בוונציה העתיקה(והשוקעת)ולכן יש שם אוטובוסים ימיים שהם סירות גדולות שממש מורידות ומעלות נוסעים בדיוק כמו אוטבוס רגיל..קטע מדהים!

צילמתי גם מאזדה דמיו דיזל ידנית(כדי להראות לאבא שיש חיים אחרי הליסינג..)

וגם 19.5מעלות בחוץ לפי החיווי בשעון של המרצדס...

אוטובוס.JPG

דמיו ידנית.JPG

200קמש.JPG

פורסם

על פי חוק:110(בכביש הנוכחי)

על פי הנהגים האחרים:כמה שהמנוע נותן.

הענין הוא שזה צולם בכביש אגרה,בכבישים רגילים הם נוסעים רגוע יתר..(150 קמ"ש):lol:

פורסם

נו, עשית חיים בארץ המגף?

אני לא אספר לך שזאת מדינה מדהימה, את זה בטח כבר גילית לבד :smile:

עריכה:

בעצם, אם אני זוכר נכון, היית אמור לאבד את החיים שם, לא? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זאת הליג'יה.

או שיש להם כמה רכבים?

בכל מקרה, הרכב הזה עוד יותר מכוער במציאות ממה שהוא נראה בתמונות.

IMG_1395.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן "איבדתי" את חיי שם..(על גבעה בחבל טוסקנה)נכנסתי לערים המרכזיות ופשוט חטפתי הלם מכמות המכוניות הקטנות שם,ויש המון(!!)סוגים וחברות שונות,צבעים עיצובים ומה לא..פשוט תענוג אמיתי.

מצד שמאל אתה רואה קטדרלה עצומה ומדהימה ומצד שני שורה של מכוניות קטנטנות,לעיתים הרבה יותר קטנות מסמראט,המון מתוצרת פיאג'ו,בכל מקרה הוספתי קצת תרבות.שתבינו שהם רוצים 15יורו לאדם לעלות על מגדל פיזה..ו15יורו לאדם להכנס לקוליסאום..פשוט מטורף.4אנשים לכל אתר כמעט 400שקל..ובכל הספרים שקנינו בארץכתוב או שהכניסה חינם או מקס' 6יורו....

PA230048.JPG

PA250099.JPG

PA260111.JPG

• תוכן חדש...