Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו מס' אגזוזים כפי שהבנתי..

זאת אומרת הם חדשים כן ? לא הורכבו על שום רכב?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

Samiro ידידי, אישית אני נמנע מכאלה שמציגים משהו למכירה באופן כמותי... כנ"ל כמו מישהו שמוכר 4 סאבים שונים במכה (נקודה למחשבה) יכול מאוד שהוא ייבא אותם והם תקינים לגמריי אך תשתדל לזהר ותזכור שחסכן תמיד משלם פעמיים :) לך על האיכותיים.

פורסם
Samiro ידידי, אישית אני נמנע מכאלה שמציגים משהו למכירה באופן כמותי... כנ"ל כמו מישהו שמוכר 4 סאבים שונים במכה (נקודה למחשבה) יכול מאוד שהוא ייבא אותם והם תקינים לגמריי אך תשתדל לזהר ותזכור שחסכן תמיד משלם פעמיים :) לך על האיכותיים.

צודק - בגלל זה אני שואל אם זה משהו איכותי או משהו שאתם מכירים :p

 

בכל אופן - איכותי לא איכותי - יש בעיה רצינית בקנית אגזוז

אני הולך עכשיו למשתיק סבבה. - אני רואה אגזוז יפה שבא לי לשים.

איך אני אדע מה הרעש שהוא מוציא? אולי לא לטעמי? הרי הוא לא ירכיב לי את זה על האוטו ואני אעשה סיבוב

 

וזה מדכא אותי... אני לא רוצ הלשים 2000 שקל ובסוף הרעש ייה בילתי נסבל - או שבכלל לא לטעמי

מה עושים ?

שומעים אצל אחרים ושואלים אותם מה זה, והולכים לחפש?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
הייתי מוותר ואם כבר אתה מוכרח לשפר (לא רצית למכור את האוטו? מה פתאום לשפר?) אז כדאי לנסות למצוא סעפת פליטה משופרת.

 

מוטי

מוטי .... מכרתי כבר את האוטו - זה אוטו חדש יותר - וגיר רגיל.

 

כמה עולה סעפת פליה משופרת לדגם שיש לי

MK4 גולף ?

ובמה היא שונה מדוד אחורי ?

:silly: Cx5 - 2012

×
×
  • תוכן חדש...