Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בפרארי F430

YoSiMr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי 2 דברים :

1. איך שנתיים לקח לו להשיג אישור אם הF430 יצאה לא מזמן לשוק?

2. אם אין מקום מסודר ללוחית רישוי ( שיש , אבל אולי אני לא רואה טוב ) אז איך הרכב מתגלגל במקומות אחרים בעולם? ( לוחית אמריקאית? )

תודה .

שחר.

פורסם

המקום מקדימה שנראה כמו מקום ללוחית זה מקום שלדעתי ייש בה פתח לכניסת אוויר למנוע (אני לא מהנדס של פרארי - ניחוש נטו).

בקשר להזמנה, לפי מה שהוא הסביר לי ההזמנה של המכונית מתבצעת הרבה לפני שהיא תכלס נמצאת במלאי להספקה, ז"א רשימת המתנה שנקבעת הרבה לפני שעוד הדגם "נכנס לשוק" עדיין.

לפי עדכון אחרון ממנו, פרארי עומדים להוציא דגם חדש במהדורה מגובלת, הדגם כמובן עוד לא קיים - אבל הוא כבר ברשימת המתנה שלו, ובעוד משהו כמו שנה וחצי +- הוא יקבל אותו, ונחשו מי ילך לעשות עליו נסיעת מבחן (והפעם לא רק בתור נוסע!!!).

בכל אופן אם יש לכם איזשהן שאלות שמעניינות אותכם בקשר לרכב אני יכול לשאול אותו...

פורסם

כמה שאלות יותר קונקרטיות, אם אפשר -

יש לך מושג מה עלויות האחזקה של כאלו רכבים בחו"ל?

יצא לך לשאול כמה עולה שנתית כל הסיפור כולל טיפולים, דלק, ביטוחים וכו'?

מה הוא עושה עם המכוניות האלו, הוא עבר קורסים לנהיגה ועולה על מסלול לפעמים או שזה רק לנסיעות כיף?

ואחרונה אחרונה חביבה, מאיזה מהן הוא הכי נהנה? אני יודע שהמכוניות הן לא מתחרות ישירות אחת של השניה, אבל הנאה זה לא משהו שנמדד במספרים.

פורסם

בקשר לעלויות אחזקה אני אברר אשאל אותו ואחזיר תשובה - דבר אחד שאני כן יודע שלהחליף שמן באוטו הזה עולה בסביבות ה3000$.

הוא עבר/עובר קורסים לנהיגה מתקדמת של פרארי, והוא כבר נסע עם הרכב על מסלול מס' פעמים (אני אעלה תמונות יותר מאוחר).

ובקשר להנאה אז לפי דירוגו, מבחינת הנאה מנהיגה הפרארי באופן לא מפתיע היא החביבה עליו ובעיקר בגלל התנהגות כביש ופחות בגלל הבדל משמעותי בכוח, כי גם המרצדס חזקה מאוד.

הCAYENNE הוא יותר לימים ממש גשומים + למקרים שיש צורך ליותר מ2 מקומות.

זה מתחלק פחות או יותר בצורה די ברורה, מרצדס ליום יום (חוץ מימים שהוא קם במצב רוח קרבי), פרארי יותר לסופש"ים למסלול ושוב מתי שהוא קם בבוקר עם מצב רוח מיוחד, והגי'פ מתי שנוסעים חברה ומתי שתנאי האקלים לא מומלצים לנהיגה נמרצת.

פורסם

אם אקזוטיקה שכזו מעניינת אתכם באמת, תבקרו בhttp://www.6speedonline.com, פורום גדול למדי של בעלי דברים מעניינים (יש שם בערך עשרה בעלי Carrera GT, אחד עם F40... ועוד המון כאלו עם אורוות דומות לאלו של הבחור המוזכר כאן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב שתאדג לו לאיזו דייהטסו לנסיעות בין ערביים, הוא כ"כ יתלהב מצריכת הדלק הנמוכה שהוא יתן לך את כל 3 הרכבים שלו במתנה....

haters will hate

פורסם
יכול להיות רכב שאין לו מקום ללוחית רישוי?!

הרי אם הרכב רשום על שמו, צריך גם להיות לו מספר..

-לאון חבקין-

ברור שיש מקום למספר, בלי זה הרכב לא עובר תקינה (כן, יש תקינה גם בארה"ב, או בכל מקום אחר, לא רק כאן).

בארה"ב מותר לסוע זמן מסויים עם Dealer Plates, שאלו הן לוחיות הרישוי הזמניות איתן נרכש הרכב.

ברוב המדינות גם חייבים לוחית קדמית, אבל מדובר בסך הכל קנס צנוע אם אתה בוחר שלא לשים אותה, כך שרבים מבעלי האקזוטיקות מוותרים על הלוחית הקדמית בשביל מראה חלק יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נ ואני אפילו עובד עבורו דרך האינטרנט.
לא ענית מה האיש עושה שם...אני בטוח שיש כמה אנשים פה בפורום שישמחו להעביר את כל הפקלאות לכיוון ארה"ב..new_ukliam2.gif

רוי

פורסם

יש לו עסק (שהוא הבעלים כמובן) שמוכר זכורונת ניידים/מחשב/למצלמות, המכירה היא בכמויות סיטונאיות לחברות מכל העולם, לדוג': MICROSOFT, MITSUBUSHI וכדו' - ואפילו לכמה חברות מישראל.

נשמע בנאלי למדי אך אם הייתם מבינים את היקף המכירות של החברה הייתם מבינים מאיפה הכסף....

פורסם

ולי יש רק שאלה אחת:

אפשר להיות חבר שלך ?.......:wink:

וברצינות,נראה שהיתה לך אחלה חוויה,לא הייתי מתנגד בעצמי לכאלה חברים,שיפנקו אותי בטיולים בפרארי...

והכי אהבתי,את המשפט "והגי'פ מתי שנוסעים חברה ומתי שתנאי האקלים לא מומלצים לנהיגה נמרצת."

הבנאדם קונה ג'יפ שפה בארץ נחשב לטיל בליסטי,והוא משתמש בו לימים "שאי אפשר לנהוג מהר"....

צרות של עשירים......

הבנאדם מחזיק 3 מכוניות שכל אחת מהן שווה בערך לכל המכוניות שיש כאן לחברי הפורום,בזמן שאני מקים מגבית לאיסוף כסף להחלפת תושבת מנוע ב-106.....

חוצפה של אנשים. :-)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...