Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שלישי אחרה"צ נסעתי לסידורים עם האוטו, שיצאתי מהחנות הבחנתי בשלולית קטנה של נוזל קירור מתחת לאוטו, לא היה בקרבת מקום נוזל קירור שאני יכול להוסיף, אז הנעתי ונסעתי לכיוון המוסך...

בדרך המנורה של החום נדלקה לי לשניה אחת והתכבתה.

המוסך היה סגור אז המשכתי לנסוע כבר עד הבית.

למחרת נסעתי בבוקר למוסך, אמרתי להם שיבדקו נזילות במערכת הקירור, הם העלו את האוטו על הליפט בדקו ואמרו שהכל תקין ושאין נזילות :roll:

הם אמרו לי שאולי המכסה לא אוטם טוב, או שמה שראיתי היה עודפים :lol:

בקיצור בסוף החלפתי מכסה וקיוויתי שזה הסוף...

יום חמישי בערב אני מגיע עם האוטו הבייתה מכבה את האוטו ולאחר שתי דקות אני רואה נזילה עצבנית של נוזל קירור :shock: !!!

בערב חבר שלי(ELAD-RSI) בא והביא איתו נוזל קירור והתחלנו להכניס למיכל...הנעתי נסעתי והכל היה בסדר הפעם...

יום שישי בצהריים אני בא להניע את האוטו ופתאום הוא לא מניע!!! פעם ראשונה שזה קורה לי עם האוטו הזה!!!

אני מנסה עוד פעמיים להניע והוא לא מניע...התחלתי לתת מכות גז ופתאום האוטו מקרטע ובסוף הניע והתייצב על טורים רגילים...

מה יכולה להיות הבעיה של הרדיאטור ???(הרי במוסך אמרו שהכל בסדר,אז אני לא יודע מה לעשות בינתיים)

למה האוטו קירטע בהתנעה???

תודה מלירן... :wave2:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ההיתי מצפה לגרוע מכל -אטם ראש מנוע + שיפוץ ראש

אך לפני זה בדיקת מערכת קירור בלחץ לאחר הוצאת אויר , בדיקת תפקוד מאוררים , בדיקת תפקוד טרמוסטט וכו

הקירטוע יכול להיות מוסבר מכניסת נוזל קירור לתאי הבעירה ולהרטבת המצתים או לחוסר דחיסה במצב קר הנוזל שיוצא פורץ את הפקק עקב הדחיסה שבורחת דרך האטם. אך הכל בערבון מוגבל בכפוף לבדיקות שנערכו למנוע

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

אטם +שיפוץ ראש לא נשמע לי הגיוני ,לאוטו יש ספר טיפולים ותמיד היה ברדיאטור נוזל קירור ירוק...

חוץ מזה לפני חצי שנה לקחתי את האוטו לבדיקה לפני קניה במכון קומפיוטסט, ותחת הסעיפים של "בלוק מנוע" "ראש מנוע" "ובוכנות" לא היה רשום נזק כלשהו...

בכל מקרה עד עכשיו הבעיה לא חזרה ,מחר בבוקר אני יכנס שוב למוסך ויראה מה קורה...

לירן... :wave2:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אטם +שיפוץ ראש לא נשמע לי הגיוני ,לאוטו יש ספר טיפולים ותמיד היה ברדיאטור נוזל קירור ירוק... :wave2:

אז מה :?:

יש כאן כמה אנשים שיכולים להפריח בקלות את הטענה שלך...אחרי הכל, מדובר בסחורה צרפתית משובחת :mm_tongu:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה זה שם?ספוילר מאחורה?כן כן באוטו שלך....לירן...תוריד אותו ,כל הבעיות ייפתרו.... :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

• תוכן חדש...