Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת DVD הבעיה מתחילה שהרכב דלוק יש ריצודים על גבי המסכים גם שאני מדליק מזגן

אבל שהרכב כבויי רואים חלק .המערכת מחוברת ישירות למצבר הבעיה היא בראייה כמו כן רציתי לציין שאין לי "שריקות " של המנוע ברמקולים, אולי יש לכם פיתרון כדי שאני יראה תמונה ברורה ללא הפרעות??? אני כבר התייאשתי.......

THE ANGEL

פורסם

אם אפשר לשאול, למה בפרטי?

גם לי יש DVD ברכב ואני מעוניין ללמוד ולהכיר את התופעה ודרכי הפתרון שלה.

תודה,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

ה dvd והמסך אמורים להתחבר לאותו מקור מתח,מינוס ישירות לשלדה.

במידה ועדיין יש את ההפרעות הדרך הקלה לפתרון הבעייה היא לקחת 2 מייצבי מתח (כמו שהיה ברדיו טייפים היישנים-הקופסאות השחורות על הצמה),לחבר אותם במקביל (אחד לשני) ולחבר אותם להזנה של 2 היחידות.

הסיבה שאני לוקח 2 כי לעיתים המייצב נשרף מעומס,זה תלוי בכמות המסכים,בגודל שלהם ובאיכות המייצב.

למייצבים לפעמים קוראים בעגה המקצועית צ'וק (אל תשאלו מדוע-אין לי מושג),רצוי לקחת מייצבים שיש להם גם חיבור למינוס.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
זאת היתה הכוונה שלי רשמתי את זה למעלה.
הרבה מסכים מגיעים כבר עם מייצבים מובנים על כבל ההזנה אבל לא תמיד זה מספיק-במיוחד ברכבי דיזל.

פורסם
CHOKE- סליל , משנק.

6935i0.jpg

כמו ב:

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=6935

לרכיב שהראת אני יודע שקוראים צ'וק(אוי ואבוי לי אם לא):-) , אבל היחידה שאני מתכוון בנויה מפיוז משנק קבל ונגד אז השם שלו כבר צריך להשתנות-לא?:-) לצורך העניין ל--->מייצב מתח!

• תוכן חדש...