Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהגימקאנה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
\

אגב, יש איזה מלאך שצילם בוידאו או דיגיטלי את הפוקוס שלי [כסופה]?! לא מצאתי אף תמונה ברשת..

מי מצלם פוקוס ?

למה לצלם פורד ?

מכיוון שפורד לא ייצרו אי פעם רכב ספורט , אנשים מעדיפים לצלם מכוניות ספורטיביות .

תגיד , בינינו , את מי שיחדת כדי לקבל את המקום השני ?

( חתיך :inlove: , יש לי 2 תמונות של האוטו שלך , באחת מהן רואים אותך בפוזה מגרה , תקבל את זה במייל , רק תשתוק כבר )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם מדובר באוקטביה RS ?????

אכן.

ה-vRS הנ"ל נראית מוכרת... יש שתי אופציות

1. יש שתי vRS שחורות עם בקליות אחוריות מושחרות וגרילים מרושתים מקדימה.

2. מדובר ב-vRS שהייתה שייכת לעובד שקודה (שבמקרה מתגורר בעירי :-D) והוא מכר אותה.

בכל מקרה, אוקטביה vRS נראית מעולה, גם שהיא סטנדרטית :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא ממש מצליח להבין אנשים שלא משתתפים בגלל דברים כאלה כי מדובר בכיף אישי והמיקום או התוצאה לא צריך לעניין אף-אחד.

החשש מפדיחות זאת בעיה במיוחד אם יושבים בחוץ ושומעים את הביקורתיות המטופשת שהפחדנים שלא משתתפים אומרים. הפעם השתדלתי לא לשבת עם כולם אבל אני זוכר את האירוע בשפיצרינג שישבתי עם הקהל וממש קיוויתי שאף-אחד מהמשתתפים לא יאלץ לשמוע את השטויות האלה (לא חסכו שם ירידות מאף-אחד ואם להאמין להם אז כל אחד מהם היה עושה פי אלף יותר טוב מהמשתתפים :roll: (וזה עוד כשהרמה שם הייתה מאוד גבוהה לדעתי)). רוב הקהל לא מבין מהחיים שלו ומתלהב ומעודד רק כשהוא שומע פריקת טורבו או צמיגים צורחים או רואה החלקה לא משנה אם זה בכלל בגלל איבוד שליטה. כמובן שאוטו מגניב גם יזכה אותך בכבוד אבל על הדרך תקבל גם ביקורתיות שזה כל מה שהוצאת מהאוטו.

בקיצור, הדרך הכי טובה להתמודד עם זה זה פשוט להשתתף ואז אתה לא צריך לשמוע את זה. אין לי מושג אבל אני מבטיח לך שהרבה אנשים, אם הם בכלל הסתכלו על המקצה שלי זרקו ירידות מטומטמות כי לא עשיתי מספיק רעש ולא החלקתי מספיק. הם הרי גם לא רואים/שומעים את התוצאות.

אני חיפשתי המון אחר תמונות שלי ובאמת לא ראיתי בכלל את הפוקוס. אין מה לעשות, לא היינו מספיק אטרקטיביים :wink:

אגב, אני בעיקר מעוניין בוידאו שלי אבל בסרטונים המעולים של max-tuning יש נוכחות כמעט בלעדית של חברי הפורום שלהם (הגיוני, אין לי תלונות).

אם מישהו בכל זאת צילם סרטונים של הרכב שלי, אפילו מצ'וקמקים בטלפון, אז אני אשמח אם הוא יוכל לשלוח לי.

את מירוץ הגמר שלי התחלתי ברגל שמאל (האצה מקרטעת) ומהרגע הזה שום דבר לא זרם. לא היה לי קצב ועשיתי הרבה שטויות (בתחושה שלי לפחות) וכשהגעתי ל-180 האחרון הרגשתי שאני חייב לתת הכל ולכפר על זה אז נתתי יותר מדי וכשהגעתי לשער האחרון הייתי מהיר מדי ונכנסתי לתת-היגוי שהביא אותי למפגש מצער עם הקונוס החיצוני. זה הוציא לי את כל האוויר ולרגע שכחתי שזאת לא פסילה והעסק לא גמור ובאמת העובדה שהרבה פסלו עזרה לי להדחק לפודיום בכל זאת. רק בסוף היום קלטתי בתוצאות שגם אחרי הפסילה הייתי מרחק זעום מהמקום השני.

אין מה לעשות, זאת המשמעות של גמר כזה.

כפי שמישל גם אמר לי אחר-כך, בשלב הזה חשוב מאוד הצד המנטלי.

ניר

פורסם

אלוהים איזו גיאומטריה גרועה יש למיתלה הקדמי של ה-205 בקומפרסיה מלאה :shock:... איזה 6 מעלות קאמבר חיובי :-o!
אפשר בעברית?
כן.

קודם כל אתה צריך ללמוד מה זה קאמבר, הסברים תוכל למצוא כאן וכאן.

אחרי שלמדת מה אומר המונח ולמה אנחנו מתייחסים, תן מבט בתמונות הבאות -

DSC_4507.JPG

DSC_4514.JPG

והנה ההסבר העברי שביקשת -

המיתלה הקדמי נמצא תחת קומפרסיה מלאה בצד הקיצוני לכיוון הפניה, עומס מלא.

הגיאומטריה של זרועות המיתלה היא זו שקובעת איך יישתנו הזוויות תחת עומס, במקרה של ה-205 שבתמונה, הפניית ההגה תחת קומפרסיה מלאה גוררת שינוי של זווית הקאמבר לכיוון החיובי - משמע שטח המגע של הצמיג רחוק מלהיות אופטימלי.

שטח המגע האופטימלי הוא כמובן הכי מקביל שאפשר - קאמבר של 0 מעלות בקומפרסיה מלאה בעת פניה, ככה מתקבל מקסימום הגומי על המשטח ומתקבלת האחיזה הגבוהה ביותר.

תמונה כמו זו ממחישה לך מצב יותר רצוי -

autox.jpg

(זה אגב לא משהו שמיוחד רק ללוטוס אליז, יש המון מכוניות שעושות את אותו הדבר)

מוטי

פורסם

תופעה נוספת היא הוספת 2 דלתות במהלך הסיבוב.

בתמונה הראשונה - 3 דלתות.

בשניה - 5 דלתות.

בסוף המסלול הגיעה לימוזינה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אלוהים, כמה שאני גרוע :oops: זאת תמונה שלי עושה את ה-360, אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה.

תראו מה המרחק שלי מהקונוס, זה לא 360, עשיתי סובב כינרת או משהו כזה (ולצערי זאת לא החלקה אקראית, אני חושש שזה קוטר הסיבוב שעשיתי בכל המקצים...).

גם קודם הערכתי שפה הייתה הבעיה שלי אבל עכשיו עם התמונות האלה...

אני חייב בדחיפות ללמוד לעשות 360 כמו בן-אדם.

אף-אחד לא השתמש פה בהנדברייקס אבל במקרה שלי זה בטוח היה עדיף על הטיול שעשיתי.

עכשיו אני בטוח שירדו עליי בקהל והאמת...לגמרי מגיע לי.

(על זה דיברתם כשאמרתם לעשות פדיחות ?)

ועוד תראו את סימני הצמיגים של הקטגוריה הראשונה, איפה הם ואיפה אני...

omg.JPG

פורסם

ועוד היית מקום 2?..פשש כבוד כבוד!

;).

סתם, זה לא זה נורא כמו שזה ניראה...או שכן.

אל תדאג את היכולות תמיד אפשר לשפר, אם הייתי בא הייתי מראה לך כמו מקצוען איך לא עושים את זה ותאמין לי זה היה יוצא יותר גרוע משלך, הרבה יותר.

פורסם
ועוד היית מקום 2?..פשש כבוד כבוד!

סיימתי שלישי ולמרות שעשיתי את הזמן הטוב לקטגוריה היא הייתה פחות טובה מהקטגוריה של ה-1600 והרגשתי שמהרכב הזה צריך להוציא הרבה יותר ומיקדתי את הנזק לסיבוב הזה, לא נראה לי שטעיתי, נראה לי שיש לי הרבה מה לשפר פה.

פורסם
תופעה נוספת היא הוספת 2 דלתות במהלך הסיבוב.

בתמונה הראשונה - 3 דלתות.

בשניה - 5 דלתות.

בסוף המסלול הגיעה לימוזינה.

:roflmao:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
סיימתי שלישי ולמרות שעשיתי את הזמן הטוב לקטגוריה היא הייתה פחות טובה מהקטגוריה של ה-1600 והרגשתי שמהרכב הזה צריך להוציא הרבה יותר ומיקדתי את הנזק לסיבוב הזה, לא נראה לי שטעיתי, נראה לי שיש לי הרבה מה לשפר פה.
עדיין מכובד מאוד, תאמין לי.

מטעויות לומדים, ואני בטוח שבג'מאיקנה הבאה תהיה הרבה יותר טוב וממוקד!

פורסם
מי מצלם פוקוס ?

איך אתה עושה תקריב אם אתה לא מצלם בפוקוס?

למה לצלם פורד ?
כי יש חדש בפורד - לא רואים :shock:

מכיוון שפורד לא ייצרו אי פעם רכב ספורט , אנשים מעדיפים לצלם מכוניות ספורטיביות .

אני דווקא מכיר רקדנית ברזילאית לבנה, טיפה זקנה אמנם, אבל שוברת שיאים [וטלטלים]

תגיד , בינינו , את מי שיחדת כדי לקבל את המקום השני ?
מה זאת אומרת - לא קיבלת את המעטפה ששלחתי לך?

( חתיך :inlove: , יש לי 2 תמונות של האוטו שלך , באחת מהן רואים אותך בפוזה מגרה , תקבל את זה במייל , רק תשתוק כבר )
אני מסמיק.. :yum: הוא קרא לי חתיך.. תודה על התמונות! :king:

"אני לא עובד איתו יותר , הוא לא בן אדם ישר..."

מאיפה זה הגיע לפה?! צהוב זה בכלל פרארי..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שלום

חיכיתי עם התגובה המסודרת בכדי להתאושש מהארוע .

גם אני הייתי שם , כשהמטרה היא אחת - כייף !!!

ברכות לכל הזוכים ומי שלא היה בהחלט הפסיד .

אני רוצה טיפה לגעת בארוע בגדול ולא בנהיגה דווקא .

החבר'ה במסלולים עשו עבודה קשה בכדי ליצור מסלול מעניין ומהיר והצליחו .

הבעייה הראשונית היתה עם הזמנים - קצת פקששו .

הבעייה היותר חמורה - בטיחות של הקהל !!!

היו יותר מדי מקרים בהם הקהל היה ממש על המסלול ולא היה חסר הרבה שזה יגמר לא טוב .

אני מדבר בעיקר על קטע המסלול שממש לפני קו הסיום . בקטגוריית הטורבו זה היה ממש קרוב .

צריך לשים לזה לב .

מעבר לכך - חברים , מי שרוצה לחוות ספורט מוטורי עממי ולהנות מנהיגה זו הדרך .

אז הגעתי עם רכב שהיה הישן והחלש בקטגוריית ה-2 ליטר , נמרח בפניות וצמיגים שלא אוחזים , אבל רק להרגיש את הכייף שבלנהוג את האלפא ככה , היה שווה וכבר מחר אנחנו מחליפים צמיגים ומכינים עוד כמה דברים לקראת הפעם הבאה , בעיקר עובדים על הקטע של הנהג...:wink:

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...