Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה לשבוע החדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסתפק בשם היצרן. התמונות, אגב, לא טופלו.

טל

Hida-1.jpg

Hida-2.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הקווים מאוד בריטיים. מזכירים את אסטון מרטין או בריסטול של שנות החמישים.

אבל הגריל והאורנמנט על כונס האויר נראים כמו משהו מאמריקאית מסוף שנות החמישים.

מוזר. לי זה מריח כמו בן כלאיים בריטי-אמריקאי.

משהו בסגנון ארנולט.

פורסם

יש! עליתי על זה! לא בריטי, לא אמריקאי, ולא נעליים.

זה אולי מפגר אבל הידיות של הדלתות מכרו אותה. הן היו מוכרות לי לאללה וגיליתי אותן בתמונה של SIATA DAINA משנות החמישים שיש לי. מכאן ועד לגלות מה היה מקור החלקים העיקרי לסיאטה הדרך כבר הייתה קצרה.

לתת את התשובה או שהרמז העבה שלי יוביל אתכם ליצרן הגדול והנפוץ שייצר את המכונית הזו?

פורסם
לא יודע למה ... אבל הפרונט מזכיר לי אסטון מרטין .
כן גם לי..אבל ההיתכן שהתשובה כל כך קלה?

אישפוז יאללה תגלה לנו,אנחנו במתח..:!:

פורסם

זה נראה כמו ג'נסן. איכות הגימור שלה לא כל כך טובה-בהיותה מכונית ספורט בריטית, אך ללא ספק תענה על דרישותיהם של חובבי הבריטיות שבחבורה. אומנם התנהגותה מיושנת- אך לבטח תקסום לחובבי ההתנהגויות המיושנות.הרי מי לא אוהב לראות לפעמים קפיץ עלים ישן וטוב? קשה לקבוע מי המנצחת בתחרות זו מבלי להתחשב בכל המאפיינים שלפנינו, כמו תמונה ועיצוב-לכן נסכם שאין זוכים בהפרש משמעותי או חד משמעי מכיוון שכל רכב קלאסי באשר הוא יקסום לסוג אחר של נהג....

:-D

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כל הכבוד! אכן פיאט, אם כי הכינוי 106 ("טיפו 106", אם לדייק) די נדיר - השם הנפוץ הוא 8V... שמייצג מנוע V8, לא שמונה שסתומים (פיאט חשבו שהזכויות לכינוי V8 נמצאות בידי פורד, בחיי, אז הפכו את הסדר...). המכונית יצאה ב-1952 ויוצרה ב-114 עותקים, עם מספר עיצובי-מרכב. זה שבתמונה הוא אב-הטיפוס, עם העיצוב המקורי של פיאט.

(לעומר ב: העיצובים של שנות ה-30 נראים אחרת לגמרי - ואז לא היה דבר כזה "סטנדרטי". היצרן סיפק למעשה בסיס מכני ויצרני-מרכב שונים היו משלימים את היתר)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...