Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת...

שמתי לב שיש רק לחברות זבל סיניות דגמים שאפשר להכניס בהם כרטיסי זיכרון כמו כאן:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1674088

השאלה השאלתית שלי היא אם יש דגמים לחברות מוכרות עם כזו אופצייה...

בכלל לדעתי הרעיון הוא ממש שימושי.

פורסם

בדרך כלל אצל החברות הסיניות רואים את החידושים האילו קודם,

כרטיס זיכרון,כניסת USB, וכו..

תמיר

פורסם

אני חושב חברות גדולות מחכות למעבר שנה.....זאת אומרת ב2006 הם מוציאים סדרה מסויימת

מבשלים תכנונים עד 2007 ורק ב2007 הם יוציאו אותם,

המכשירים הסיניים הפשוטים האילו כול שבוע יש משהו חדש אחר, אני זוכר הם המכשירים הראשונים שעבדו בהתחלה עם MP3, אחר כך WMA ולפני הם הראשונים שהשתמשו באנטי שוק (תוכנה)

לא מכלול של הדיסק שהוא רך בעת קפיצות.

הם עובדים עם כרטיסי זיכרון מכול הסוגים, עם כניסות USB, שים לב שה DVD הביייתים המשוכללים ביותר הם של חברות סיניוות ב200 שקל. הם הראשונים שהשתמשו ב DIVX XVID בMP3 עכשיו בJPG

וחצי שנה אחרי רק LG וPIONEER השתמשו באפשרויות הללו.

תמיר

**לא לקחת ללב זו רק דעתי.

פורסם

אם אתה מחפש בסה"כ עד 400-500 ש"ח רדיו דיסק חדש, זאת בחירה מעניינת..

מה שכן, מניסיון שלי ממה שאני מכיר אצל חברות הליסינג, הם מעדיפות, למרות שהן קונות את המוצרים

האלה בחצי מחיר, להתקין רדיו דיסק של קנווד או פיוניר ולמנוע את התקלות שהן יצטרכו לטפל בהן..

כמו השיקול שלהם לא לעשות ביטוח מקיף לרכבים שלהם. אפשר ללמוד מהם לא מעט על

חישובים כלכליים.

הרדיו דיסק הזה של קנווד יחזיק את ה3 שנים, ורוב הסיכויים שלא יצטרכו לתת לו שירות,

לעומת הסיניים שיעלו 100 ש"ח פחות אבל יצטרכו את השירותים של המעבדה.

Race Smart

פורסם

לי היה אודיו טק בתחילת דרכי והר"ד פשוט עשה טובה שהוא ניגן , והוא לא הפסיק לעשות בעיות

התעה שלי לא לגעת במותגים לא מוכרים בתחום הרכב בפרט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...