Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש לדים 12V לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים או כמו שאומרים המקומיים סאוודי קא!

ברגעים אלו אני משוטט ברחבי בנגקוק ואתמול הייתי בחנות אביזרי רכב ורכשתי נורות לד יעודיות לרכב.

מצויין עליהם כי הן מיועדות לרכב והן פועלות במתחים בין 10.5 ל 15.8 וולט (VOLT). כמו כן על הנורה עצמה ישנו סימון של 12VDC.

ממאמר שקראתי פעם ב HWZONE (סליחה שאין לי את הקישור) נטען כי לדים יכולים לקבל עד 3 וולט בלבד. עוצמת הלד מדורגת ב 5 וואט.

יכול להיות שיש נגד פנימי בתוך בית הלד?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום חברים או כמו שאומרים המקומיים סאוודי קא!

ברגעים אלו אני משוטט ברחבי בנגקוק ואתמול הייתי בחנות אביזרי רכב ורכשתי נורות לד יעודיות לרכב.

מצויין עליהם כי הן מיועדות לרכב והן פועלות במתחים בין 10.5 ל 15.8 וולט (VOLT). כמו כן על הנורה עצמה ישנו סימון של 12VDC.

איתמר.

קנית משהו ואז אתה שואל אם יש כזה? אם רשום אז רשום.

יש לדים שמתאימים לכל מיני מתחים ונעשים שינויים בתוך הרכיב כדי שיתאים לאותו מתח.

פורסם

שלום

כן יש LED'S למתח עבודה של עד 12V ללא צורך בחיבור נגד טורי.

מבנה הלד כולל בתוכו נגד להגבלת הזרם כפי שנדרש ברכיב מסוג זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הלדים תכלס של אלקטרוניקה עובדים על מתח של עד 3 וולט אבל אין בעיה לייצר כאלה שיעבדו על 12V השאלה מה הביקוש,

יותר נפוצים הלדים הרגילים ומחברים להם נגדים, לראיה הספויילר הסולידי באימפרזה מכיל 60 לדים רגילים ו15 נגדים (על כל 4 לדים בטור יושב נגד)

כעיקרון להפעיל לד רגיל על 12V יש צורך בקבל של 1K אוהם

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...