Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסובב את כל הכבלים על מנת לעשות סדר בארון

צלחת, תבל, DVD, מגבר, שדר תמונה אלחוטי.

האם סיבוב הכבלים כמו בתמונה יכול להוביל לשיבושי תמונה? או לשיבוש בהרצים? HZ ?

ועוד שאלה - האם סיבוב בצורה הזאת של כבל ווידיאו או כבל שמע יכול להביא לשיבוש מסויים ?

מקווה שלא :p - מחכה לתשובות.

P1010363.JPG

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

שיבושים אולי אבל זה כבר להיכנס לסיפורים של שטף מגנטי ועוד שטויות (ואני חושב שהם די זניחים לכמות האמפרים הזורמת בהם)

תבדוק טוב טוב שהבידוד לא יבש ולא גורם לחשיפה

וזהו בעצם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כבלים חדשים שאין איתם שום בעיה ...

יש לי עוד שאלה - תראו בתמונה - כבל האוודיו האדום הוא העבה והשאר דקים, למה דווקא האדום ולא הצהוב למשל (כי הוא ווידיאו)...

(תעזרו לי בתרד עם ההודעה לגבי השנאי מתח) ;-)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

ההשראות שלהם נמוכה יחסית לזרם, וגם השדה המגנטי סביבם קטן אז השיבוש זניח אם בכלל קיים.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

זה ייגרום לשיבוש די משמעותי. במקום שתראה תמונה ישרה אתה תראה אותה מפותלת.... וזה לא נוח לקרוא כתוביות מפותלות....

חחחח

אין שום בעיה עם זה.

ובקשר לשאלה השניה, אם האדום הוא העבה כנראה שהוא הוידאו וסתם לא צבעו אותם כמו שצריך.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

השאלה ששאלת לא כל כך מופרכת.

היות והקיבוליות (המשפיעה על העכבת, האימפדנס) של כבלים קואקסיאליים תלויה גם בחומר הבידוד שבין התיל המרכזי לסריג הסיכוך ובעוביו, כיפוף החוט משפיע עליה. מניסיון רב שנים בכבלים קואקסייאליים בציוד מדידה מיטלטל ונישא (למדידת רעידות - הזנת DC לרגש הרעידות וקבלת אות משתנה המתורגם לרעידה על אותו חוט), אם החוט מקבל כפיפה בזמן מדידה 'חיה' התוצאה משתנה, במיוחד אם הסיכוך לא מושלם.

המנע מכיפוף החוטים ברדיוס קטן. היות ואין מדובר בטילטול החוטים בזמן הקליטה (מקווה שאצלך הבית לא מתנייד לפעמים) לא חושב שיש בעיה בארגון שצילמת.

יוסי

פורסם
השאלה ששאלת לא כל כך מופרכת.

היות והקיבוליות (המשפיעה על העכבת, האימפדנס) של כבלים קואקסיאליים תלויה גם בחומר הבידוד שבין התיל המרכזי לסריג הסיכוך ובעוביו, כיפוף החוט משפיע עליה. מניסיון רב שנים בכבלים קואקסייאליים בציוד מדידה מיטלטל ונישא (למדידת רעידות - הזנת DC לרגש הרעידות וקבלת אות משתנה המתורגם לרעידה על אותו חוט), אם החוט מקבל כפיפה בזמן מדידה 'חיה' התוצאה משתנה, במיוחד אם הסיכוך לא מושלם.

המנע מכיפוף החוטים ברדיוס קטן. היות ואין מדובר בטילטול החוטים בזמן הקליטה (מקווה שאצלך הבית לא מתנייד לפעמים) לא חושב שיש בעיה בארגון שצילמת.

יוסי

ברמה העקרונית אתה צודק , אבל , כמו שרשמת בשני המשפטים האחרונים - במקרה הספציפי הזה אין חשש , מעבר לעובדה שקלקול האות בטלוויזיה לא יורגש ע"י עין אנושית.

• תוכן חדש...