Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהגימקאנה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש רק תמונות של הטורבו ?

לא צילמת במקרה איזו קליאו ? :cry:

ניר

לא טורבו - לא נחשב.

תמיד דופקים ת'שחורים.

טוב נו, לפחות נהנינו :twisted: .

גל

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
ה EVO לקחה מקום ראשון זו :
לירון - עכשיו גם שוכחים שהיו עוד קטגוריות...

בקטגוריה של עד 1600 לקח ג'רמי עם 106 ראלי (1300). אחריו היו בעיקר 106 ראלי עד כמה שאני זוכר.

בקטגוריה של עד 2000 לקח מישל גדז' עם פורד פוקוס 2.0 (ויחד איתו עוד נהג על הרכב), אחריו היו קליאו ספורט (שלי) ו-306 וגם 205 1.9 שקצת פישל בגמר (כמוני :razz:).

ניר

פורסם

כל הכבוד על התמונות !

אני שמח שחברי מSTI נתנו הופעה מדהימה, חבל שלא הצלחתי להגיע לאירוע וכיף לבקר כאן ולראות את הדיווחים ואת האווירה הספורטיבית והנעימה.

פורסם

look like a great event

i cant wait to be in this kind of driving events with my baby!!!!!!!!x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אגב, הפוקוס זה ה-5 דלתות, 2 ליטר (לא בדיוק הגרסא המשפחתית הרגילה).

וכן, הנהג בהחלט מוכשר.

יחסית לגרסאות שיש בחול הגירסא הזאת מאוד רגילה. תחשוב מה אותו נהג היה עושה עם FOCUS RS או ST170

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תודה גבר,

ותגיד הייתה שם הGT3000 VR4 של אריק?

כי אם כן אני יתאכזב ממנו, מלך הג'מיקנות!

אריק לא היה הוא לא נמצא בארץ כרגע הוא נהנה כעת מדברים עם קצת יותר אדרנלין :-) מקווים שיחזור בקרוב.

• תוכן חדש...